Calorie wiskunde: een gids voor vetverlies

Doelen voor vetverlies en gewichtsbeheersing zijn gebaseerd op het basisprincipe van calorie-inname versus verbrande calorieën. Die simpele wiskunde is de basis van alle gewichtsproblemen.

Vitaminfood is uw betrouwbare hulp bij calorieberekening en vetverlies. We hebben onze calorieën berekend, dus het is gemakkelijker voor u. Bij Vitaminfood bieden we een breed scala aan shakes voor gewichtsverlies. Gebruik onze veganistische shakes om af te vallen. De afslankshakes zijn er in verschillende smaken en zijn 100% suikervrij. Dit is het ideale spul en je wilt het niet missen om af te vallen.

Misschien worstel je met afvallen, minder vet eten of op gewicht blijven nadat je je doelen hebt bereikt. Gefeliciteerd! Als de laatste u beschrijft. Velen zouden het onderweg opgegeven hebben. Laten we het aan het eind niet verknoeien door de wiskunde te vergeten die je daar heeft gebracht. Als u uw doel nog moet bereiken, zet u schrap want dit is de basis voor uw begrip van gewichtsverlies.

De uitleg is bedoeld om de juiste mindset voor uw gewichtsverlies op te bouwen en u te helpen omgaan met veel twijfel over de impact van voeding op uw gewicht. Doe het goed en je zult nooit in de war raken over calorieën. Je zult ook slagvaardiger zijn met je voedingsdoelen.


Energieverbruik


Calorieën zijn de energie die wordt gebruikt om uw lichaam en al zijn activiteiten van stroom te voorzien. Deze calorieën kunnen worden verkregen uit glucose in uw lichaam, gemetaboliseerd vet of afgebroken eiwitten. Extra calorieën hebben betekent dat je lichaam meer heeft dan het kan gebruiken. Dus het grootste deel van dit extra wordt omgezet in opslagstoffen, zoals glycogeen of vet dat in je vetcellen wordt afgezet.

De extra is wat we normaal gesproken zouden moeten vermijden of proberen te gebruiken voor ons gewichtsverlies. Bij gewichtsbehoud is het gewoon voorkomen dat je te veel extra calorieën binnenkrijgt. Om af te vallen, moet u de meeste extra calorieën verbranden die zijn opgeslagen als vetlagen.

Het primaire doel is om meer te gebruiken dan je elke dag verbruikt. Gewichtsverlies is meer energie verbruiken dan je binnenkrijgt. Vraag je je af waarom je meer binnenkrijgt terwijl je al een teveel hebt? Natuurlijk heeft je lichaam teveel dat moet worden opgebruikt, maar het is niet in een kant-en-klare vorm. Je moet dus voldoende calorieën binnenkrijgen die als suiker worden opgenomen; meestal glucose.

Deze geabsorbeerde energie zal worden gebruikt bij de omzetting van het extra vet tijdens het metabolisme, een proces dat energie vereist. Je investeert dus energie om nog meer energie te verbruiken. Het consumeren van voldoende calorieën is essentieel bij het verbranden van vet. Iets minder dan 1200 calorieën zou voor bijna elke volwassene te weinig eten. Het specifieke bedrag varieert ook afhankelijk van uw activiteitenniveau en leeftijd.

Dit artikel - https://druggenius.com/health/increasing-your-metabolism-and-becoming-healthier/ - is een eenvoudige en nauwkeurige uitleg van de stofwisseling.

Te weinig eten is zeer schadelijk en kan onomkeerbare schade aan uw metabolisme veroorzaken. Bij een afslankdieet is het sterk aan te raden om voldoende calorieën binnen te krijgen. Onze epische shakes bevatten minimaal 400 kcal per portie. U kunt ook aanpassen aan uw doel en zorgen voor de juiste voeding.


