healthy meal replacements

GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN MAALTIJDVERVANGERS

Voordelen van maaltijdvervangers: langdurig gewichtsverlies, complete voeding en meer

Maaltijdvervangers zijn voedzame dranken verrijkt met voedingsstoffen, vitamines en mineralen die worden gebruikt in plaats van normale maaltijden. Een fatsoenlijke maaltijdvervanger bevredigt de eetlust van een individu door dagelijkse voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten en voedingsvezels te leveren. Maaltijdvervangende shakes zijn verkrijgbaar in de vorm van kant-en-klare shakes of als poeder dat gemengd kan worden met verschillende soorten melk. Dit zijn de meest populaire soorten maaltijdvervangende shakes; ze komen echter ook in de vorm van een eiwitreep of zelfs een pil.


Maaltijdvervangers versus eiwitshakes


Veel mensen verwarren maaltijdvervangende shakes en eiwitshakes. De twee hebben overeenkomsten in ingrediënten, verpakking, bereiding en smaak, maar zijn ontworpen voor verschillende doeleinden in ons lichaam. Hoewel eiwitshakes voornamelijk bedoeld zijn voor atletische prestaties en bodybuilding, zijn maaltijdvervangende shakes ontworpen voor gewichtsbeheersing en het verhogen van uw voedingsnormen, net zoals elke gezonde maaltijd dat zou doen. Maaltijdvervangers vervangen de lunch, het avondeten en het ontbijt, terwijl eiwitshakes je eiwitinname aanvullen na intensieve trainingssessies.

Een toename van de belangstelling van mensen voor fitness en adoptie door atleten heeft geleid tot een groei in de gemeenschap van maaltijdvervangers. Een maaltijdvervangend product is een belangrijk onderdeel van een dieet, aangezien personen die aan fitness doen meer dan 5-6 maaltijden per dag moeten consumeren. Daarom zijn maaltijdvervangende shakes handig voor mensen die een kleine portie voedsel willen om hun dagelijkse voeding compleet te maken.


Vitaminfood maaltijdvervangers


Grote fabrikanten van maaltijdvervangende dranken gebruiken kunstmatige smaakstoffen in hun producten vanwege hun gemakkelijke beschikbaarheid en kosteneffectiviteit. Kunstmatige aroma's zorgen voor smaak en kleur. Schadelijke componenten die in kunstmatige smaakstoffen aanwezig zijn, leiden echter tot tandcariës bij consumenten.

Vitaminfood produceert 100% natuurlijke maaltijdshakes, alleen gezoet met stevia en natuurlijke smaken. Natuurlijke smaakstoffen zorgen voor een authentieke smaak zonder het gebruik van chemicaliën en bieden tegelijkertijd natuurlijke gezondheidsvoordelen die klanten zullen waarderen.

De maaltijdvervangers van Vitaminfood voor je ontbijt, lunch of diner zitten boordevol voedingsstoffen en bevatten minder calorieën dan we tijdens een maaltijd binnenkrijgen. Deze shakes bevatten veel eiwitten, ze vullen de maag goed en belasten het lichaam niet met extra calorieën. Ze komen in poedervorm die kan worden gemengd met melk of water. Gemiddeld bevatten deze shakes 200-400 calorieën, daarnaast zijn er ook een goede hoeveelheid eiwitten, vezels en essentiële vitamines aanwezig.

De shakes hebben verschillende voordelen voor uw gezondheid, schema en portemonnee.


Voordelen van het consumeren van maaltijdvervangers:

Bespaart tijd en energie


Het 2-3 uur lang klaarmaken van een maaltijd om deze vervolgens in minder dan 20 minuten op te eten, is een van de "grootste zwendelpraktijken" van de moderne tijd. Soms, zoals tijdens speciale gelegenheden, is het noodzakelijk en zeer acceptabel. Maar om dat elke dag te doen, is echt tijdrovend en vermoeiend.

Maaltijdvervangers zijn in minder dan twee minuten klaar; schep gewoon poeder en meng. Als je wat aardbeien of bananen in een blender wilt doen, is dat nog steeds maximaal 15 minuten. In vergelijking met 2 uur heb je met 15 minuten meer tijd om deze kapitalistische samenleving te overleven of na een lange dag te genieten van een show.


Bespaard geld


Om een qua voedingswaarde complete maaltijd te hebben, zul je gedwongen zijn om een flink bedrag af te staan op je lokale boerenmarkt. Proberen om alle 27 vitale m=vitaminen en mineralen uit een restaurant, een lokale tent of een 5-sterrenhotel te halen, is bijna onmogelijk. Er wordt veel in rekening gebracht voor esthetiek, wat de moeite waard is, maar ten koste gaat van uw gezondheid.

