Vitaminfood astronautenvoedsel

Vitaminfood astronautenvoedsel

Vitaminfood astronautenvoedsel

Vitaminfood maaltijdvervangende shakes zijn van topklasse en efficiënt in het vervangen van vaste maaltijden door vloeibare voeding. Veganistisch eiwit, vitaminesupplementen, volledige voeding. Onze natuurlijk smakende maaltijdvervangende shakes helpen je vanuit verschillende invalshoeken.


Vitaminfood poedervoeding is verrassend genoeg ook een "astronautenvoedsel".


Wist je dat ruimtevoedsel aan bepaalde criteria moet voldoen? Welnu, vitaminefood vinkt veel van die vereisten op de lijst af. We zeggen niet dat het in de ruimte is geweest, althans nog niet. Het kan echter worden gebruikt voor verschillende situaties die vergelijkbaar zijn met intergalactische ruimtereizen.

Stelt u zich eens voor dat u wandelt in een binnenland en een vrij onontgonnen gebied, of dat u een aantal weken op een schip zit of gestationeerd bent voor werk in een woestijngebied, kilometers verwijderd van de dichtstbijzijnde stad. Aye mate, Vitaminfood maaltijdvervangende shakes leveren voldoende energie en voeding, zelfs in situaties waarin het bijna onmogelijk lijkt om kwaliteitsvoedsel te krijgen; zoals ruimtevluchten.

Laten we meteen in de checklist duiken (plus verschillende andere geweldige voordelen van Vitaminfood)


Zeer voedzaam


Als het op voeding aankomt, hebben we dit zo hard van de lijst geschrapt dat het waarschijnlijk op de maan is geland. Astronautenvoedsel wordt verondersteld zeer voedzaam te zijn, zodat onze ruimtehelden hier niet terugkomen als halfslachtig. Ook Vitaminfood is in feite een complete maaltijdvervangende optie.

We leveren 27 vitamines en mineralen, koolhydraten, eiwitten, vezels, probiotica. Er is niets dat je lichaam nodig heeft dat Vitaminfood niet al heeft. Onze maaltijdshakes zijn ideaal ter vervanging van het ontbijt, de lunchpauze of zelfs het avondeten. De opties van Vitaminfood dieetshakes omvatten een brede collectie voor bodybuilders, shakes voor gewichtsverlies en gewichtstoename.

In de rubriek voeding nemen we al die stress van je bord. Met Vitaminfood kun je je maar beter zorgen maken over iets anders dan de hoeveelheid voedingsstoffen die je binnenkrijgt.


Houdbare voedingsmiddelen


Natuurlijk is een ruimtevlucht geen daglengte. Waarschijnlijk moet je zelfs in lichtjaren rekenen. Nou, dat geldt ook voor je roadtrip door heel Europa of Amerika. Je hebt een maaltijdoptie nodig die de hele tijd met je mee kan reizen. Iets dat de hele periode eetbaar en voedzaam blijft.

Vitaminfood heeft een indrukwekkende houdbaarheid van meer dan een jaar als het niet in direct zonlicht en bij kamertemperatuur wordt bewaard. Als je de wereld rond wilt zeilen, alleen aangedreven door windzeilen, verzekert Vitaminfood je dat een storm je zeker zal doden voordat honger en honger dat doen. Je sterft als een tevreden, goedgevoede zeeman en je legende zal hopelijk voortleven.

Een ander mooi aspect van Vitaminfood astronautenvoeding is dat terwijl de meeste voedingsmiddelen met een lange houdbaarheid zeer schadelijke conserveringsmiddelen bevatten, Vitaminfood geen kunstmatige toevoegingen bevat die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Maaltijdvervangende poedervoeding wordt op natuurlijke wijze bereid met mechanische verwerking in plaats van chemisch voor een zo groot mogelijk deel van het proces. Uw gezondheid komt altijd op de eerste plaats.

Ga je gang en plan die 2 jaar lange roadtrip of wereldreis, wij hebben eten voor je klaar staan.


Compact en lichtgewicht


Je wilt geen dood gewicht op je raket naar de maan. Dat kost je meer brandstof en vergroot waarschijnlijk de kans op uitval. Als je het gewicht ervan kunt vermijden, wil je dat zeker doen. Vitaminfood is het tegenovergestelde van dead weight. Niet hier om je planning en inpakruimte te verstoren.

