fat burner vitaminfood slim tone body

Vitaminfood vetverbrander

Thermogene vetverbrander

Vitaminfood vetverbrander is een mix van thermogene vetverbrandende ingrediënten om u te helpen extra gewicht te verliezen, uw taille te verkleinen en buikvet te verminderen. De vetverbrander bevat cafeïne, L-carnitine en groene thee. Dit zijn drie van de meest actieve vetverbranders die samen zijn gecombineerd om u te helpen al hun inspanningen tegelijkertijd te benutten.

Thermogeen betekent "warmteproducerend". Dus thermogene vetverbranders helpen je lichaam in wezen om meer vet om te zetten in warmte. Zo simpel kan het in elk geval niet worden, in deze blog gaan we dieper in op gewichtsverlies, de vetverbrandingsmechanismen in het lichaam, verschillende soorten vetverbranders en de meest effectieve vetverbranders.

Vaker wel dan niet, blijkt vetverbranding rond de taille, buik en andere vetophopingen een vervelende onderneming te zijn. Gym werk, lichaamsbeweging, dieet en levensstijl. Het voelt misschien als een beetje te veel. De waarheid is echter dat er geen gemakkelijke oplossing is die succes op de lange termijn garandeert. Wat de schade in drie weken ongedaan kan maken, kan hoogstwaarschijnlijk in evenveel tijd worden teruggedraaid.

Verschillende onderzoekswetenschappers hebben ontdekt dat de meeste mensen die afvallen, dit vaak binnen 2 jaar na het terugkeren naar oude gewoonten weer aankomen. Dus in vorm blijven is een levenslange verbintenis en Vitaminfood is hier om u te helpen in een eenvoudig, stressvrij leven.

Een multifactoriële benadering van gewichtsbeheersing is de beste, meest effectieve en aanbevolen aanpak. Praat over dieet, lichaamsbeweging, gezonde bedtijdroutine, gezonde supplementen... het is eigenlijk een levensstijl met gewichtsbeheersing in plaats van een eenmalige oplossing die na verloop van tijd een loze belofte blijkt te zijn geweest.


Waar moet je op letten bij een vetverbrander?


Hoe werken ze?

Vetverbranders werken om drie veelvoorkomende effecten in het lichaam te produceren:

Verhoog de stofwisseling en verbrand dus vet
Vetten zijn nuttig in het lichaam; heel veel toepassingen maken het onmogelijk om zonder te bestaan. Het teveel is echter even schadelijk. Een van de toepassingen is oxidatie om energie en warmte te leveren.

Ons lichaam krijgt energie door calorieën te oxideren (verbranden), meestal uit koolhydraten. Als koolhydraten echter worden opgebruikt en onder specifieke omstandigheden wanneer het lichaam wordt gestimuleerd door verschillende hormonen en enzymen, worden vetten geoxideerd in plaats van koolhydraten. Vetverbranders stimuleren het lichaam om vetten te gebruiken voor energie in plaats van dat ze worden opgeslagen in vetreserves.


Honger onderdrukken


Verminderde eetlust betekent dat er geen overtollige vetten aan het lichaam worden toegevoegd, waardoor de stofwisselingsprocessen voldoende tijd hebben om het teveel opgeslagen in vetcellen in het lichaam te verwijderen.


Remmen de vetvorming


Vet ingenomen wordt afgebroken tot zijn bouwstenen (triglyceriden, vetzuren) voor absorptie. Eenmaal geabsorbeerd, moet het teveel dat in het lichaam moet worden opgeslagen, opnieuw worden samengesteld om een compleet vetmolecuul te vormen voor opslag. Voor opslag worden ook verschillende vetsoorten geassembleerd. Het zijn deze processen die vetverbranders remmen, waardoor ervoor wordt gezorgd dat het teveel niet wordt opgeslagen, maar uit het lichaam wordt uitgescheiden.Dus nu u weet hoe deze vetverbranders werken, wat moet u precies zoeken in een vetverbrander om af te vallen. Er zijn verschillende vetverbranders voor mannen, vrouwen, voor het verminderen van buikgewicht, voor gebruik na de zwangerschap. Wat het doel ook is, er zijn constanten in de samenstelling en het werkingsmechanisme.


