Vegan shakes

Vegan shakes

Een gezonde maaltijdshake, maar ook goed zorgen voor mens, dier en milieu? Dat is Vitaminfood! Onze vegan shakes zitten boordevol goede voedingsstoffen, zijn volledig natuurlijk en bevatten geen dierlijke producten. Zo verkleinen we onze impact op het milieu terwijl jij geniet van een snelle vegan maaltijd.

Onze vegan shakes bevatten maar liefst 27 soorten vitaminen & minerale, proteïnen, gezonde koolhydraten, onverzadigde vetten en andere voedingsstoffen. Zo krijg jij dus alles binnen wat je nodig hebt! Daarnaast leveren onze vegan shakes een ander groot voordeel op: je bereidt ze in een paar seconden. Dat is heel fijn als je een keertje geen tijd hebt om je ontbijt klaar te maken, gezond te lunchen of uitgebreid te tafelen. Je maakt onze vegan shakes klaar door enkel wat soja-, haver-, amandel- of kokosmelk of eventueel water toe te voegen aan één of meerdere schepjes Vitaminfood. Ready to go!

De inhoud van vegan shakes

Al onze shakes zijn volledig natuurlijk, van de aardbeien shake tot de vanille shake. Dit houdt in dat we niet met ingrediënten van dierlijke oorsprong werken en er ook geen toegevoegde of verborgen suikers of synthetische kleurstoffen in onze shakes zitten. Daarnaast zijn onze vegan shakes GMO-vrij (niet genetisch gemodificeerd). Je kunt onze vegan shakes dus met een gerust hart drinken!

Onze shakes bevatten bijzonder veel vitaminen en mineralen. Zo zit er vitamine B12 in onze vegan shakes. Dit is een vitamine die nodig is voor de aanmaak van rode bloedcellen. Ook bevatten onze shakes vitamine D3, wat goed is voor de calcium- en fosforgehalten in je bloed en de opname van calcium in de botten. Maar dat is zeker niet alles: in onze shakes zit bijvoorbeeld ook vitamine B2, B6, B12, D3, B1 en K, evenals mineralen als kaliumcitraat, calciumcarbonaat en natriumfosfaat. Zo kom jij met onze vegan shakes gegarandeerd vol energie de dag door!

Ben je benieuwd naar de kleine lettertjes en wil je de complete lijst met ingrediënten, voedingswaarden, vitamines en mineralen bekijken? Check dan op onze FAQ-pagina het kopje ‘Waaruit bestaat Vitaminfood?’.


Onze vegan shakes als snelle maaltijd

Naast dat je met onze vegan shakes je ecologische voetafdruk verkleint en dus verantwoord bezig bent, is er een ander groot voordeel: de bereiding van Vitaminfood kost slechts een paar seconden maar het is wel een complete vegan maaltijdvervanger. Dat is fijn, helemaal als je in jouw drukke leven een keer geen tijd hebt om uitgebreid te ontbijten, lunchen of dineren. Een vegan maaltijd is met Vitaminfood zo gemaakt!

Hoeveel calorieën je in je vegan maaltijd wilt hebben, bepaal je met Vitaminfood helemaal zelf. Een half schepje Vitaminfood staat gelijk aan 100 kcal. Zo kun je dus makkelijk bepalen hoeveel schepjes je in jouw vegan shake wilt doen, om jouw doelen te behalen.


Service van Vitaminfood

Onze vegan shakes laten zien dat gezonde vegan maaltijden niet ingewikkeld of duur hoeven te zijn. Je krijgt met onze shakes alle vitaminen en mineralen binnen die je nodig hebt, zonder dat je er veel tijd of moeite in hoeft te steken. Dat scheelt weer!

Heb je jouw favoriete vegan shake gevonden? Dan kun je deze online bestellen en wordt deze zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. In Nederland is dit vaak al de volgende werkdag! Mocht je in het buitenland wonen, dan kun je ook gewoon Vitaminfood bestellen en rekenen op een snelle levering. Goed om te weten: als je voor meer dan € 55,- bestelt, profiteer je van gratis verzending.

Heb je vragen over onze vegan shakes of onze service? Kijk dan eens op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. We staan graag voor je klaar.