Slaap en ontspan goed tabletten - claim vandaag nog uw slaap !!

Vitaminfood slaap goed oplossing is ontworpen om u te helpen sneller en gemakkelijker in slaap te vallen zonder het risico van negatieve bijwerkingen voor uw hersenen.

Ontspan en slaap goed tabletten dwingen je in de slaap die je lichaam niet lijkt te willen. Totale gemoedsrust en volledige rust om ervoor te zorgen dat u fris bent voor de activiteiten van de volgende dag.

Niet alleen slapen, maar optimale rust voor het hele lichaam.

Laat ons u meenemen naar het land van dromen.

Neem slechts één tablet 1 - 3 uur voor het slapen gaan om wakker te worden met een fris gevoel en klaar voor de nieuwe dag.


Zijn Vitaminfood sleep & relax well tabletten een vorm van slaappillen?


Slaappillen worden meestal gebruikt om slapeloosheid (onvermogen om in slaap te vallen) en parasomnia (lopen, eten enz. Tijdens uw slaap) te behandelen, hetzij op recept, hetzij op recept of in een vrij verkrijgbare apotheek. Ze veroorzaken slaperigheid en een algemeen gevoel van ontspanning. Deze pillen zijn ook algemeen bekend als hypnotica/sedativa/kalmerende middelen.

En met het buitensporige aantal problemen om mannen 's nachts wakker te houden, ken je waarschijnlijk een paar mensen die slaappillen slikken. De slaappillen omvatten:

Zolpidem
Zopiclon
Stilnox
Zaleplon
difenhydramine
Doxylamine succinaat
valeria
Melatonine
Deze medicijnen zorgen ervoor dat u binnen 5-20 minuten in slaap valt en worden aanbevolen voor kortdurend gebruik om verslaving en afhankelijkheid ervan te voorkomen.

Slaap wordt grotendeels gecontroleerd door het circadiane ritme. Een interne klok die de slaap-waakcyclus reguleert. Het geeft je overdag energie door de productie van metabolismehormonen zoals thyroxines te stimuleren en maakt je slaperig na zonsondergang door de productie van thyroxine te remmen en de productie van melatonine te bevorderen dat je helpt in slaap te vallen.

Deze medicijnen en andere kruidengeneesmiddelen werken allemaal om de normaliteit van dit systeem te bevorderen. Een van de redenen waarom u 's nachts moeite heeft met slapen, is bijvoorbeeld dat u na zonsondergang te veel tijd op schermen doorbrengt. Schermen produceren blauwe lichtstralen die vergelijkbaar zijn met sommige stralen van de zon en de hersenen zien dit als een wake-stimulus, zodat melatonine niet optimaal wordt geproduceerd. Dus om te beginnen moet u uw blootstelling aan schermen minstens 1 uur of 30 minuten voor het slapengaan verminderen. Als alternatief kunt u ook een bril proberen die blauwe stralen blokkeert.

Een andere reden is het nemen van cafeïne vlak voor het slapengaan. Cafeïne is een stimulerend middel dat 3-4 uur na consumptie krachtig in de bloedbaan kan blijven. Dit stimuleert het metabolisme van het lichaam en zijn waakzaamheid en werkt tegen het circadiane ritme dat gedurende een lange periode slapeloosheid veroorzaakt.

Slaappillen zijn normaal gesproken medische oplossingen die melatonine imiteren om slaperigheid te veroorzaken. Vitaminfood-slaapoplossing daarentegen helpt het lichaam om meer melatonine aan te maken. Melatonine, het slaaphormoon, wordt gesynthetiseerd uit een aminozuur dat tryptofaan wordt genoemd. De slaap- en relaxoplossing van Vitaminfood vult uw inname van tryptofaan aan, zodat u op natuurlijke wijze voldoende melatonine kunt produceren om in slaap te vallen. We voegen ook een klein beetje melatonine toe om deze slaapcyclus te stimuleren.


Andere alternatieven voor medische slaappillen


Slaappillen hebben een onnatuurlijk proces om hun effect te verlenen. Ze bootsen melatoninereceptoren na en binden zich eraan. Ze kunnen ook selectief werken aan GABA om de controle over alertheid en ontspanning over te nemen. Dit proces heeft enkele bijwerkingen waardoor ze misschien niet erg wenselijk zijn. Inbegrepen:

Kater, duizeligheid en slaperigheid
Droge mond
Hoofdpijn en onbalans
Spier zwakte
Constipatie of diarree
Andere spijsverteringsproblemen; opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, misselijkheid
Delirium
Verslaving – vooral met benzodiazepinen zijn z-drugs minder verslavend


Vanwege deze bijwerkingen kiezen mensen voor oplossingen met minder bijwerkingen zoals cognitieve gedragstherapie, aerobics en kruidendiëten. De medische pillen worden achtergelaten voor extern veroorzaakte slapeloosheid door stressvolle omstandigheden.


Cognitieve gedragstherapie


Slaapprikkelbeheersing – alleen naar je slaapkamer gaan tijdens het slapengaan, zodat de aanblik van het bed slaperigheid stimuleert. Vermijd doelloos op bed liggen of uw studeertafel van het bed af gericht hebben.
Slaapcompressie - alleen in bed blijven tijdens uw aangewezen slaapuren, d.w.z. urenlang niet sms'en in bed voor of na het slapengaan.
Slaaphygiëne/bedtijdroutine – dit omvat activiteiten die vermoeidheid bevorderen en slaap opwekken.
Ø Vermijd grote maaltijden voor het avondeten, vooral als u direct na de maaltijd gaat slapen.

Ø Fysiek actief blijven gedurende de dag

Ø Vermijd cafeïne volledig of in ieder geval na 4 uur 's avonds

Ø Luisteren naar rustgevende muziek of een audioboek in plaats van lezen op je kindle

Ø Ontspanningsoefeningen zoals yoga, mindfulness-meditatie, middenrifademhaling en spierontspanning.

Ø Geen alcohol of roken; deze onderdrukken de REM-slaap; droom stadium.


Verbeterd dieet


Het is bewezen dat kruiden en specerijen helpen bij slapeloosheid, vooral die veroorzaakt door stress.

Kamille, hibiscus, valerian, passiebloemextract, saffraan zijn enkele van de theeën en kruiden die je kunt nemen om de spier- en mentale ontspanning te verbeteren. Er zijn andere beweringen gedaan over kalkoen; hoog tryptofaangehalte, zure kersen; boost de aanmaak van melatonine.

Sommige oorzaken van slapeloosheid, zoals apneu (moeite met ademhalen) en pijn door verwondingen, kunnen andere medicijnen nodig hebben om deze te verlichten, zodat een gezonde slaapcyclus wordt hersteld.Hoe doen we dat dan bij Vitaminfood?Een combinatie van tryptofaan en melatonine.Melatonine, uit de pijnappelklier, ook wel "het slaaphormoon" genoemd, vertelt je lichaam wanneer het tijd is om te slapen. Het komt binnen voor de nachtdienst wanneer de productie 's nachts toeneemt om de productie van andere hormonen zoals dopamine te onderdrukken die je energie gedurende de dag behouden.Tryptofaan is de andere component. Tryptofaan stimuleert de aanmaak van melatonine en serotonine in de hersenen.De twee werken samen om uw interne klok aan te geven dat het tijd is om te slapen. Dit initieert het opstartproces voor uw lichaam, wat resulteert in een ontspannen toestand en gemoedsrust voor absolute rust; het soort slaap dat u wenst.


Voor wie zijn de slaaptabletten bedoeld?


Iedereen en iedereen.


We hebben allemaal een goede nachtrust nodig om ons lichaam onder controle te houden en klaar te zijn voor de volgende dag. Vitaminfood sleep well-tabletten geven je de gemoedsrust om een goede nachtrust te krijgen.

Degenen die de marteling van slapeloosheid ondergaan, profiteren ook enorm. In slaap vallen is nog nooit zo makkelijk geweest. Als u de kwaliteit van uw slaap wilt verbeteren, zijn sleep well-tabletten precies wat u zoekt.


Claim je slaap vandaag.

Componenten van slaap goed tabletten:

Voor elke tablet die u inneemt:

ü 150 mg tryptofaan

ü 125 mg melatonine

ü 0,1 mg passie-extract

ü 150 ug Vitamine b12Passiebloemextract vermindert de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Als slapeloosheid u tegen uw wil laat wakker houdt, is hier uw ticket om de controle terug te krijgen.Vitamine B12 geneest daarentegen slaap-waakritmestoornissen, zodat je diepe slaap ongestoord blijft.Koop deze krachtige combinatie die is ontworpen om u te helpen beter, sneller en dieper in slaap te vallen.Vitaminfood-producten bevatten geen verborgen suikers of valse volumegevende ingrediënten. Wij leveren de beste combinatie om u te helpen uw doelen te bereiken.Naast alleen diepe slaap, meer voordelen

Slaap heeft veel voordelen en verhoogt de productiviteit aanzienlijk.Nadat je goed hebt geslapen, heb je:

Verminderde angst
Verbeterde stemmingen
Verbeterde aandacht, geheugen en cognitie


Vitaminfood levert de beste combinatie in de aanbevolen innamehoeveelheden om ervoor te zorgen dat u dag na dag productief bent


Spierverslappers


Wanneer de spieren onwillekeurig strak zijn, voel je spasmen in de kuiten, hamstrings, ribbenkasten en quadriceps. Het verlichten van deze spanning zal iemand ook helpen om zich meer ontspannen te voelen en een betere slaap te hebben. Enkele van de spierverslappers die hierbij kunnen helpen zijn:

Massage en schuimrollen - dit helpt de bloedtoevoer naar deze regio's te verbeteren voor het verwijderen van melkzuur en andere afvalproducten. Het brengt ook voedingsstoffen en zuurstof naar deze spieren voor herstel.
Warme en koude douche – het afwisselen van de temperatuur helpt ook om de doorbloeding te verbeteren en pijn en spanning te verminderen.
Geniet in koud en zout water; Epsom-zout
Kersensap – helpt ontstekingen te verminderen, heeft ook een hoge antioxidantcapaciteit
Kamille – meer dan 36 flavonoïden waardoor het ontstekingsremmend is
Bosbes – heeft antioxiderende eigenschappen
Curcumine – van kurkuma, gember en kaneel
Adequate eiwitinname om te helpen bij snel spierherstel, wat hun pijn vermindert
Cayenne peper


Referenties:

 1. https://my.clevelandclinic.org/health/drugs/15308-sleeping-pills
 2. https://www.webmd.com/sleep-disorders/features/sleeping-pills-what-need-know
 3. https://www.bannerhealth.com/healthcareblog/teach-me/are-over-the-counter-sleep-aids-risky
 4. https://patient.info/mental-health/insomnia-poor-sleep/sleeping-tablets
 5. https://www.uptodate.com/contents/insomnia-treatments-beyond-the-basics
 6. https://www.verywellhealth.com/what-to-take-when-you-cant-sleep-3015261
 7. https://www.medicinenet.com/melatonin-oral/article.htm
 8. https://www.healthline.com/health/pain-relief/best-natural-muscle-relaxers#rest
 9. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7278572/
 10. https://healthyliving.azcentral.com/what-is-clobetasol-propionate-12150345.html
 11. https://www.livestrong.com/article/27125-list-antiinflammatory-drugs/
 12. https://www.menshealth.com/fitness/a24233209/post-workout-recovery-methods/

Reactie plaatsen