Over ons

Visie

Vitaminfood Vision

Onze visie is eenvoudig: goede voeding hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Het gaat gewoon om de juiste vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Genoeg energie om de dag door te komen. En dat is precies wat we je geven.

Total peace of mind

Vitaminfood is er voor de haastige momenten. Als je geen tijd hebt om goed te eten, maar je wilt niet snacken of junkfood eten, dan bieden wij een 'kant-en-klaar', 'all-in-one' alternatief. Wij ontzorgen. Fast food reinvented!

Change the world!

Hoe meer dierlijke producten we eten, hoe destructiever onze impact op de planeet. Pijnlijk, maar waar.

Onze eetgewoonten veroorzaken veel leed, vooral bij dieren. Maar er worden ook enorme hoeveelheden bos vernietigd om het vee te voeden. En al het graan dat gebruikt wordt om koeien vet te houden zou gebruikt kunnen worden om iedereen in de wereld te voeden. Door onze efficiënte productietechnieken kunnen we de honger in de wereld effectief bestrijden.

Onze planeet verdient beter. Daarom zijn onze maaltijden bewust veganistisch. Als je Vitaminfood drinkt, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een gezondere toekomst voor mensen, dieren en onze planeet. BE BRAVE, DEFY AND CHANGE THE WORLD!