Vloeibare voeding versus vaste maaltijden

Vloeibare voeding versus vaste maaltijden

Vloeibare voeding versus vaste maaltijd

Vloeibare maaltijden zijn niet de traditionele maaltijden die u gewend bent. Het idee om een hele maaltijd uit een fles te halen in plaats van uit een bord is futuristisch. Hoe eerder u aan boord stapt, hoe beter, want deze maaltijden hebben veel te bieden en zijn in alle opzichten wenselijk. U kunt uw maaltijdvervangers nu laten bezorgen. Voor ontbijt, lunch of avondeten.

Vitaminfood vloeibare voeding, in de vorm van maaltijdvervangende shakes en eiwitshakes, is jouw voortstuwing naar de toekomst. Vloeibare voeding omvat zelfgemaakte sappen, producten uit de winkel en smoothies.

Vloeibaar diëten is een meer specifieke term die vaak wordt gebruikt op voorschrift en onder begeleiding van een arts of diëtist. Uw voedsel in flessen kan het gevolg zijn van een gebroken kaak, of het voorbereidings- en herstelproces van een operatie (bijvoorbeeld wanneer u een colonoscopie ondergaat) of het kan gewoon zijn om te binge-watchen.


Al met al is hier het ding, vloeibare voeding is geschikt voor vele ontelbare en onvoorstelbare omstandigheden. Records zijn gebroken en onmogelijkheden zijn mogelijk gemaakt met vloeibare voeding. De flexibiliteit, het gemak en het gemak zijn gewoon te veel om te laten liggen. Wat dacht je ervan om het eens te proberen en het verhaal zelf te vertellen.

Laten we over deze pluisjes heen stappen en dieper ingaan op vloeibare diëten, typen en wanneer het geschikt voor u zou kunnen zijn.

Vloeibare dieetbereiding is vrij eenvoudig en vereist weinig inspanning en aandacht. Het gaat vaak om het toevoegen van water aan een bepaalde hoeveelheid van het poeder of concentraat of volgens de instructie. Vitaminfood bereiden is zo eenvoudig als dat.


Soorten dieet
Maaltijdvervangers.


Dit zijn de shakes die zijn ontworpen om uw traditionele bordmaaltijden te vervangen door alle essentiële voedingsstoffen te bevatten, waaronder 27 vitamines en mineralen. Maaltijdvervangers moeten ook een gezonde hoeveelheid koolhydraten bevatten en voldoen aan je dagelijkse caloriebehoefte.

Dit is in wezen uw maaltijd getransformeerd zoals het is van het bord naar een fles. Er is enige minimale verwerking vereist voor de bereiding van het maaltijdvervangende poeder. Poeders zijn een gebruikelijke manier om maaltijdvervangers op te slaan en te distribueren.

Maaltijdvervangende poeders van Vitaminfood zijn een geweldige keuze omdat ze ten minste 400 kcal per portie bevatten, wat voldoende en optimaal is voor iedereen. Ze worden ook minimaal verwerkt, waardoor ze het dichtst in de buurt komen van een traditionele bordmaaltijd.

Ze zijn duurzaam op lange termijn, flexibel en kunnen worden ingenomen volgens uw plan of voorkeur. Bovenop alle macro- en micronutriënten dragen maaltijdvervangers bij aan uw waterinname. Meer over maaltijdvervangers wordt besproken in een ander blog.

supplementen


Dit omvat eiwitshakes, creatine, collageen en nog veel meer. Supplementen zijn een geweldige manier om uw inname van een specifieke voedingsstof te verhogen of om te voldoen aan de hoger dan normale vraag naar de aanvoer van een voedingsstof. Als ze in de juiste hoeveelheden worden ingenomen, hebben gezonde supplementen in het verleden positieve resultaten opgeleverd voor degenen die ze gebruikten. Vooral atleten, bodybuilders en mensen met een tekort.

Supplementen worden, net als maaltijdvervangers, bereid door ze te mengen met water om shakes en smoothies te maken. Ook zij maken deel uit van vloeibare voeding.

Onze eiwitshakes hebben ook een extra voordeel. Ze vullen niet alleen het eiwit aan, maar ook andere voedingsstoffen, waardoor ze qua voedingswaarde compleet zijn.


Detox diëten en reinigingen


Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van sappen om je nieren door te spoelen of je lever te reinigen. Dit zijn strikte en niet-flexibele diëten die gericht zijn op het stimuleren van het functioneren van specifieke organen. Detox- en reinigingsdiëten maken gebruik van de impact van specifieke ingrediënten op een bepaald orgaan. Bijvoorbeeld druiven of asperges op de lever.

Hun effectiviteit hangt af van verschillende factoren die hier niet centraal staan. Deze vloeibare diëten worden gedurende een korte periode intensief geconsumeerd en kunnen bij langdurig gebruik ernstige gevolgen hebben.


Medisch voorgeschreven vloeibare diëten.


