Vitaminevoeding & Maca

Vitaminevoeding & Maca

10 VOORDELEN VAN MACA EN AL ONZE SHAKES

Maca is een uniek ingrediënt in Vitaminfood-shakes dat de laatste tijd ook in de belangstelling staat vanwege zijn gezondheidsvoordelen.

Hoe ziet maca eruit? Zoals radijs - rode, zwarte en gele radijs met een aardse smaak. De zwarte maca lijkt echter de meest gunstige waarde van de drie te hebben.


Herkomst en kenmerken van Maca.


Macawortel is zeer voedzaam met 12 g eiwit (vijf keer meer dan aardappelen) en een verscheidenheid aan mineralen. De mineralen in overvloed zijn ijzer, magnesium, kalium, koper, jodium en calcium. Maca bevat naast de mineralen Vitamine C, B1, B2, B3 en B6.

Dit geheime ingrediënt, afkomstig uit het koude Andesgebergte op een hoogte van 4.000 m / 13.000 ft, biedt tot 3.000 jaar medische verlichting voor de inheemse Andes van de Peruaanse regio. Het is gebruikt als nietje voor de gemeenschappen daar.

In de Peruaanse regio en over de hele wereld is de groente algemeen bekend en wordt hij gebruikt vanwege zijn voordelen bij seksuele verjonging en algemene energietoename. Deze twee zijn slechts het topje van de ijsberg, er is nog veel meer over de voordelen van maca, waaronder de volgende:


Verhoogt het energieniveau
Maca is een bekende adaptogene groente.


Dit betekent dat het helpt bij het omgaan met stress en angst. Net als andere adaptogenen heeft Maca het unieke vermogen om speciale effecten te creëren, afhankelijk van de chemische, fysieke of biologische behoeften van uw lichaam.

Maca gaat om met alle stressfactoren en stresssymptomen die u mogelijk heeft en houdt ze effectief weg.

Heb je een dieet nodig om ervoor te zorgen dat je humeur goed is en elke dag goed blijft? Vitaminfood is er voor jou.

Heb je iets nodig om je angst, die ruzie die je had of werkdruk te verdrijven? Vitaminfood is er voor jou.

Verjonging van de zin in seks en verbeterde vruchtbaarheid.
Oude kruiden zijn altijd beroemd geweest om hun seksuele gezondheid en vruchtbaarheid, maar met Maca moet de magie nog worden ontrafeld. Zonder geregistreerde toename van de hormonen testosteron en oestrogeen, verhoogt Maca nog steeds het seksuele verlangen, de erecties en het uithoudingsvermogen.

Studies met Maca-supplementen hebben ook een toename van het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van het sperma bij mannen gemeld, wat het kwalificeert als een afrodisiacum.


Gemak van menstruatieklachten


Afname van oestrogeen als gevolg van het permanent stoppen van de menstruatie kan veel ongemak veroorzaken.

Symptomen van de menopauze zijn stemmingswisselingen, koude rillingen, nachtelijk zweten, vaginale droogheid, prikkelbaarheid en verminderd libido.

Maca vermindert de effecten van de afname van oestrogeen. Dit vermindert de manifestatie van de symptomen en geeft meer comfort bij de overgang.

Verhoog de eetlust en gewichtstoename.
Bodybuilders en sporters zijn in dit opzicht misschien meer bekend met Maca-wortelpoeder. Maca bevordert spiergroei en verhoogt de eetlust.

Maca is ook in verband gebracht met betere trainingsprestaties vanwege zijn energiebevorderende eigenschappen. Sommige atleten beweren zelfs dat het de effectiviteit van duurtraining kan verhogen, vooral voor degenen die geen placebo gebruiken.

Een zeer nuttig dieet met extra eiwit, energieboost en supplement voor spiergroei.


Goed voor de huid


Dit geldt alleen als het op de huid wordt aangebracht en niet als het wordt gegeten.

Maca aangebracht op de huid voorkomt schade door ultraviolette straling en zonnebrand. Hoewel het niet te vergelijken is met zonnebrandcrème, kan Maca helpen om je huid te verzorgen.


Versterkt kwetsbare botten en tanden


Wetenschapper Yong-zhong Zhang stelde vast dat Maca een effectieve behandeling is voor osteoporose; botverdunning, wat ook veel vrouwen na de menopauze treft.

Maca is een goedkoper en beter alternatief voor bepaalde traditionele behandelingen. Het maakt de botten sterker en vermindert het risico op botaandoeningen dankzij het hoge gehalte aan mineralen en calcium.

Verbeterd leervermogen en geheugen
Maca verhoogt de focus en vermindert stress. Dit zijn beide hersenstimulerende eigenschappen die helpen bij het leren en het geheugen verbeteren.

In Peru wordt Maca in verband gebracht met beter leren onder de kinderen

Vermindert de grootte van de prostaat.
Een vergrote prostaat is een veelvoorkomend probleem bij oudere mannen. Deze aandoening, medisch aangeduid als prostaathyperplasie, wordt verondersteld te worden veroorzaakt door hormonale onbalans bij veroudering.

Van Maca wordt beweerd dat het inwerkt op de androgeenreceptoren en zo de hormonale waarneming regelt. Het nemen van maca kan helpen bij het reguleren van de groei van de prostaat en het behouden van een normaal seksleven.


Hormonale balans.


Maca voedt de hypothalamus en de hypofyse in de hersenen. Dit zijn de controlecentra voor klieren, de endocriene klieren - bijnier, schildklier, alvleesklier, eierstokken en testiculaire klieren.

Het onder controle houden van de hoofdklier en de hypothalamus zorgt ervoor dat alle andere klieren onder controle blijven. Maca regelt de hormonale balans door het functioneren van de "meesters" te stimuleren.


Krachtige antioxidant.


Maca is een natuurlijke antioxidant die het lichaam helpt om vrije radicalen te ontgiften.

Vrije radicalen worden in verband gebracht met verschillende chronische ziekten bij de mens. Macawortelpoeder voorkomt dat het lichaam dergelijke effecten van slechte cholesterol tegengaat en verbetert de tolerantie van het lichaam voor glucose.


Waarom we voor Maca hebben gekozen:


Maca bewijst opnieuw be een ingrediënt waarvan de waarde overeenkomt met de inspanningen om het te verkrijgen. Vitaminfood levert de voordelen van dit met de hand geplukte juweeltje in al zijn shakes.

Hoewel veel bronnen het negeren vanwege zijn smaak en geur, kunnen we bij Vitaminfood de voordelen ervan niet over het hoofd zien. Daarom hebben we een geweldige manier geboden om de voordelen van Maca te claimen zonder esthetische belemmering in termen van smaak of geur.

Met ons maca-ingrediënt helpen we je om je humeur en energie te verbeteren, je slaapkamerervaring te verbeteren, te ontgiften en het leervermogen te verbeteren.

Pak een pakket voor jezelf en geniet van de gezondheidsvoordelen van Maca.

Reactie plaatsen