Calorie tekort


Met alle calorie-activiteit die gaande is; Er komen calorieën binnen en er wordt veel verbrand, je zou moeten streven naar een calorietekort in je inname. Dit betekent dat wat je binnenkrijgt minder is dan wat je lichaam nodig heeft. Het lichaam wordt daarom gedwongen zich uit te strekken tot zijn hulpbronnen en de extra opgeslagen calorieën binnen te krijgen om aan de eisen van het lichaam te voldoen.

Dit vermindert geleidelijk de vetreserves in het lichaam, omdat ze constant worden gebruikt om de energiebehoefte te ondersteunen. Het eindproduct is dat veel van het extra vet wordt opgebruikt en de vetlagen worden schoongeveegd; niet schoon maar sterk teruggebracht tot alleen gezonde hoeveelheden. Doe dit goed en boem! Je hebt je droomlichaam. Zie je hoe gemakkelijk wiskunde is?

Deze situatie is het tekort. Een goed calorietekort is rond de 250-500. Dit houdt je gezond en voorkomt overbelasting van het lichaam. Daarnaast kan het metabolisme problematisch zijn en ernstige gevolgen krijgen. Daaronder zullen de resultaten bij volwassenen lang duren en snel van streek raken door een lichte uitweiding in uw dieet.


Hoe krijg je een calorietekort?


Verhoog uw activiteit door te oefenen en te trainen zonder een overeenkomstige toename van uw calorie-inname
Verminder uw calorie-inname
Gewicht en calorieën bijhouden

Tracking helpt u op de hoogte te blijven. Beschouw jezelf als een accountmanager en je moet alle middelen die binnenkomen en uitgaan in de gaten houden. Hoe beter u het doet, hoe gemakkelijker het is om accountproblemen op te sporen en de voortgang op te volgen.

U moet twee belangrijke gebieden meten:

De eerste heeft te maken met uw maaltijden. U moet het aantal calorieën dat u consumeert meten door middel van een maatbeker voor rauwe ingrediënten of een weegschaal. Je kunt ook fitness-tracking-apps gebruiken waarmee je alles kunt inloggen wat je hebt gehad.
Log alles in, van je vaste maaltijden tot je vloeibare calorieën en elke passieve snack die je neemt.

Zeker als je calorietekort dichter bij de ondergrens zit, kan dat met veel drinken heel gemakkelijk omvallens en passief eten.

Als u gedetailleerd bent, bent u meer verantwoordelijk voor uw account en kan dit helpen bij het bereiken van uw doel. Het betekent niet dat u zich moet bekommeren om uw maaltijden, maar log gewoon alles in wat u neemt. De frisdranken en werkkoekjes kunnen in sommige minder ernstige gevallen alle verandering zijn die je nodig hebt.

Het tweede gebied heeft te maken met je lichaamsafmetingen. Dit is meestal het gewicht, de taille, het vetgehalte, de vetvrije massa.
Bij het meten van uw gewicht kan een weegschaal erg obsessief zijn. Ze kunnen ook een afschrikmiddel zijn en uw moreel enorm schaden. Onthoud dat een gewichtsdoel op de lange termijn het beste is, omdat het betere dieetpraktijken verankert en duurzaam is.

De resultaten kunnen ook erg traag zijn, dus geobsedeerd zijn door schalen is geen goede keuze. Doe het om de 2 dagen, wekelijks misschien. Doe het op een vast tijdstip van de dag, aangezien het gewicht op een dag sterk fluctueert.

U kunt ook meetlinten gebruiken voor uw taille, armen en voeten en buik. Foto's in één outfit zijn een andere geweldige optie.

Sectiesamenvatting: het vaststellen van uw Total Daily Energy Expenditure (TDEE's) is een goede eerste stap die u helpt bij het stellen van uw doelen. Dit houdt in dat u uw basaal metabolisme (in rust) krijgt en vervolgens uw activiteit meetelt door activiteit te gebruiken. Dit moet ook regelmatig worden gecontroleerd en herzien naarmate u meer gewicht blijft verliezen.