Stimulerend versus niet-stimulerend middel


Veel voorkomende vetverbranders werken door de stofwisseling in het lichaam te verhogen. Deze omvatten cafeïne die je een humeurboost geeft, hogere energieniveaus waardoor je je daarna uitgeput kunt voelen. Als je complicaties krijgt als gevolg van cafeïne, kies dan voor een vetverbrander zonder cafeïne.


Bioactieve voedselingrediënten


Een gezonde vetverbrander moet een bioactief voedselingrediënt bevatten. Dit zijn veelzijdige gezondheidsbevorderende ingrediënten. Prebiotica, probiotica, noötropica, carotenoïden, antioxidanten, omega-3 en omega-6, vitamines, mineralen, bepaalde soorten koolhydraten en vezels. Dit zijn allemaal ingrediënten die de gezondheid bevorderen; darmgezondheid, hartgezondheid, hersenfunctie enzovoort. Ze maken de stof heilzamer dan vetverbranding en verlenen gezondheidsvoordelen aan andere lichaamssystemen.

Deze zijn ook erg belangrijk omdat ze het algemeen functioneren van het lichaam stimuleren, wat zou kunnen helpen bij de stofwisseling en gewichtsbeheersing op de lange termijn.


Gewone vetverbranders


Cafeïne
Een natuurlijk stimulerend middel sinds de vroegste tijden. Cafeïne is notoir gebruikelijk in dranken, waaronder thee, koffie, cacao, guarana. Het geeft mensen de veerkracht om te weerstaan aan wat de dag voor hen in petto heeft.

Een ander voordeel van het verhogen van de adrenalineproductie is dat dit het lichaam stimuleert om vetzuren uit adipocyten (de vetcellen) af te geven aan de algemene bloedsomloop. Vanaf hier worden ze geoxideerd om energie te leveren voor metabole reacties en warmte. Cafeïne bevordert lipolyse, de afbraak van vetten en vetzuren. Dit maakt cafeïne tot een populaire vetverbrander.

Cafeïne werkt als vetverbrander ook om de eetlust te onderdrukken, waardoor de calorie-inname wordt gereguleerd.


Groene thee


Tweede op de lijst is groene thee die twee krachtige componenten bevat. De eerste is Dzeker cafeïne die we hierboven hebben besproken om lipolyse te bevorderen en eetlust te onderdrukken.

De tweede is EGCG, dat de afbraak van door cafeïne geproduceerde adrenaline vertraagt. Hierdoor blijft adrenaline langer actief in het bloed. Het stimulerende effect wordt veel langer ervaren en helpt iemand om meer calorieën te verbranden. Groene thee helpt om tot 16% meer vet te verbranden binnen 24 uur en ongeveer 1,3 kg in 12 weken. Schaal dat over een paar maanden en in combinatie met lichaamsbeweging en een algeheel beter dieet en levensstijl, heb je je doel bereikt.

Het bevat bovendien ook delen van L-threonine. L-threonine is een type aminozuur dat de snelheid van vetopname in adipocyten voor opslag vermindert. Hierdoor blijven er meer vetdruppels in de bloedbaan achter voor gebruik in de stofwisseling. Je buikvet wordt niet groter.


B-vitaminen


Het B-vitaminencomplex is verantwoordelijk voor het handhaven van een gezonde stofwisseling in het lichaam. Alle B-vitaminen werken hiervoor. Met een adequate inname van B-vitamines die net boven de minimaal vereiste dagelijkse inname ligt, zou u kunnen profiteren van een voordeel in de stofwisseling, verminderde calorie-inname en vetverbranding.


Capsaïcine


Capsaïcine is het bestanddeel in chilipepers dat ze "chili" maakt. Het is de pittige component. En zoals verwacht, steekt de vurige smaak een vuur in het lichaam aan door het metabolisme en de afgifte van adrenaline te stimuleren.

Dit vuur verbrandt meer calorieën in het lichaam, onderdrukt de eetlust. Onderzoek heeft aangetoond dat capsaïcine vetverbrander kan resulteren in het verbranden van 50 calorieën meer / 10% meer binnen de volgende 24 uur voor 2,5 mg.

Capsaïcine is vooral effectief voor buikvet.


