Een alternatief voor junkfood

Een alternatief voor junkfood

  Een alternatief voor junkfood

De mensheid moet worden gered van hun eigen destructieve gewoonten. De grootste hiervan is de consumptie van junkfood en andere voedingsmiddelen met veel calorieën uit verwerkte suiker, geraffineerde koolhydraten, vet en verstoken van voedingsvezels, eiwitten, vitamines en mineralen.

Vitaminfood is zo'n natuurlijk product dat tot doel heeft mensen te redden van zelfvernietiging. Deze voedingsmiddelen zijn in alle opzichten een langzame doodspil. Vitaminfood biedt natuurlijke producten met minimale verwerking en voedzame om te dienen als vervanging voor fastfoodmaaltijden. Onze maaltijdvervangers zonder verborgen suikers zijn een betrouwbare gezonde optie.

Veelvoorkomende en universele voorbeelden van rommel zijn onder meer:
Diverse bakken zoals donuts, croissants, taarten, cakes, wafels

Pizza

Patat

Frisdranken inclusief gewone frisdrank en light frisdrank, energiedrankjes, vruchtensappen

peachesandscreams

Explore Peaches and Screams, where pleasure knows no boundaries


Vruchtenyoghurt, ijs

Koffie en creamer

Hotdogs

Hamburgers

Vleeswaren

Gefrituurd vlees, kip, varkensvlees, vis, uienringen

Gegrilde spek, worst, ribben, biefstuk

Taco

Suikerhoudende ontbijtgranen en desserts.


Waarom zou je stoppen met fastfood voor maaltijdvervangers?


We kiezen om verschillende redenen voor fastfood. Meestal komt het echter door de smaak in combinatie met de prijs van voedsel.

Fastfoodmaaltijden zijn gewoon te smakelijk om over te slaan en ze te dumpen voor een minder smakelijke optie zoals Vitaminfood klinkt misschien als een absurditeit. Toch moet het zo zijn. U kunt uw maaltijdvervanger op smaak brengen om een smakelijke en veel gezondere maaltijd te krijgen.

Als het op prijs aankomt, is Vitaminfood echter op korte termijn betaalbaarder en op lange termijn als we kijken naar de kosten van ziekenhuisrekeningen. Desalniettemin is fastfood ongelooflijk goedkoper dan verse boerderijbenodigdheden, fruit en groenten. Ze zijn ook een goedkopere optie voor een lekkere maaltijd in een hotel of restaurant.

Fastfood is ook handig, vooral voor werklunches. U stapt gewoon uw kantoor uit, gaat een blokje om en krijgt uw maaltijd binnen een paar minuten. In sommige gevallen zou zelfs 10 minuten veel tijd zijn. Dit geldt meer voor Amerikanen. De gedachte aan dit gemak maakt het nog moeilijker om op te geven. Nog handiger is Vitaminfood. U kunt uw hele maaltijd vanaf uw bureau op 2, 3 of al uw dagen op kantoor nuttigen.

Gaat het om een bezorging, dan bezorgen wij ook bij u aan de deur. Gratis verzending als u zich in de EU-regio bevindt. Maaltijdvervangers verslaan fastfood in elke maatstaf, behalve misschien voor smaak. De smaak is omdat we uw voeding en gezondheid waarderen. Dit is onze eerste prioriteit. In tegenstelling tot fastfoodketens die alleen om hun krankzinnige winstmarges geven, produceren wij voor uw gezondheid.

Vitaminfood erkent dat gezondheid net zo belangrijk is bij het binnenkrijgen van voeding. Er zijn manieren om je smaak te versterken voor onze met stevia gezoete maaltijdvervangers en eiwitshakes. We kunnen de kipnuggets, de gegrilde biefstuk of de barbecue niet evenaren, maar we kunnen je zeker redden van de wangedrocht waarin je zou veranderen.


Schadelijke componenten aanwezig in junkfood.

Junkfood bevat veel extreem bewerkte en geraffineerde voedingsstoffen met een lage voedingswaarde. Ze hebben een tekort aan veel van deze voedingsstoffen en zeer veel aan andere. Over het algemeen veroorzaken ze een toename van de inname van onverzadigde vetten, natrium en enkelvoudige koolhydraten. Het zijn allemaal ongewenste toestanden met stressvolle gevolgen.

