7 tips Maaltijdvervangers

7 tips Maaltijdvervangers

Je hebt vast wel eens gehoord van maaltijdvervangers en plantaardige maaltijdvervangers. Je hebt ook gehoord van Vitaminfood complete nutrition maaltijdvervangers, maar je weet niet hoe je deze in je menu en dieetplan moet opnemen. Of misschien heb je het geprobeerd, maar hun opname blijkt zinloos. U bent op de juiste plaats beland. Laten we samen de fout rechtzetten en zorgen voor succes.

Dieetveranderingen en het aanpassen van eetlust kunnen een zeer frustrerende poging zijn. Het is geen gemakkelijke prestatie omdat het lichaam voor sommige mensen 15, 20, 30 of 40+ jaar aan bepaalde patronen gewend is geraakt. Dus het veranderen van deze patronen stelt zowel de verwachtingen van het lichaam als zijn systemen teleur. Het lichaam moet worden getraind voor het nieuwe dieet om zich goed aan te passen.

Een soepele overgang naar een nieuw dieet is een passend en wenselijk resultaat. Plantaardige powervoeding is de beste optie als je op zoek bent naar maaltijdvervangers en Vitaminfood biedt je het beste waar je van kunt dromen of wensen.

Maaltijdvervangers van Vitaminfood hebben een lage caloriedichtheid waardoor u langer vol zit. Maaltijdvervangers zijn een geweldige manier om de gezondheid te verbeteren en ook de consumptie van junkfood te verminderen. Door ons uw keuze te maken, verbindt u zich ertoe om van deze voordelen te profiteren.


Tips voor inclusie en overgang naar plantaardig voedsel.


1. Ontdek waar je van houdt en wat je niet leuk vindt

Het is belangrijk om vast te stellen wat uw voorkeuren zijn en waar uw smaakpapillen op neerkijken. Dit zal je vooral helpen op de eerste dagen en op het punt om op te geven.

Wat je niet lekker vindt en ongezond is kun je direct en voorgoed schrappen. Als gegrilde biefstuk bijvoorbeeld niet jouw favoriet is, doe het dan weg; je bent echter een zeldzaam type. Als het je favoriet is, wat waarschijnlijker is, wil je het misschien een tijdje vasthouden terwijl je je langzaam aanpast. Dus knip in plaats daarvan Sushi uit die je niet zo lekker vindt.

Hetzelfde geldt voor veganistische opties. Als de maaltijdvervanger een beetje flauw smaakt (zonder smaak), voel je dan niet onder druk gezet om alles in één keer op te pakken. Neem het beetje bij beetje om er tolerantie voor op te bouwen en er zelfs een voorliefde voor te krijgen. Hetzelfde geldt ook voor sommige groenten. Sommige zijn, zelfs als ze goed gekookt zijn, niet zo zoet als een lasagne, dus neem de tijd om aan de nieuwe smaken te wennen.

2. Begin langzaam en voeg meer maaltijdvervangende shakes toe terwijl je maaltijden vervangt en minder rommel eet

Cold turkey is een optie om maaltijdvervangers en plantaardige diëten te gebruiken. Het is echter niet erg goed en de mogelijkheid om te bezwijken onder de druk om bij te blijven is zo intens.

Gewoon een keer een beslissing nemen en deze in het meest vergevorderde stadium onmiddellijk realiseren, is geen beginnersrol. Je moet vooraf zelfdiscipline hebben, zodat je meteen rommel kunt verwijderen en eraan kunt vasthouden. Voor sommigen is het een zeer effectieve methode, maar voor velen niet. Vooral voor degenen die proberen te minderen met junkfood en bewerkte voedingsmiddelen of maaltijdvervangers gebruiken om af te vallen, kan dit een afschrikmiddel zijn om vooruitgang te boeken.

Begin langzaam met het toevoegen van maaltijdvervangers aan uw dieet en verminder langzaam de hoeveelheid fastfood die u voor de lunch bestelt. Verminder de frequentie met de helft, vervolgens tot een derde, eenmaal per week en ten slotte tot nul dagen per week.

Hierdoor kan uw lichaam zich aanpassen aan een nieuw soort voedsel, een nieuwe routine en een nieuwe levensstijl. De verwachtingen en verlangens van de geest worden ook voorzichtig neergelegd.

3. Maak het leuk en spannend en focus op het positieve

Het idee om elke dag te koken is wat sommigen ertoe aanzet zich aan te passen aan maaltijdvervangers. Vitaminfood is een gezondere keuze dan luie maaltijden of fastfood, dus ga ervoor als je maaltijd niet uitgebalanceerd of voedzaam genoeg is.