Lichaamsvet meten - sommige tests die nuttig kunnen zijn bij het meten van uw lichaamsvet zijn onder meer huidplooimeters / 9-punts remklauwtest, bio-elektrische impedantie, lichaamsomtrekmetingen, hydrostatisch wegen en modellen met meerdere compartimenten. Sommige hiervan zijn duur en vereisen de vaardigheid van een ervaren beoefenaar en experts.


Duurzaamheid van het dieet


Dit is waar wij in beeld komen. Voeding is de specialiteit van Vitaminfood en we hebben veel trotse klanten geholpen hun doelstellingen voor gewichtsbeheersing te bereiken.

Voor elk gekozen dieet voor gewichtsverlies is duurzaamheid net zo belangrijk als hoe effectief het is. Als het dieet niet duurzaam is, waarom zou je het dan nog kiezen?

Met Vitaminfood kunt u uw macro's beheren, omdat we alle micronutriënten voor u hebben uitgezocht. Onze veganistische maaltijdvervangende shakes bevatten alles in precies de juiste porties. Bij ons kun je nooit een tekort hebben.

Dit zal ook een grote rol spelen bij uw gewichtsbeheersing. Eet wat je lekker vindt en ondersteun toch je doel. Verander van een dieetmentaliteit naar een levensstijl. Gewichtsbeheersing is een levensstijl, geen dieet. Als je niet genoeg moeite doet om dit uit te zoeken, ben je snel weer terug waar je begon.

Echt! Je wilt alle 100 pond en 70 kg aankomen! Alles kwam terug en begon helemaal opnieuw. Dieet brengt je daar en houdt je daar. Terugglijden naar je oorspronkelijke staat is waar en heel gemakkelijk, maar het verliezen is moeilijk. Zorg dus voor een maaltijdplan dat u kunt omzetten in een levensstijl.


Een goed dieet is er een die:


Gezond - heel, natuurlijk, minimale verwerking en geen schadelijke ingrediënten zoals sommige winkelproducten.
Compleet - heeft niet alleen uw behoefte aan macronutriënten in de porties die u nodig heeft, maar heeft ook alle mineralen en vitaminen.
Portie - gecontroleerd - alles op je bord moet in de juiste hoeveelheden zijn. Het bord moet ook van een gunstig formaat zijn, niet een die overeten aanmoedigt. Minimaal 30% eiwit, 40% vet en 50% koolhydraten. Dit varieert afhankelijk van uw dieet; Keto, paleo, carb-cycling, mediterraan, enz. Maar het moet voldoen aan de portievereisten die worden aanbevolen voor het door u gekozen dieet.
Portiegecontroleerd dieet

Een effectieve manier om uw calorie-inname te beheersen, is portiegecontroleerd diëten. Dit vereist dat u alleen specifieke hoeveelheden van een macronutriënt eet. Dit kan zijn als een percentage van het volledige dieet of in verhouding tot uw totale calorie-inname.

Verschillende diëten ondersteunen dit, waaronder de keto- en paleo-diëten die doelen voor gewichtsverlies ondersteunen met bewijsmateriaal dat rondzweven op sociale media en andere dieetspecifieke blogs.

Het keto-dieet is er een die koolhydraten vermindert en de inname van vet verhoogt tot wel 80% van de totale calorie-inname. Aangenomen wordt dat dit het lichaam beter aanpast aan het verbranden van vet. Dit zou helpen bij het verminderen van uw taille en wordt ondersteund door tonnen bewijsmateriaal. Het is een geweldige aanpassing in uw macronutriëntenverhouding en moet niet overhaast worden opgepikt. Vraag advies aan een geregistreerde diëtist voordat u dergelijke drastische veranderingen doormaakt.
Paleo-diëten zijn vaak eiwitrijke diëten. Nu de meeste granen en verwerkte suikers zijn geëlimineerd, bevat het dieet veel verse groenten en fruit, noten en mager vlees gemaakt van natuurlijk gras. Van dit dieet wordt aangenomen dat het naast gewichtsverlies ook ongelooflijke gezondheidsvoordelen oplevert.


