Poeders zijn gezond; Maar!

Wat kan er ongezond zijn aan gedroogde bladeren en gemalen wortels? Zo eenvoudig zouden poeders moeten zijn. Gedroogd en gemalen zoals onze voorouders deden. Dit zorgt ervoor dat de grootsheid van de natuur behouden blijft en geen compromissen sluit, van de grond tot je kopjes, kommen en shakers.

Maar niet voor ons… om onze poeders te bewaren, drogen we ze alleen zonder extra bewaarmiddelen.

Poeders zijn een effectieve manier om de houdbaarheid van producten te verlengen. Dit compenseert op zijn beurt de kosten en de beschikbaarheid van voedingsstoffen.

Poeders hebben een ongezonde omhulling, maar ze zijn alleen onveilig als ze zijn verontreinigd met gifstoffen of ongezonde toevoegingen. Poeders kunnen veilig worden bewaard en ongezonde ingrediënten worden vaak toegevoegd om willekeurige belangen na te streven, niet om voeding.

Verkregen door te drogen, is het grootste deel van het vocht verwijderd, waardoor metabolische activiteiten stoppen. De voedingsstoffen blijven in een stabiele toestand totdat er opnieuw een geschikt oplosmiddel wordt toegevoegd.


Zijn Vitaminfood-poeders echt veilig?


Poeders zijn in wezen het groene voedsel gedroogd en verpakt. Ze zijn niet bedoeld als superfoods, zoals ze wel worden genoemd. In plaats daarvan zijn ethisch bereide poeders en supplementen gunstig voor extra toevoer van voedingsstoffen.

Vitaminfood-poeders zijn ontworpen als maaltijdvervanger en bevatten alleen wat binnen het bereik van volledige voeding valt. Ze zijn een geweldige stimulans voor uw gezondheid in:

* Gezondheid van botten en botdichtheid.

Vooral voor veganisten en vegetariërs is het calcium, fosfor en mangaan dat je binnenkrijgt van Vitaminfood een geweldige boost voor je botdichtheid om botverdunning te voorkomen.

* Bloedarmoede en aanverwant ijzertekort

Inbegrepen in het poeder is niet-heemijzer en vitamine C voor de opname ervan. Deze twee zorgen voor voldoende toevoer van gezond ijzer en de opname ervan in het lichaam voor de vorming van rode bloedcellen en zuurstoftransport.

*Gewichtscontrole – u krijgt wat u wilt.

Onze shakes hebben geen standaardmaat zoals vloeibare maaltijdvervangers. In plaats daarvan bereken je eenvoudig het aantal calorieën dat je nodig hebt om af te vallen (ongeveer 1400 dagelijkse inname) en dat is hoeveel je opschept. Niet meer niet minder.

Wat je nodig hebt is wat je krijgt. Als u moet afvallen, bereken dan eenvoudig uw inname op basis van de calorieën die u wenst te eten. Als je een bodybuilder bent, voeg dan wat meer toe om je doelen te bereiken.

*Energie boosts

Een van onze ingrediënten is maca-poeder, een geweldige energiebooster. Naast de toegevoegde koolhydraten, verhoogt maca gemakkelijk je humeur en energieniveau.

*Immuniteit

27 mineralen en vitamines zijn een voordeel voor je immuunsysteem. Deze werken als antioxidanten en helpen bij de ontwikkeling van bepaalde systemen, zoals stevia die het fagocytische systeem helpen.


Poeders, vooral supplementen, zijn niet gereguleerd zoals andere voedingsmiddelen.


Dit heeft veel producenten de ruimte gegeven om onethisch te handelen. Veel poeders worden geadverteerd als biologisch of natuurlijk, terwijl ze dat in werkelijkheid niet zijn.

De voedingswaarde van poeders is ook overdreven omdat ze drastische en onmiddellijke resultaten opleveren. Zeker, de concentraties kunnen hoger zijn, maar het is belangrijk om binnen de aanvaardbare dagelijkse innames te blijven. Poeders bereid met toevoeging van verschillende chemicaliën kunnen onveilig zijn.


Zijn maaltijdvervangende poeders gelijk aan voeding?


Het doel van Vitaminfood is om maaltijdvervangers aan te bieden. Dus ja!

Onze maaltijdvervangende poeders bevatten alle macro- en micronutriënten in relatieve overvloed. Dit is een compleet dieet dat maaltijden kan vervangen en alles levert wat uw lichaam nodig heeft.

Vitaminfood-poeders zijn net zo voedzaam als voedsel, zelfs meer, vooral in het geval van junkfood. De meeste diëten zijn niet zo compleet als onze shakes.

