Afvallen

Verantwoord afvallen met maaltijdvervangers

Wil jij afvallen en daarom precies weten hoeveel calorieën je binnenkrijgt? Dan is Vitaminfood ideaal! Met onze maaltijdvervangende shakes bepaal je zelf hoeveel calorieën je neemt tijdens het ontbijt, de lunch en/of het avondeten. Omdat met Vitaminfood zo makkelijk bij te houden is hoeveel calorieën je hebt binnengekregen, wordt afvallen een stuk makkelijker! Bovendien hoef je met Vitaminfood niet lang in de keuken te staan om een gezonde maaltijd te bereiden. Vitaminfood bevat 27 voedingsstoffen en alle vitaminen en mineralen die jij nodig hebt om vol energie de dag door te komen.

Afvallen met Vitaminfood

Afvallen is niet altijd makkelijk. Je hebt het druk met je werk, studie, vrienden en familie. Wij snappen als geen ander dat het lastig kan zijn om je focus ook nog eens te moeten leggen op het verliezen van gewicht. Gelukkig maakt Vitaminfood het een stuk makkelijker. Met onze maaltijdvervangende shakes hoef jij je hoofd niet meer te breken over het aantal calorieën dat je binnenkrijgt. Met Vitaminfood is het aantal calorieën namelijk heel makkelijk te controleren.

Je bepaalt helemaal zelf hoeveel calorieën er in onze shakes zitten! Of je nu kiest voor een blueberry shake, aardbeien shake of cappuccino shake; hoeveel calorieën erin zitten, is afhankelijk van het aantal schepjes Vitaminfood dat je gebruikt. Een half schepje Vitaminfood staat gelijk aan 100 kcal. Zo kun jij het aantal calorieën dat je binnenkrijgt goed afstemmen op jouw doel om af te vallen.

Maaltijdvervangende shakes: gezond om af te vallen

Met onze maaltijdshakes val je niet alleen makkelijk af, ze zijn ook nog eens heel gezond en lekker. Onze shakes bestaan namelijk uit 27 soorten vitamines en proteïnen, gezonde koolhydraten, onverzadigde vetten en andere voedingsstoffen die een positieve invloed hebben op je gezondheid. Je kunt onze maaltijdvervangers daarom zo vaak nemen als je wilt; als ontbijt, lunch én diner.

Dat onze shakes echt gezond zijn om mee af te vallen, wordt ondersteund door het feit dat alle shakes zijn ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde voedingsdeskundigen en volgens de strenge International Food Standard (IFS) norm.

Ben je benieuwd welke ingrediënten er in de shakes zitten? Je kunt de hele lijsten checken op de FAQ-pagina onder het kopje ‘Waaruit bestaat Vitaminfood?’. Een paar feitjes: onze shakes bevatten onder andere vitamine B12, wat je nodig hebt voor de aanmaak van rode bloedcellen. Ook bevatten onze shakes vitamine A, wat goed is voor je huid, haar en nagels en voor de werking van je ogen en je afweersysteem. Naast verschillende vitaminen, zitten er in onze shakes ook mineralen als kaliumcitraat, calciumcarbonaat en natriumfosfaat. En natuurlijk moeten we niet de bijzondere ingrediënten als lijnzaad en maca poeder vergeten. Zo zie je maar: onze shakes zijn heel gezond!

Service van Vitaminfood

Gezond eten hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn; dat laten we je graag zien met Vitaminfood. Met onze maaltijdvervangende shakes kun je gemakkelijk afvallen, zonder dat je veel tijd hoeft te stoppen in het bereiden van gezonde maaltijden. Je maakt onze shakes namelijk in no time klaar!

Bovendien zijn onze shakes niet alleen heel gezond, maar ze verkleinen ook je ecologische voetafdruk. Onze shakes zijn namelijk volledig veganistisch en dus goed voor mens, dier én milieu.

Wil je jouw shake om af te vallen online bestellen? Dat kan heel gemakkelijk! Je kunt onze maaltijdvervangende shakes online bestellen in onze webshop, waarna wij je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen. In Nederland is dat vaak al de volgende werkdag! Als je vanuit het buitenland bestelt, kan de levering iets langer duren. Als je voor meer dan € 55,- bestelt, profiteer je bovendien van gratis verzending.

Heb je vragen over afvallen met onze maaltijdvervangers of over onze service? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer!