SOYLENT VARIANTEN – VITAMINEVOEDSEL MAALTIJDVERVANGENDE SHAKES

SOYLENT VARIANTEN – VITAMINEVOEDSEL MAALTIJDVERVANGENDE SHAKES

VITAMINEVOEDSEL MAALTIJDVERVANGENDE SHAKES

"Een maaltijd is elk voedsel dat wordt ingenomen met een vork en mes of op zijn minst een lepel ... in het ergste geval bijt het in je burrito's en taco's". Dat kan zorgen voor een goede definitie van maaltijden.


Maar geen soylenten.


Soylents kennen geen grenzen. Al het bestek wordt ineens onbruikbaar … geen vork, mes of lepel en toch is het nog steeds geclassificeerd als een maaltijd. Soylent en de verschillende varianten worden logischer geclassificeerd als dranken, ook al bieden ze meer voeding dan de gewone maaltijden.


Dus wat zijn sojabonen en maaltijdvervangers?


Maaltijdvervangers zijn een vervanging voor traditionele maaltijden met verschillende porties. Maaltijdvervangers kunnen maaltijdrepen of -dranken zijn, hoewel de term "soylents" over het algemeen verwijst naar maaltijdvervangende dranken en poeders bereid tot shakes.

Vitaminfood is er voor de spitsmomenten. Heb je geen tijd om goed te eten maar wil je niet snacken of junkfood eten, dan bieden we een ‘maaltijd, kant-en-klaar’, alles-in-1 alternatief. Wij ontzorgen. Fastfood opnieuw uitgevonden!

Doel

Soylents worden geproduceerd om de consument te helpen verschillende doelen te bereiken en worden dienovereenkomstig aangepast.


Vervang maaltijden


De meest voor de hand liggende is om maaltijden te vervangen - als je je een beetje traag voelt bij het koken of het schoonmaken van het keukengerei daarna, ben je met soylents aan het juiste adres. Als je een beetje laat bent of te hongerig bent om te wachten tot de kalkoen gelijkmatig kookt, staan soylents voor je klaar. Dit zijn qua voedingswaarde complete maaltijden die u geen risico op tekorten opleveren, integendeel, ze zullen uw voedingsprofiel beter opbouwen. Bereid in minder dan 2 minuten, maaltijdvervangende soylents worden geleverd in een kant-en-klare verpakking. Dit kan als maaltijdvervangend poeder of als maaltijdvervangende drank (je hoeft alleen de fles te ontkurken en je maaltijd is klaar).

Soylents met Vitaminfood-smaak zijn een mooie mix van voedingsstoffen en smaak. Koop wat qua voedingswaarde complete soylent-opties van Vitaminfood.


Gewicht doelen


Er zijn verschillende maaltijdvervangende soylents beschikbaar om consumenten te helpen bij het bereiken van verschillende gewichtsdoelen. Er zijn soylents met extra calorieën en eiwitten om te helpen bij gewichtstoename door een calorie- en eiwitoverschot te bieden. Er zijn andere met minder calorieën en langzaam verteerbare koolhydraten om te helpen bij het afvallen. In verschillende onderzoeken is bewezen dat maaltijdvervangende soylents effectief zijn voor gewichtsbeheersing, mits zorgvuldig geselecteerd en de juiste goed in uw dieet wordt opgenomen.


Bekijk onze gids over gewichts- en calorieberekening


Voor gewichtsverlies zijn de Vitaminfood-soylenten ontworpen om een lage glycemische index te hebben, zodat uw suikerspiegel niet piekt bij consumptie. Deze langzaam verteerbare koolhydraten geven langzaam calorieën af aan de bloedbaan en stimuleren het lichaam om de extra calorieën uit vetcellen te verbranden. De 30+ g eiwit verhoogt ook de verzadiging van de Vitaminfood sojamaaltijd. Een verzadigd gevoel dat gedurende de hele duur tussen de maaltijden aanhoudt, vermindert de drang om tussendoor te snacken en de calorie-inname na verloop van tijd.


Bodybuilding


Vrijwel alle bodybuilders gebruiken een soort soylent als maaltijdvervanger of eiwitshake voor extra eiwitboost. Bodybuilding vereist meer voedingsstoffen om de extra massa op te bouwen en het kan soms best moeilijk zijn om dat allemaal uit de voeding te halen. Van een soylent- en eiwitshake komt echter al het extra eiwit, creatine of collageen samen in een gezonde mix van slechts 450 ml. Soylents worden veel handiger en effectiever om uw doelen te bereiken. Vitaminfood biedt een verscheidenheid aan opties voor atleten in de productklasse van de pro-serie - ook puur veganistisch eiwitisolaat, collageen, pre-workout-formule, BCAA- en CLA-supplementen. Slechts een paar schepjes en je zult vrij snel en heel gezond groeien.


Controlelijst


Soylents zijn bedoeld om volledige voeding te bieden, zodat ze maaltijden aanvullen en helpen met uw voedingsprofiel. Vitaminfood-soylenten bevatten 27 essentiële vitamines en mineralen. Als ze worden opgenomen in het dieetplan van een persoon met een voedingstekort, kunnen deze soylents helpen om het lichaam in de loop van een paar weken in zijn vroegere gezonde staat te herstellen.

Een degelijke maaltijdvervanger zou daarom volgende vakjes moeten aanvinken:

Macronutriënten - Soylenten zouden ten minste een bepaald percentage van de macronutriënten moeten bevatten om elementaire fysiologische levensfuncties te ondersteunen.
- 200 - 400 calorieën per portie om de hersenen en het lichaam van voldoende energie te voorzien voor dagelijkse activiteiten

- 20 – 30 g eiwit per portie om de spiermassa op een gezond niveau te houden en voldoende te bieden voor groei en onderhoud van lichaamsweefsels.

- Gezonde vetten zoals de meervoudig onverzadigde omega 3, 6-vetten die helpen om het cholesterol in het lichaam en andere functies van vetten te verlagen zonder het risico op hart- en hart- en vaatziekten te vergroten.Micronutriënten


Nutritioneel complete diëten zouden alle voedingsstoffen moeten bevatten die het lichaam nodig heeft in precies de juiste hoeveelheden zoals goedgekeurd in de richtlijnen voor aanbevolen dagelijkse inname. Deze dekken uw voedingsbehoeften voor alle vitamines en vital mineralen die effectief uw risico op het ontwikkelen van tekortkomingen verminderen.

Vitaminfood is een qua voedingswaarde complete maaltijdvervanger met alle 27 essentiële mineralen en vitaminen. Uw maaltijd is goed versterkt om u te beschermen tegen gezondheidsrisico's die samenhangen met voedingstekorten. Koop wat Vitaminfood-soylenten om je gezond te houden.


Gezondheidsboost - superfood


Een goede soylent-optie voor maaltijdvervanging zou meer moeten bieden dan alleen de basis. Planten hebben fytonutriënten die helpen bij de vertering, opname, assimilatie en benutting van de ingenomen voedingsstoffen. Verwerking, met name chemische, kan de hoeveelheid fytonutriënten in het eindproduct aanzienlijk verminderen. Vitaminfood is sterk afhankelijk van mechanische in plaats van chemische verwerking en bevat ook een superfood om extra voordelen te bieden.

De maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood bevatten maca-wortelpoeder, een Peruaans superfood uit de Andes dat sinds de oudheid wordt gebruikt om cognitieve functies te stimuleren en nog veel meer voordelen heeft. Lees meer over maca-wortelpoeder en waarom vitaminefood-soylenten ze als een integraal ingrediënt bevatten.

Milieu-impact


Steeds meer mensen realiseren zich dat we prima kunnen leven zonder dierlijke producten te eten of te drinken. Vitaminfood staat daar volledig achter. Daarom zijn onze maaltijden 100% veganistisch. Zo voorkomen we dierenmishandeling en verminderen we de verwoestende milieu-impact van de veehouderij.

Omdat we plantaardige eiwitten gebruiken, is er bij het maken van Vitaminfood minder water nodig en komt er minder CO2 vrij dan bij vee. Onze dranken verminderen voedselverspilling met een houdbaarheid van een jaar vanaf de productie en hoeven pas te worden gekoeld als ze worden geopend, in tegenstelling tot groenten en fruit die na een paar dagen of weken in de koelkast worden weggegooid.

Hoe meer dierlijke producten we eten, hoe destructiever onze impact op de planeet. Een pijnlijke waarheid, maar toch de waarheid.

Onze eetgewoonten zijn de bron van veel leed, vooral voor dieren. Maar er worden ook enorme hoeveelheden bos vernietigd om vee te voeden. En alle granen die worden gebruikt om koeien vet te houden, kunnen worden gebruikt om iedereen in de wereld te voeden. Door onze efficiënte productietechnieken kunnen we de honger in de wereld effectief bestrijden.

De planeet verdient beter. Daarom zijn onze maaltijden bewust veganistisch. Als je Vitaminfood drinkt, verklein je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een gezondere toekomst voor mens, dier en onze planeet. WEES DAPPER, DEFY EN VERANDEER DE WERELD!

Reactie plaatsen