Vitaminfood maaltijdvervangende poeders zijn gemaakt van verse, lokaal geproduceerde, veganistische en niet-ggo-producten. IFS-inspectie verifieert dat Vitaminfood-shakes alle aanbevolen voedingsstoffen bevatten in de aanbevolen dagelijkse innamehoeveelheden per portie. Dat is een enorme boost voor je gezondheid voor slechts een fractie van de kosten. Krijg een gezonde, qua voedingswaarde complete maaltijd voor minder dan $ 2.


Gezondheidsvoordelen


Gereguleerde calorie-inname
Maaltijdvervangende shakes bieden een caloriearm alternatief voor uw maaltijden. De enige manier om af te vallen is door meer calorieën te verbruiken dan je binnenkrijgt, wat eenvoudig genoeg klinkt. Nu mensen echter een meer zittend leven leiden en sterk bewerkt voedsel gemakkelijker beschikbaar komt, is afvallen niet zo eenvoudig als het ooit was.

U kunt langzaam wennen aan een nieuw gewicht terwijl u nog steeds alle voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig heeft om een gezonde levensstijl te behouden. Het kan zijn dat u tijdens het gebruik van maaltijdsupplementen een trainingsregime moet volgen om op de juiste manier af te vallen, maar deze vervangingen kunnen u de start geven die u nodig heeft.


Volledige voeding


Volledige voeding verwijst naar elk dieet dat de standaardporties van alle aanbevolen voedselsoorten biedt. Dit omvat koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines, mineralen en water. Alles in de juiste verhoudingen.

Volledige voeding is een onderwerp waar we allemaal recht op hebben om een perfect begrip van te hebben.

Voeding is er vooral op gericht aT:

Cel- en lichaamsgroei
Spier- en weefselherstel
Ziektepreventie
Het bestuderen van voeding onthult wat het lichaam nodig heeft om deze primaire doelen en andere secundaire doelen te bereiken. Het onthult ook hoe het lichaam de essentiële verworven voedingsstoffen gebruikt. Het lichaam heeft vitamines en mineralen nodig om in toom te blijven en optimaal te kunnen functioneren.

Al deze worden micronutriënten genoemd in de grotere classificatie van voedingsstoffen. Micro's zijn in veel kleinere porties nodig in vergelijking met macro's die koolhydraten, vetten en eiwitten zijn. Hun vereiste hoeveelheid is echter geen weerspiegeling van hun belang in het lichaam. Vitaminen en mineralen zijn nodig voor uw voeding en uw lichaam. Het is waar dat je misschien niet sterft voor een tekort aan beoordelen voor slechts een week, maar voor je dagelijkse welzijn zijn deze van vitaal belang. Vitaminen en mineralen optimaliseren verschillende systemen in het lichaam, activeren verschillende enzymen en zorgen ervoor dat je niet alleen maar een zak botten en massa bent.

Vitaminfood, afgaand op de naam, geeft prioriteit aan voeding boven alles en vitamines en mineralen zijn zo'n gebied. Onze veganistische voedingsoplossingen bevatten allemaal 27 essentiële vitaminen en mineralen.

Ø Vitaminen
Je denkt al aan fruit & groenten.

Vitaminen zijn een ongelooflijke verrijking, vooral voor je immuunsysteem en reactiesystemen. En groenten en fruit zijn zeker zeer goede bronnen. Vitaminen zijn organische verbindingen die uit uw voedsel moeten worden gehaald.

Het feit dat je geen vitamines in je lichaam kunt aanmaken zoals je dat wel kunt met eiwitten, dwingt je om ze uit je eten te halen. Je moet sceptisch zijn over de voedingswaarde van wat je eet. Zo niet, dan krijg je eerder een tekort dan je verwacht.

Ø Mineralen
Mineralen daarentegen zijn anorganische verbindingen met een eenvoudige basisformule en een langere levensduur dan vitamines.Vitaminfood is uw one-stop-oplossing om al deze voordelen te krijgen en ervoor te zorgen dat uw vitaminen- en mineralenreserves binnen gezonde grenzen blijven. Soms kan het vermoeiend zijn om je altijd zorgen te maken over je voedingsdichtheid. Met Vitaminfood kun je niet fout gaan of aan de verkeerde kant staan.

 

 

References:

  1. https://www.einnews.com/pr_news/581022729/meal-replacement-drinks-market-to-witness-the-highest-growth-rate-with-a-cagr-of-7-6-by-2030-amr
  2. https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/weight-loss/how-to-make-meal-replacement-smoothies-for-weight-loss/photostory/92758622.cms
  3. https://www.basketballnews.com/stories/biometrics-and-boot-camp-inside-todays-world-nba-predraft-training-josh-green-zeke-nnaji-blake-wesley-joe-abunassar-isaac-mourier
  4. https://www.swindon24.co.uk/lifestyle/benefits-of-using-meal-replacements-in-2022/
  5. https://thebeet.com/spacex-natures-fynd-fungi/

 

Reactie plaatsen