Aankomen

Shakes om verantwoord aan te komen

Als je graag wilt aankomen, maar het lastig vindt om dit voor elkaar te krijgen, zijn de maaltijdshakes van Vitaminfood ideaal! Met onze shakes bepaal je namelijk heel makkelijk hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Je kunt onze shakes gebruiken als ontbijt, de lunch en/of het avondeten, maar ook als toevoeging op je dagelijkse voeding.

Het is met Vitaminfood makkelijk bij te houden hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Zo wordt aankomen met onze shakes een stuk makkelijker. Een ander groot voordeel van onze shakes om aan te komen is dat je niet in de keuken hoeft te staan voor een maaltijd. Je bereidt de shake in no time! En toch zijn de shakes om aan te komen bijzonder gezond: Vitaminfood bevat maar liefst 27 voedingsstoffen en alle vitaminen en mineralen die jij dagelijks nodig hebt!

Vitaminfood shakes: makkelijk aankomen

Het klinkt voor veel mensen als een luxe: je best moeten doen om aan te komen. Maar als je veel moeite moet doen om je gewicht te laten toenemen of aan te komen in verband met sport, weet je dat dit veel van je aandacht en energie kan vragen. Want hoeveel calorieën moet je nog binnenkrijgen om je doel te behalen? En hoeveel calorieën zitten er precies in je voeding? Vitaminfood heeft de antwoorden.

Uiteraard kunnen wij jouw doel niet bepalen, dat zul je zelf moeten doen. Maar wij vinden het wel belangrijk dat jij goed in je vel zit en helpen je daar graag bij. We kunnen ons voorstellen dat je het druk hebt met je werk, studie, vrienden en familie. Daarom nemen wij graag een deel van je zorgen weg, met heerlijke shakes om aan te komen. Met onze maaltijdvervangende shakes hoef jij je niet meer na te denken over het aantal calorieën dat je binnenkrijgt; met Vitaminfood is dat heel makkelijk te controleren.

Welke smaak shake je ook kiest om aan te komen; hoeveel calorieën erin zitten, is afhankelijk van het aantal schepjes Vitaminfood dat je gebruikt. Een half schepje Vitaminfood levert 100 kcal op. Wel zo overzichtelijk! Je kunt het aantal calorieën dat je binnenkrijgt dus precies afmeten en zo dichterbij jouw doel komen.

Gezonde shakes om aan te komen

Je kunt met onze shakes dus gecontroleerd aankomen, daarom zijn de ook geschikt als bulk shakes. Maar onze shakes zijn niet alleen goed om jouw doel te behalen, ze zijn ook heel gezond. Onze shakes bestaan namelijk uit 27 soorten vitamines en proteïnen, gezonde koolhydraten, onverzadigde vetten en andere voedingsstoffen die goed zijn voor je gezondheid. Of je nu kiest voor een chocolade shake, vanille shake of een andere smaak: je kunt onze shakes zo vaak nemen als je wilt!

Alle shakes van Vitaminfood zijn ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde voedingsdeskundigen en volgens de strenge International Food Standard (IFS) norm. Zo weet jij zeker dat jouw bulk shake niet alleen geschikt is om mee aan te komen, maar ook goed is voor je lichaam. Ook goed om te weten: onze shakes bevatten onder andere vitamine B12, vitamine A, mineralen als kaliumcitraat, calciumcarbonaat en natriumfosfaat en gezonde ingrediënten als lijnzaad en maca poeder vergeten. Heel verantwoord dus!

Wil je exact weten welke ingrediënten er in onze shakes zitten om aan te komen? Je kunt de hele lijsten checken op de FAQ-pagina onder het kopje ‘Waaruit bestaat Vitaminfood?’.

Service van Vitaminfood

Vitaminfood laat zien dat goed eten niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. Je kunt met onze bulk shakes op een gezonde manier aankomen zonder dat je lang in de keuken hoeft te staan of je hoofd hoeft te breken over het aantal calorieën. En nog een leuk feitje: onze shakes zijn niet alleen heel gezond, ze verkleinen ook je ecologische voetafdruk. Omdat onze shakes volledig veganistisch zijn, ben je goed bezig voor mens, dier én milieu.

Je kunt bij Vitaminfood gemakkelijk shakes bestellen om aan te komen. Je bestelt jouw favoriete product in onze webshop, waarna wij je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen. Dat is vaak al de volgende werkdag; een snelle levering dus. Bestel je vanuit het buitenland? Dat is geen enkel probleem, maar de levering kan wel iets langer duren. Goed om te weten: als je bij Vitaminfood voor meer dan € 50,- bestelt, profiteer je van gratis verzending.

Mocht je vragen hebben over aankomen met onze shakes of over onze service, dan raden we je aan de veelgestelde vragen pagina te bekijken of contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.