Voor sommigen is het idee om elke dag gemakkelijk poeder en water te bereiden niet opwindend. Waarom zou je niet wat meer toevoegen om het te laten voelen alsof je het zelf hebt gemaakt? Pak wat bessen, noten en suikerhoudend fruit en mix ze samen in een shaker of blender. Dit zal de smaak helpen verbeteren, maar de shake zal geen gladde textuur hebben.

Sommigen kunnen u ontmoedigen met niet-ondersteund bewijs en de eenvoud van uw dieet. Soms is het de niet erg zoete smaak van gezonde maaltijdvervangers die ontmoedigend werkt. Je kunt ervoor kiezen om het op natuurlijke wijze te zoeten met een verse voorraad dadels, stevia of honing. Door je op het positieve te concentreren, kun je deze ongevraagde barrières wegnemen en een gelukkiger en succesvollere versie van jezelf worden.

Eet niet altijd alleen het niet erg smakelijke veganistische eten. Dat is een saaie manier van overstappen en leidt tot stereotypen over veganistische diëten. Heb wat liefde voor jezelf. Ga minstens elke week of om de week naar een leuk veganistisch restaurant en laat lekker koken. Oefen thuis een paar goede recepten en deel ze met uw gezin.

4. Neem de tijd

Voel je niet onder druk gezet om te snel te schalen of de frequentie snel te verhogen. Doe alles in een comfortabel tempo en pas je aan wanneer je er klaar voor bent om nog een dag snacks uit je routine te schrappen en nog een zak friet of een hamburger te vervangen door gezondere opties.

Wees niet te gehaast om dieetveranderingen door te voeren. Het is nog erger als de maaltijdvervanger er een onderdeel van iseen totale dieetvervanging waarbij je veel voedingsmiddelen probeert te elimineren en te vervangen. Bezwijken en bezwijken onder de druk is heel goed mogelijk en de drang begint weer te branden.

Onthoud tegelijkertijd dat er altijd vooruitgang moet worden geboekt.

5. Maak van gezondheid uw prioriteit

Definieer uw gezondheid als een prioriteit. Maak er een topprioriteit van en werk ernaartoe. Wees toegewijd en ontwikkel consistentie. De maaltijdvervanger en de plantenvoeding zorgen voor een betere gezondheid dan je vorige maaltijden.

Als je het serieus meent, is zelfs het realiseren van resoluties eenvoudiger. Dit op zich motiveert je om te werken aan het bereiken en realiseren van de resoluties, zelfs als je tegenslagen krijgt.

6. Wees je bewust van zowel wat je toevoegt als wat je weglaat

Ja... je hebt gelijk. Simpel gezegd, wat u aan uw dieet toevoegt, is net zo belangrijk als wat u eruit haalt. Anders zou je een kleinere duivel kunnen vervangen door een grotere. Sommige maaltijdvervangers zijn het equivalent van vruchtensappen die u misschien vermijdt. Sommige veganistische gerechten zijn schadelijker dan vlees vanwege overbewerking.

Due diligence moet worden uitgevoerd op uw dieet zoals u zou doen met financiële zaken. Focus op lage caloriedichtheid (minder vetten en meer hele maaltijden en natuurlijke producten) of gezonde maaltijdvervangers zoals Vitaminfood.


7. Ontwikkel jezelf

Jezelf opleiden speelt een centrale rol in je succes. Leer meer over uw dieetkeuzes en vind de motivatie om door te gaan. Leer nieuwe aanpassingen en de nieuwste ontdekkingen van wetenschappers over uw voeding en de impact ervan op ons leven.

Lees ook etiketten religieus en weet waar u zich mee voedt. Dit helpt u om zelf te analyseren en te verifiëren wat goed is voor uw gezondheid en wat niet door de ingrediënten te identificeren. Het maakt je ook voorzichtiger voor kwetsbaarheid voor tekortkomingen.

Leer enkele gezonde maaltijdbereidingen voor frequente veranderingen van het normale. Je zou verbaasd zijn hoeveel veganistische recepten te zoet zijn om door te geven.

Deze 7 tips zullen magie zijn op je reis naar een soepele en succesvolle opname van maaltijdvervangers in je dieet en de overgang naar natuurlijke, plantaardige diëten. Verfijn ze naar uw gemak en wees niet verlegen om ze te implementeren. Ken je een veganistische vriend? Of een collega die het moeilijk heeft? Deel het inzicht en help de wereld veiliger te maken.

 

Reactie plaatsen