Heldere vloeistoffen en volledig vloeibare diëten kunnen medisch worden geadviseerd ter voorbereiding van operaties, beeldvormingsprocedures om complicaties tijdens operaties te voorkomen of om bijvoorbeeld de grootte van de lever te veranderen. Meer redenen zijn afhankelijk van het advies van de arts. Ze kunnen ook te wijten zijn aan aandoeningen zoals wonden en moeite met kauwen.

Van de vier biedt Vitaminfood maaltijdvervangers, bijvoorbeeld voor gewichtstoename of gewichtsverlies, en ook eiwitshakes. Deze twee zijn onze productcategorieën en wij leveren kwaliteitsvoeding.


Hoe verhoudt vloeibare voeding zich tot een vast dieet?


Vloeibare maaltijden hebben hun voordelen ten opzichte van vaste maaltijden, genoeg. De voordelen zijn niet de moeite waard om over het hoofd te zien, maar de beste pasvorm blijft een combinatie van de twee. Het beste plan is er een die gezonde maaltijdvervangers en traditionele maaltijden combineert.

Vloeibare diëten zijn goed voor gewichtsverlies.
Ze zijn een geweldige stimulans voor uw doelen voor gewichtsverlies en kunnen u een paar weken voor uw doelen katapulteren. De enige waarschuwing is echter om een goed inperkingsplan te krijgen, anders zal het gewicht na verloop van tijd worden teruggewonnen.

Het gereguleerde caloriegehalte en de verzadiging helpen beide om af te vallen, maar als ze niet goed gepland zijn, ongezondheidJe eetgewoonten kunnen het proces omkeren en dat geldt ook voor andere doelstellingen voor gewichtsverlies. Een langetermijnplan voor gewichtsbeheersing is essentieel.

Vloeibare diëten kunnen sneller in het systeem worden opgenomen.
Suikers zoals glucose en fructose worden sneller opgenomen bij afwezigheid van oplosbare vezels. Maaltijdvervangers kunnen dus dienen als een snelle boost voor het energieniveau. Oplosbare vezels zijn echter geweldig voor ons lichaam, de darmen en gezondheid.

Vitaminfood voegt voldoende vezels toe vanwege de voordelen en de rol die het speelt bij de spijsvertering en het voorkomen van constipatie. Onze minimale verwerking zorgt voor het behoud van de natuurlijke vezels en vermindert alleen de irriterende hoeveelheden.

Vitaminfood-diëten bevorderen ook de opname van vitamine A, D, E en K door gezonde veganistische vetten op te nemen. Over het algemeen geldt dat het oplossen van vitamines en mineralen in water de opname van voedingsstoffen verhoogt. Sommige aanvullende voedingscomponenten kunnen nodig zijn en die voegen we toe voor een optimale opname in de bloedbaan.

Vloeibare diëten maken portiegeregelde maaltijden mogelijk.
Dit geldt voor de meeste maaltijden. De voedingsdichtheid is bij de meeste maaltijdvervangers hoger terwijl de caloriedichtheid lager is. Net als fruit en groenten zorgt Vitaminfood vloeibare brandstof voor een grotere eetlust met minder calorieverbruik.

De informatiebladen over de voedingswaarde en de eenvoudige, vooraf berekende metingen maken een einde aan het gedoe van stress over hoeveelheden. Het maakt het gemakkelijker om uw dagelijkse inname van voedingsstoffen te bepalen en af te wegen tegen uw gewenste inname.


Vitaminfood vloeibare voeding zorgt voor volledigheid.


We behoeden u voor voedingstekorten en geven u een geweldige boost om uw dagelijkse aanbevolen inname van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. In tegenstelling tot andere shakes hebben we geen suiker als bestanddeel. We nemen voldoende vet, vezels en eiwitten op, wat zorgt voor een geweldig algemeen profiel van uw voedsel.

Enkele van de uitdagingen die u kunt ervaren met uw vloeibare diëten zijn constipatie vanwege een laag vezelgehalte en een tekort aan voedingsstoffen. Bij Vitaminfood zijn deze allemaal gesorteerd om een geweldige ervaring te bieden. Wat we hebben is goede brandstof.

Onder de volgende omstandigheden is het raadzaam om meer advies in te winnen voordat u overschakelt op vloeibare voeding:

Zwangerschap
Onder langdurige medicatie
Onlangs een medische ingreep ondergaan
Heb andere spijsverteringsproblemen.
Vloeibare diëten zoals Vitaminfood kunnen nog meer voordelen hebben, zoals het voorkomen van fastfood. Haal nu je shakes en verminder je junkfood. Zoals hierboven vastgesteld is vloeibare voeding gezond en in sommige gevallen zelfs beter dan dezelfde vaste maaltijden.

In zulke gevallen van strakke schema's met weinig tijd voor lunchpauzes en de ongezonde optie om wat rotzooi te bestellen, is Vitaminfood een goede vriend. Samen kunnen we onze levensstijl veranderen en velen van chronische ziekten redden. Pak de jouwe nu.

 

Reactie plaatsen