Lichaamstransformatie op basis van planten: wat te verwachten

Lichaamstransformatie op basis van planten: wat te verwachten

Lichaamstransformatie op basis van planten: wat te verwachten

Van het veganistische dieet en de plantaardige voedseloplossingen wordt alom beweerd dat ze onvoorstelbare resultaten en ongelooflijke transformaties opleveren voor degenen die ze adopteren; altijd een wijs besluit.

Ook jij kunt deze transformatie ervaren door over te stappen op plantaardige maaltijden. Het bewijs is overal verspreid en de feiten zijn onmiskenbaar.

Ook Vitaminfood maakt deel uit van deze veganistische transformatie. Wij leveren een scala aan gezonde ontbijt-, lunch- of avondeten plantaardige maaltijdvervangers. Veganistische maaltijdvervangers van Vitaminfood kunnen helpen bij je streven naar een unieke lichaamstransformatie. Laat ons het vervelende werk doen van het selecteren, elimineren en balanceren van uw bord.

Vitaminfood is ook een complete voedingsmaaltijd voor veganisten, bodybuilders en gezondheidshervormers. Net als alle andere puur plantaardige veganistische voedingsmiddelen. Het heeft het potentieel om wonderen te doen in je lichaam. Basisregels om te observeren zijn slechts 3:

Vermijd dierlijke en zuivelproducten en eet 100% plantaardige maaltijden.
Vermijd bewerkte en overdreven bewerkte voedingsmiddelen
Gebruik zo min mogelijk vet bij het koken van uw plantaardig voedsel.
De effecten van dergelijke veganistische voeding van biologische oorsprong zijn onpartijdig en onattent van leeftijd. Ze strekken zich uit van gewoon extreem gunstig zijn voor het milieu door de ecologische voetafdruk aanzienlijk te verkleinen tot het verminderen van uw overlijdens- en ziekterisico's.


Iedereen kan de voordelen van een dieettransformatie ervaren. Ze zijn divers, in overvloed en omvatten al het volgende:


Gewichtsverlies - natuurlijke plantaardige diëten bevatten minder vet en minder calorieën dan vlees en bewerkte voedingsmiddelen. Bovendien is veel van de koolhydraten uit planten in de vorm van vezels die niet in de bloedbaan worden opgenomen. Deze twee factoren helpen bij het stimuleren van gewichtsverlies.
Gewichtsverlies is dus een must-have voor een veganistische transformatie. Veganistische diëten bevatten weinig niet-voedende koolhydraten die tot gewichtstoename leiden. Het extra vet en de calorieën zullen worden afgeworpen en er zal geen vervanging plaatsvinden nadat het lichaam ze heeft gemetaboliseerd.

Snacken wordt ook verminderd vanwege de vezeldichtheid waardoor je langer een vol gevoel hebt. Verwacht de ongezonde koolhydraten en extra vet kwijt te raken.

Over het algemeen zijn plantaardige diëten geweldig voor je metabolisme, hier is een artikel dat dieper ingaat op het metabolisme - "Je metabolisme verhogen en gezond worden"

Verbeterde gezondheid - planten hebben fytonutriënten, vitamines, mineralen en een voedingsbalans die een natuurlijke stimulans is voor onze gezondheid.
Net als bij groenten en fruit, verbeteren veganistische maaltijden de afweer van je lichaam. Gezondheid is de grootste verwachting van een dieettransformatie.

Een hartdieet dat rijk is aan plantaardig voedsel is voedzaam en gaat gepaard met een lager risico op overlijden als gevolg van hart- en vaatziekten.
In bepaalde gevallen heeft een dergelijk dieet hartcomplicaties omgekeerd, met sterftecijfers tot 90% van de getroffenen, bijvoorbeeld coronaire trombose.

De lage cholesterol-, lage natrium- en zoutbalans in maaltijden zijn allemaal elementen die tot deze effecten leiden.

Nier - vlees bevat veel zout, ongebruikte eiwitten, mineralen en heemijzer. Dat geldt ook voor bewerkte voedingsmiddelen.
Sommige van deze ingrediënten worden na opname door het lichaam als rommel behandeld en in tegenstelling tot de calorieën die als vet in reserves worden opgeslagen, worden deze allemaal afgevoerd naar de nieren.

De werking van de nieren wordt belemmerd door meer gifstoffen uit dergelijk voedsel en er wordt nog meer werk aan toegevoegd om het te voltooien. Nieren raken overbelast en vergiftigd, zodat ze falen en stenen vormen.

