Vitamine shakes

Vitamine shakes

Ben je op zoek naar maaltijdvervangende vitamine shakes? Een shake met alle voedingsstoffen die je nodig hebt? Dan zit je goed bij Vitaminfood! Wij verkopen verschillende vitamine shakes waarmee jij snel alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. En het fijne aan onze vitamine shakes, is dat er nooit suikers en kleurstoffen in verborgen zitten. Dat betekent dat je de kleine lettertjes niet meer hoeft te lezen en er gewoon op kunt vertrouwen dat jouw vitamine shake helemaal natuurlijk is!

Onze vitamine shakes worden samengesteld uit 27 soorten vitamines & mineralen, proteïnen, gezonde koolhydraten, onverzadigde vetten en alle andere voedingsstoffen die jij nodig hebt om vol energie aan de slag te gaan! En de bereiding? Die kost maar een paar seconden. Want je hoeft enkel (veganistische) melk zoals soja-, haver-, amandel- en kokosmelk, yoghurt of eventueel water aan wat schepjes Vitaminfood toe te voegen, en je hebt een heerlijke vitamine shake!


Ons assortiment vitamine shakes

Je kunt al onze vitamine shakes zien als goede maaltijdvervangers. Je drinkt met Vitaminfood namelijk een shake met alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Dat betekent dat je niet meer onnodig veel tijd nodig hebt om een ontbijt, lunch of zelfs diner klaar te maken, maar in no time alle voedingsstoffen binnenkrijgt met een van onze vitamine shakes.

Naast dat onze vitamine shakes volledige maaltijdvervangers zijn waarmee je een hoop tijd bespaart, zijn ze ook nog eens bijzonder lekker. Onze vitamine shakes hebben namelijk een zachte en natuurlijke smaak; je kunt het vergelijken met een milkshake die niet al te zoet is. Onze vitamine shakes zijn suikervrij en we gebruiken enkel stevia als zoetstof en natuurlijke aroma’s; een gezonde én lekkere shake dus. Bovendien zul je de effecten van een suikervrije shake snel merken!

Wij hebben diverse vitamine shakes voor je in ons assortiment opgenomen. Je kunt kiezen uit een aardbeien shake, banaan shake, chocolade shake of vanille shake. Allemaal vol voedingsstoffen die je in no time binnenkrijgt!


Maltodextrine in de vitamine shakes

Misschien vraag je je af of er maltodextrine in de vitamines zit. In onze vitamine shakes zit, in tegenstelling tot de shakes van veel concurrenten, aardappel maltodextrine. Deze complexe, langzame koolhydraat is een gezonder alternatief van graan-maltodexrine of maïs-maltodextrine, is hypo-allergeen en glutenvrij en zorgt voor een geleidelijke afgifte van energie gedurende de dag wat dipjes na het eten voorkomt. Je zult dus ook geen pieken in je bloedsuikerspiegel ervaren. Daarnaast bevat onze maltodextrine 0% transvetten. Weer mooi meegenomen, toch?


De inhoud van een vitamine shake

Onze vitamine shakes zitten vol met noodzakelijke voedingsstoffen. Zo kun jij vol energie de dag door komen, zonder veel tijd te hoeven besteden aan het binnenkrijgen van genoeg (maar niet te veel) eten. In onze vitamine shakes zit bijvoorbeeld vitamine A, wat goed is voor je huid, haar en nagels, maar ook voor de werking van je ogen en je afweersysteem. Ook zit er vitamine B12 in, wat nodig is voor de aanmaak van rode bloedcellen. Maar je vindt in onze shakes bijvoorbeeld ook vitamine B2, vitamine B6, vitamine D3, vitamine B1 en vitamine K terug, naast allerlei soorten mineralen als kaliumcitraat, calciumcarbonaat en natriumfosfaat.

Kortom; onze vitamine shakes zitten boordevol vitamines en mineralen en bevatten geen kunstmatige suikers. Vitaminfood is GMO-vrij en ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde voedingsdeskundigen, volgens de strenge International Food Standard (IFS) norm. Een gezonde maaltijdvervanger dus!

Ook goed om te weten: wij vinden dat de wereld elke dag een stukje beter gemaakt moet worden en daarom zijn onze maaltijden bewust veganistisch. Met onze vitamine shakes verklein je je ecologische voetafdruk en draag je dus bij aan een gezondere toekomst voor mens, dier en milieu.


Service van Vitaminfood

Bij Vitaminfood geloven we dat goed eten niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Jij wilt simpelweg de juiste vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnenkrijgen en dat is precies waar wij voor zorgen! Hoe vaak je onze vitamine shakes neemt en wat het doel is, is niet aan ons. Wij vinden het enkel belangrijk dat jij lekkerder in je vel zit en meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Heb je jouw favoriete vitamine shake gevonden? Dan kun je deze heel makkelijk online bij ons bestellen. Je kunt bij ons veilig online betalen met alle gangbare betaalmethodes, waarna jouw Vitaminfood zo snel mogelijk wordt geleverd. In Nederland is dit vaak al de volgende werkdag! Ook in het buitenland kun je Vitaminfood bestellen; de levering duurt enkel iets langer. Daarnaast profiteer je bij een bestelling boven de € 55,- altijd van gratis verzending!

Heb je vragen over onze vitamine shakes of onze service? Neem een kijkje op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!