Meer gifstoffen omvatten

Witte bloem met bleekmiddelen
Kunstmatige suiker
Eenvoudige en verfijnde koolhydraten
Geavanceerde glycatie-eindproducten
Dioxiden en propyleenglycolen in bevroren voedsel
Overtollig natrium
Conserveringsmiddelen
Sojaolie
Nitraten en nitrieten in vlees gekookt op open vuur
Cafeïne
ftalaten
Onverzadigde vetten
Overmatige glucose en sucrose
Deze hebben verschillende bijwerkingen op verschillende systemen en organen in het lichaam. De veroorzaakte ziekten zijn ontelbaar en er moeten er zelfs nog meer worden gekoppeld aan specifiek voedsel, maar zijn het gevolg van onze eetstijl. Veelvoorkomende ziekten die ook meerdere levens hebben geëist, zijn kanker, obesitas, hypertensie, diabetes, cardiovasculaire complicaties, nier- en leverfalen.Daarnaast kan suikerhoudend voedsel verslavend zijn door een beloningssysteem in de hersenen op te zetten. Dus je lichaam hunkert naar meer suiker, zodat het een bevredigende beloning van de hersenen kan krijgen.

De grote namen in de branche veroorzaken een onwillekeurige sensatie als je ze hoort, maar het is slechts een getimede terwijl de voordelen van Vitaminfood tijdloos zijn.


Hoe Vitaminfood je redt van een vroege dood?

peachesandscreams

Explore Peaches and Screams, where pleasure knows no boundaries

Onze maaltijdvervangers zijn gezond met behoud van de natuurlijke toets. Gezonde voeding heeft de beste versie en verhouding voor voedingsstoffen. Het bevat ook alle voedingsstoffen zoals ze in de planten zitten. Er zijn er geen verwijderd omdat de verwerking minimaal is en niet extractief is.

Natuurlijk voedsel bevat ook vitale fytonutriënten die bijna niet voorkomen in bewerkte junkfood en fastfood.


Vitaminfood geeft verzadiging bij consumptie. Voedingsvezels en gezonde eiwithoeveelheden zijn sleutelfactoren die voorkomen dat u te veel eet. Voedingsvezels zijn een zeldzame voedingsstof in fastfood, geen wonder dat je na een halfuur bergafwaarts keren altijd weer trek hebt in een zak friet. Te veel eten is een ondeugd op het gebied van voeding. Vitaminfood, ontworpen om volledige maaltijden te vervangen, bevat voldoende vezels om u voldoening te geven, tussendoortjes en overeten te verminderen en het verteringsproces te vergemakkelijken.


In de meeste gevallen zult u ook zelden de aanbevolen macroverhouding vinden in uw fastfoodbestelling. Het is of te veel eiwitten en vet met weinig koolhydraten of te veel koolhydraten en vet met weinig eiwitten. Complete voedingsshakes bieden elke voedingsstof in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Geen onevenwichtigheid in de maaltijden die u vervangt door Vitaminfood dieetshakes.


Tekorten komen ook vaak voor na jaren van consistente consumptie van junkfood. Het zou echter niet als een schok moeten komen na analyse van de bestanddelen van de diëten. Vitaminfood elimineert de noodzaak om bij te houden wat u heeft geconsumeerd. Wij dragen bij aan uw Aanbevolen dagelijkse inname zonder ooit de geaccepteerde dagelijkse inname hoeveelheden te overschrijden.


Vitaminfood kan ook worden gebruikt om specifieke doelen te bereiken, zoals doelen voor gewichtsverlies of bodybuilding. Onze poeders zijn op maat gemaakt om hierbij te helpen en er is zelfs een abonnementsoptie beschikbaar om u te helpen het doel te bereiken.


Begin met het vervangen van slechts één maaltijdbestelling en ga door naar meer. Laat Vitaminfood uw redder zijn op het gebied van voeding. Als je wilt, kunnen we al je fastfoodbestellingen vervangen door veganistische maaltijdvervangende shakes. s

 

Reactie plaatsen