Plantaardige diëten zijn gezonder, minder gifstoffen en verbeteren de nierfunctie in plaats van deze te verminderen. Verwacht bij een veganistische transformatie gezondere nieren en een gezond, schoon bloedsysteem.

Lever - net als bij de nieren helpen planten de lever bij het reinigen van de gifstoffen van het lichaam en het optimaliseren van de werking ervan.
Chemische gifstoffen uit snacks, verwerkte dranken en toegevoegde suikers worden allemaal geëlimineerd. Fytochemicaliën voor levercellen vervangen ze. Een gezondere lever reinigt dus een gezondere voedselinname.

Artritis en chronische gewrichtspijn – Voor reumatoïde artritis hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat plantaardige diëten helpen.
Deze verminderen chronische ontstekingen in slechts twee weken. Verminderde ontsteking vermindert pijn.

Het calcium wordt beter opgenomen, de botstructuur verbeterd door de aanmaak van collageen en creatine en dit is allemaal een genezing.

Zweren - colitis ulcerosa komt voor bij recidieven.
Vermindering van ontsteking vermindert de pijn en de kans op terugval. Planten zorgen ook voor minder zuurproductie in de maag, waardoor deze toestand verder wordt verbeterd.

Verbetering van atletische prestaties – planten verbeteren je spierkwaliteit, voorkomen blessures en herstellen.
Erwten bijvoorbeeld, de favoriete plantaardige eiwitbron van Vitaminfood, vergroten de dikte van de spieren.

Veganistisch eiwit verbetert ook de weerstand van duurtrainers en sporters. Ook vermijd je later in je leven complicaties als gevolg van dierlijke eiwitten, zoals kanker. Bovendien verouder je gracieus met behoud van een gezonde lichaamsmassa en gespannen spieren in plaats van dystrofie.

Gezondere huid – een zuiverdere huid, soepel, acne-vrij en zacht stralende uitstraling is wat u van uw huid kunt verwachten met deze transformatie.
Een vetarm dieet voedt de huidlaten bloeien. Cystic acne wordt ook geëlimineerd en de collageenproductie wordt gestimuleerd voor een betere huidstructuur. De gezwollen huid wordt vervangen door een magere huid met duidelijk gedefinieerde randen waardoor u aantrekkelijker en aantrekkelijker wordt.

Verbeterd zelfbeeld en mentaal welzijn – wetende dat je goede brandstof in je lichaam hebt, geeft een goed gevoel.
Het maakt voelen en gezond zijn. Het verhoogt uw vertrouwen in verschillende aspecten. Je zult je ook beter voelen over je mentale capaciteiten en fysieke capaciteiten.

Onbedwingbare trek en gevoeligheid van smaakpapillen – maaltijden met een laag zout- en suikergehalte verhogen uw gevoeligheid voor deze twee.
Dit is een positieve groei voor uw gezondheid. Elke verhoging boven uw nieuwe beperkte bedragen zal u zeer gevoelig en weerzinwekkend maken.

Gezonder voedsel wordt aantrekkelijker en bevredigender, ook al is het niet gezoet met suiker of op smaak gebracht met overtollig zout, wat schadelijk is voor uw bloeddruk.

Darmmicrobioom – plantaardig dieet ondersteunt de ontwikkeling en het bestaan van darmbacteriën.
De goede bacteriën worden gevoed door enkele fytochemicaliën die uit de planten worden verkregen. Dit verbetert op zijn beurt de vertering van voedsel en de opname van mineralen.

Veranderingen in levensstijl en mindset - dit verwijst naar hoe u uw beslissingen neemt, hoe u over uzelf denkt en hoe tevreden u bent over uw zelfbeeld.
Een veganistische keuze is een bewuste keuze voor jou en de planeet. Deze mindfulness wordt bewust en onbewust toegepast op andere aspecten van je leven. Je wordt zekerder van andere beslissingen en voelt je positief over je lichaamsbeeld.


Gevaar: vitamine-onbalans


Als je plantendieet niet gevarieerd is, kan het zijn dat je te veel van de ene voedingsstof binnenkrijgt en te weinig van de andere. Dit komt omdat verschillende planten verschillende mineralen opnemen in hun benodigde porties en verschillende hoeveelheden vitamines en voedingsstoffen produceren.

Hier komen we in beeld, we bieden genoeg van alles. Vitaminfood is een geverifieerd medium om deze voordelen te claimen.

Neem een vegan abonnement op Vitaminfood en ervaar de transformatie. Maak deel uit van een revolutie die groter is dan we nu zijn.

                                               

Reactie plaatsen