Meer vetverbranders en verbindingen


Garcinia cambogia – een extract van tropische vruchten dat HCA (hydroxycitroenzuur) bevat. Dit zuur blokkeert de activiteit van het lyase-enzym dat wordt gebruikt in verschillende tussenstappen bij de vorming van lichaamsvet.
Nopal - een cactus die helpt bij het reguleren van het hongerniveau
Yohimbine - afgeleid van de schors van de Afrikaanse Yohimbe-boom. Dit schorsextract stimuleert de aanmaak van adrenaline, noradrenaline en dopamine, die allemaal de lichaamssystemen stimuleren en resulteren in hogere stofwisselingssnelheden. Het is bewezen dat 20 mg gedurende 3 weken resulteert in 2% minder vet.
Bittere sinaasappel – citrusvrucht
L-carnitinefumaraat – een aminozuur dat in het lichaam wordt geproduceerd in de lever, nieren en hersenen. Deze chemische stof helpt het lichaam vet om te zetten in energie. Het is zelfs medisch gebruikt om het cholesterolgehalte in het bloed te helpen verlagen. Dient ook om vetzuren naar de mitochondriën van de cellen te transporteren, waar ze vervolgens kunnen worden geoxideerd voor energie.
Chroomverbindingen – onderdrukken de eetlust op natuurlijke wijze
Choline – helpt vet in de lever te verbranden
Thermogene melanges – verlenen de voordelen van meer dan één van deze ingrediënten. De synergetische werking van een mix van ingrediënten kan veel groter zijn dan die van afzonderlijke ingrediënten die onafhankelijk van elkaar werken.


bijwerkingen


Vetverbranders zijn natuurlijke componenten die hoogstwaarschijnlijk geen bijwerkingen zullen hebben, behalve bij overmatige verwennerij zoals gebeurt met cafeïne of allergische reacties. Ze zijn zeldzaam, maar omvatten hartkloppingen, angst, hoofdpijn, duizeligheid en rusteloosheid.

Ook van belang is om extreme maatregelen te vermijden bij pogingen om af te vallen en om verdere begeleiding te zoeken bij een geregistreerde diëtist of voedingsdeskundige. Koolhydraten minderen is bijvoorbeeld een methode van een programma voor gewichtsverlies dat succesvol zou kunnen zijn totdat u die koolhydraten weer gaat consumeren. Als echter naast een dergelijk programma stimulerende vetverbranders worden gebruikt, kan dit fataal zijn omdat het lichaam dan onvoldoende calorieën overhoudt. Extra voorzichtigheid en begeleiding zijn van vitaal belang bij het combineren van verschillende inspanningen om gewicht te verliezen.


Wat is er speciaal aan de Vitaminfood vetverbrander?


Het synergetische effect van groene thee, cafeïne en L-carnitine zorgt voor betere resultaten. De drie vullen elkaar zodanig aan dat waar de een niet effectief is, de ander dat zeker wel zal zijn.

Deze drie zijn niet alles wat er is. Vitaminfood vetverbrander bevat cayenne-extract en zwarte peper-extract. Het is echt de beste mix op de markt om uw vetverliesprogramma op te schalen. Ook qua kosten en efficiëntie.

Koop vandaag nog de krachtigste vetverbrander in de online winkel van Vitaminfood en ervaar kleine wonderen in vetverlies vanaf vandaag.

 

References:

 1. https://www.jpost.com/promocontent/best-belly-fat-burners-2022-top-7-weight-loss-pills-to-burn-stomach-fat-695198
 2. https://fitbod.me/blog/how-do-fat-burners-work/
 3. https://www.eapsa.org/supplements/best-thermogenic-fat-burners/
 4. https://www.lamag.com/sponsored/best-fat-burner-supplements/
 5. https://www.mensjournal.com/health-fitness/thermogenic-fat-burners/burn-xt-thermogenic-fat-burner/
 6. https://nfsports.com/blogs/supplements/thermogenic-fat-burners
 7. https://www.nutritionist-resource.org.uk/memberarticles/the-truth-about-thermogenics-aka-fat-burners
 8. https://www.researchgate.net/publication/348516682_Comparing_effectiveness_of_fat_burners_and_thermogenic_supplements_to_diet_and_exercise_for_weight_loss_and_cardiometabolic_health_Systematic_review_and_meta-analysis
 9. https://www.walgreens.com/store/c/fat-burners-and-thermogenics/ID=361131-tier3
 10. https://www.happyway.com.au/blogs/news/how-do-fat-burners-work
 11. https://www.vitaminshoppe.com/c/healthy-weight/metabolism-support/thermogenics

Reactie plaatsen