Vitaminfood-diëten hebben de aanbevolen dagelijkse inname voor al uw macronutriënten en vooraf berekende porties om u te helpen uw rekeningen bij te houden.


Maaltijd timing


Recente onderzoeken en enkele oudere onderzoeken uit 2013 hebben aangetoond dat door voeding geïnduceerde thermogenese 's ochtends hoger is. De deelnemers die 's ochtends hun zwaarste maaltijd hadden, registreerden tot tweeënhalf keer meer gewichtsverlies dan degenen die' s avonds hun zwaarste maaltijd hadden.

De actie van de pancDe reas daalt ook naarmate de dag vordert, waardoor het grootste deel van het voedsel dat 's nachts wordt ingenomen, wordt omgezet in vet voor opslag in plaats van te worden gemetaboliseerd. Dit vereist dat uw eetschema wordt afgestemd op uw circadiane ritme. Eet overdag meer en 's avonds heel weinig.

De nacht biedt ook een geweldige gelegenheid om gedurende 10-14 uur intermitterend vasten te oefenen. Al deze effecten komen voort uit het hebben van de grootste maaltijdporties in de ochtend, minder tijdens de lunch en de minste 's avonds. Het aantal calorieën dat nutteloos in je maag ligt als je metabolisme laag is, daalt tot bijna nul. Zo worden er meer calorieën verbruikt en minder opgeslagen.

Dit schema ondersteunt je algehele gewichtsplannen omdat ook het slaapschema wordt verbeterd.


Spierverlies en hoe het vast te houden


Ongewenst verlies van spiermassa naast het gewenste vetverlies komt veel voor. Vooral voor massale doelstellingen voor gewichtsverlies is het bijna onvermijdelijk. Het moet gewoon gebeuren om je doel te bereiken. U kunt het echter binnen redelijke grenzen houden. 75% vetverlies en 25% spierverlies is een goede limiet, 80% vetverlies en 20% spiermassaverlies is haalbaar en behoorlijk indrukwekkend ook.

Eiwitinname heeft grote invloed op het behoud van gezonde spiermassa tijdens het proces van gewichtsverlies. De 40-30-30-regel is een eenvoudige regel die voorschrijft dat het eiwitgehalte 30% van uw totale calorie-inname moet zijn. De 40 is voor koolhydraten en 30 voor vet. 30% eiwit is hoger dan normaal van 15-25% en kan gevolgen hebben voor mensen met een verminderde lever en nieren, dus wees voorzichtig. Deze hoeveelheid zorgt ervoor dat je lichaam voldoende spieren behoudt.

Bestel wat Vitaminfood met maar liefst 33g eiwit per portie. Hierdoor bent u volledig gedekt voor uw doelstellingen voor gewichtsverlies.

Slaap en gezonde lichaamsbeweging zijn ook net zo belangrijk als uw eiwitinname. Slaap en lichaamsbeweging hebben invloed op hoeveel er wordt vastgehouden en op de kwaliteit van wat er wordt vastgehouden. Zorg voor voldoende rust en doe wat aan lichaamsbeweging, ook al was dit geen onderdeel van uw plan.


Hoe lang moet ik plannen?


Gewichtsbeheersing is een totale transformatie van levensstijl. Streven om binnen een paar maanden in en uit te stappen is een misplaatste en slecht gevormde gedachte. Je bent er om te blijven, want herwinnen is heel gemakkelijk. het is beter om langetermijndoelen te plannen en rekening te houden met onderhoud.

Maak het u gemakkelijk en tijd zal geen probleem zijn. Abonneren op Vitaminfood is een goede optie. De gemakkelijkste doelen zullen vaak meer dan zes maanden vergen voor gewichtsverlies en meer voor beheer en het opnieuw introduceren van extra voedselporties voor onderhoud.

Koop uw abonnement en laat ons aan de slag gaan met deze transformatie.

Reactie plaatsen