Voor de hoeveelheid voeding die we op tafel brengen, zijn we een echte redder in nood op het gebied van zowel ruimte als gewicht.


Licht verteerbaar


Voedsel voor astronauten moet licht verteerbaar zijn om complicaties als gevolg van indigestie te voorkomen. Omdat het licht verteerbaar is, wordt ook gegarandeerd dat de meeste voedingsstoffen in het voedsel worden opgenomen nadat ze zijn afgebroken.

Vitaminfood astronautenvoeding is licht verteerbaar en bevat net als probiotica om het verteringsproces verder te helpen. We voegen ook een goede hoeveelheid vezels toe aan het maaltijdvervangende poeder om uw maaltijdshake wat volume te geven en ook om constipatie te voorkomen.


Minimale voorbereiding en snel te serveren


U wilt hoogstwaarschijnlijk geen uren besteden aan het bereiden van een maaltijd terwijl u uw energie op iets anders zou moeten richten. Als je op een berg of gewoon op een wild pad bent, heb je niet eens de keukenapparatuur om deze maaltijden te bereiden, laat staan de ingrediënten.

De maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood zijn kant-en-klare voedingspoeders. Het enige wat je bij je moet hebben is een shaker, iets om het complete voedingspoeder mee op te scheppen en natuurlijk je gearomatiseerde Vitaminfood maaltijdvervangende poeder.

Wat betreft de bereiding, je 100% voedzame eten is in minder dan een minuut klaar. Lepel. Roeren. Drankje


Hoe snel kun je dat doen?


Als je zin hebt in een meer uitnodigende receptenshake, kun je een paar bessen toevoegen, melk toevoegen en wat je maar wilt. Al met al ben je nog geen 3 uur bezig met het bereiden van de maaltijd.

Goed verpakt en makkelijk schoon te maken
Vitaminfood astronautenvoeding is goed verpakt in luchtdichte blikken waardoor je je voedingspoeder edi kunt bewaren.ble voor een lange tijd. Deze blikken zijn een verbetering ten opzichte van de zakken die niet luchtdicht zijn. Het is ook makkelijker om ze mooi op de plank te schikken en direct zonlicht te voorkomen omdat ze ondoorzichtig zijn.

Poeder is ook niet te vergelijken met kurkumavlek of ketchupvlek van andere maaltijdbereidingssessies. Door de oppervlakken eenvoudig af te stoffen, blijven ze schoon. Trouwens, als je een mooie scheplepel hebt, is er bijna nooit rommel.


Smakelijk


Elke maaltijd moet smakelijk zijn. Vitaminfood is meer dan alleen eetbaar. Om gezondheidsredenen worden geen kunstmatige smaakstoffen gebruikt. Onze laboratoriumwetenschappers hebben echter onderzoek gedaan naar de beste manieren om natuurlijke smaken te gebruiken in poedervoeding.

Voor de smaak zijn de best smakende maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood soepel met een verscheidenheid aan smaken om uit te kiezen. Vanille, chocolade, aardbei, mango, bosvruchten voor maaltijdshakes en nog meer voor eiwit- en sportsupplementen.

Misschien voel je bij je eerste poging een beetje gemalen, kalkachtige textuur, maar het verslijt en is voor velen niet echt een groot probleem.

Komt Vitaminfood dus in aanmerking als voedsel voor astronauten?

Het antwoord ligt voor de hand ... dat doet het!!!

Maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood voldoen aan de meeste van deze voorwaarden. Als je ooit probeert te vluchten of in een situatie verkeert waarvan de omstandigheden vergelijkbaar zijn met een ruimtevlucht, roadtrips, kampen, verkenning op afstand, zeilen, in een schuilplaats enz., vergeet dan je Vitaminfood-astronautenvoedsel niet.

Licht. Voedzaam. Smakelijk

Er zit meer achter dit astronautenvoedsel:

Vitaminfood bevat verschillende superfoods om uw voedingsprofiel te verbeteren en specifieke lichaamssystemen te optimaliseren:

Maca-wortelpoeder – maca is een superfood van Peruaanse oorsprong waarvan is aangetoond dat het de cognitieve functie en intelligentie enorm verbetert. Het stimuleert ook het immuunsysteem, de spermaproductie en de bloedcirculatie door het bloed.