Welke je ook gebruikt, controleer of het ten minste 6 g vezels, minder dan 10 g toegevoegde suikers, voldoende eiwitten, 30% vitamine- en mineralenbehoeften en de door jou gewenste calorieën (1400-2000 dagelijkse inname) bevat.

Maaltijdvervangers zijn bedoeld om je maaltijden te vervangen, maar het is ook belangrijk om iets te hebben om op te kauwen. Waarschijnlijk 1 of 2 vaste maaltijden om een ander gevoel van dieet te krijgen. Er zijn voordelen verbonden aan kauwen en vast voedsel voor uw darmen.

Zie die voordelen niet over het hoofd. We adviseren onze klanten om een goede balans te vinden tussen maaltijdvervangers en andere maaltijden.

Vitaminfood dekt u in uw drukke levensstijl en voor voedingssupplementen. Het is handig en erg gezond, maar je moet altijd minstens één stevige maaltijd hebben wanneer je maar kunt.


Wat we doen om de kwaliteit van onze poeders te behouden.


Vitaminfood is een complete voedingsmaaltijd. Onze poeders zijn zo bereid dat de volledige voeding in de poedervorm behouden blijft. Vitaminfood poeders zijn gezond en biologisch.

Bij de voorbereiding volgen we best practices.

Boordevol voedingsstoffen - we voldoen aan de industriestandaard voor complete voeding en elke componentvoedingsstof is in voldoende hoeveelheden.
We nemen alle noodzakelijke macronutriënten en 27 essentiële mineralen en vitamines op.

Eenvoudige snelle bereiding.
Sneller dan een magnetron en net zo eenvoudig als het openen van een pakje en roeren in water; dat is trouwens een complete voorbereidingsgids.De voorbereiding bespaart u ook tijd en zorgt ervoor dat u zelfs in uw drukste schema's gedekt bent.

Bronnen van hoge kwaliteit en niet-GMO.
Vitaminfood is afkomstig van hoogwaardige producten. De gebruikte landbouwproducten zijn ook biologisch geteeld zonder genetische modificatie. GGO's zijn in verband gebracht met verschillende gezondheidsrisico's. Met Vitaminfood heb je de vrijheid om te genieten van ongewijzigde diëten.

U varieert uw hoeveelheid volgens uw lichamelijke behoefte.


Waarop moet je letten bij poeders die je neemt?

Etiketten lezen is de moderne manier om diëten te kiezen. Hierdoor ben je in staat om schadelijke chemicaliën als

Natriumbenzoaat

Mononatriumglutamaat

Melamine

Conserveringsmiddelen en toegevoegde suiker

Allergenen zoals soja, lactose en koemelk, glycogeen

Toegevoegde vezels die vaak in verband worden gebracht met een opgeblazen gevoel

GGO-ingrediënten in de producten.

Niet-veganistische bronnen – niet alle poeders of plantaardige poeders zijn volledig veganistisch; ze hebben gewoon de meeste van hun voedingsstoffen uit planten. Voor veganisten is het belangrijk om de bronnen van de ingrediënten te verifiëren.

Porties - als de aanbevolen inname niet goed voor u werkt, zoek dan uw balans. U kunt de hoeveelheid verlagen om complicaties te voorkomen.

Reacties - ons lichaam reageert anders op verschillende stoffen en variaties in hoeveelheden. Pas op voor eventuele reacties als gevolg van het gebruik van poeder en verander dienovereenkomstig.Vitaminfood-poeder staat boven de massa eiwitpoeders en maaltijdvervangers als een gezond en betrouwbaar poeder dat u onmiddellijk moet overwegen om in uw dieetplan op te nemen.

Bestel nu uw eigen!

 

References:

 

  1. https://bulkinside.com/explosion-protection-process-safety/safe-handling-powders-bulk-solids/
  1. https://www.aiche.org/resources/publications/books/guidelines-safe-handling-powders-and-bulk-solids
  2. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/1541-4337.12580
  1. https://app.knovel.com/web/toc.v/cid:kpHFPPP002/viewerType:toc/
  2. https://books.google.co.ke/books?id=G1_KktVE4YUC&pg=PA342&lpg=PA342&dq=are+foodpowders+safety&source=bl&ots=W78iur4P7b&sig=ACfU3U3FD2H5O3pIcozO40s1qLID1m8QAA&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwjZgerr06DsAhVvDWMBHWieArMQ6AEwEHoECAcQAg#v=onepage&q=are%20foodpowders%20safety&f=false
  3. https://www.amazon.com/Handbook-Food-Powders-Properties-Publishing/dp/0857095137
  4. https://www.nature.com/articles/0802258
  5. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0044848603005325
  6. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0044848603004228

 

Reactie plaatsen