Probiotica – zijn nuttig voor de spijsvertering. Ze helpen sommige verbindingen af ​​te breken die mensen enzymen missen om te helpen bij hun spijsvertering. Het helpt goede bacteriën in de maag te voeden, die ook enkele niet-essentiële voedingsstoffen in de dikke darm kunnen produceren.


Erwtenproteïne – veganistische voeding wordt al tientallen jaren geprezen omdat het een bijna magische transformatie heeft ondergaan. Erwtenproteïne is misschien wel de beste en meest complete veganistische eiwitbron. Vitaminfood maakt gebruik van natuurlijk geteeld, niet-GMO-erwteneiwit om het gezondste veganistische eiwit voor uw groei te bieden.


Tapioca maltodextrine – maltodextrine stabiliseert voedsel waardoor het een gladde textuur krijgt. De meeste hebben echter kleur-, geur- en smaakveranderingen. We kozen voor tapiocamaltodextrine omdat het de best stabiliserende eigenschappen heeft en geen veranderingen in de smaak, geur, kleur of smaak van de shakes.


27 essentiële mineralen en vitamines – we zorgen ervoor dat we genoeg leveren van alles wat je lichaam nodig heeft. Hierdoor blijft het lichaam optimaal draaien en verlopen alle reacties soepel aangezien alle noodzakelijke voedingsstoffen, enzymen, tussenproducten allemaal beschikbaar zijn.
Lage glycemische index - om u binnen gezonde calorielimieten te houden en diabetes en andere soortgelijke bloedsuikergerelateerde complicaties te voorkomen.


Waarom Vitaminfood?


Werken, studeren, sporten en zelfs je sociale leven: het eist allemaal zijn tol van je lichaam. Als je optimaal wilt presteren, is het enorm belangrijk om voldoende vitamines, mineralen en natuurlijke voedingsstoffen uit elke maaltijd te halen.

Geen tijd om te koken of aan een volledige maaltijd te gaan zitten? Drink Vitaminfood wanneer het jou het beste uitkomt: als gezond ontbijt, voedzame lunch of snel lekker diner. Je bepaalt zelf hoeveel schepjes poeder je gebruikt en daarmee bepaal je zelf je calorie- en koolhydraatinname. Zo heeft elke shake precies wat je nodig hebt om vol energie de dag door te komen. Alleen de koolhydraten die je nodig hebt, zonder calorieën niet.


Snel en gemakkelijk


Vergeet boodschappenlijstjes, supermarkten en vuile vaat. Bereid een complete maaltijd in slechts enkele seconden. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar schepjes Vitaminfood en 450 ml (vegan) melk of water. Je kunt amandel, soja, haver, kokosmelk of yoghurt gebruiken. Even schudden, opdrinken en gaan!


Krachtige voeding


Of je nu de Himalaya beklimt of op kantoor aan het werk bent: Vitaminfood heeft alles wat je nodig hebt om optimaal te presteren. Houd je lichaam in balans met een dagelijkse dosis energie en essentiële vitaminen en mineralen.


Bewezen betrouwbaarheid en werkzaamheid


Vitaminfood is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gecertificeerde voedingsdeskundigen en volgens de strenge International Food Standard (IFS) normen. Elke maaltijd wordt met de grootste zorg samengesteld en geproduceerd. Onze productietechnieken zijn van hoge kwaliteit, efficiënt, duurzaam en dierproefvrij.


Natuurlijke smaak


Vitaminfood ziet eruit als een milkshake maar is wat milder en minder zoet. In tegenstelling tot veel andere maaltijden bevatten onze shakes geen toegevoegde, verborgen of kunstmatige suikers. Vitaminfood bevat alleen Stevia. Je lichaam heeft tijd nodig om ‘af te kicken’ van ongezonde zoetstoffen. Voor je het weet geniet je van alle voordelen van suikervrije voeding.


Goed voor iedereen


Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat gezonde voeding niet zomaar isNiet goed voor jou, maar ook voor de rest van de wereld. Daarom vind je in Vitaminfood geen toegevoegde of verborgen suikers, kunstmatige kleurstoffen of dierlijke producten. En we produceren Vitaminfood met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Bovendien delen we graag: voor elk pakket dat je koopt, schenken we een maaltijd aan een persoon in nood. Daarom werken we samen met de Voedselbank.

Vertrek niet zonder je Vitaminfood astronautenvoer!

 

Reactie plaatsen