Vitaminfood maaltijdvervangende shakes

Vitaminfood maaltijdvervangende shakes

Ben je hier om de vuile vaat, boodschappenlijstjes of de geur van aangebrand voedsel te vergeten? Maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood zijn een juweeltje onder uw voedingskeuzes en kunnen enorm helpen om de strijd van koken en de gezondheidsrisico's van fastfood te verminderen.

Onze inzet voor het produceren van een gezonde optie voor maaltijdvervangers gaat verder dan de maaltijd en gaat verder dan het gevoel dat u krijgt na het eten. "Fuel well feel well" dit is heel waar als het om eten gaat. Hoe je je voelt wordt beïnvloed door wat je eet. Vitaminfood is een goede brandstof voor een goed gevoel. Het gevoel van verzadiging, trots op je maaltijdkeuzes, een boost van je humeur en klanttevredenheid is wat je krijgt.

Je bent veganist en wilt geen maaltijden die voldoen aan de stereotiepe veganistische maaltijden (de flagrante smaak en het onaantrekkelijke karakter). Van de gladde textuur tot net genoeg vezels en de volledigheid van onze maaltijden. Wij zijn er voor jou, een gezonde maaltijdshake die je zowel tijdens je luie dagen als tijdens je spitsuren gedekt heeft. Brandstof goed bij ons om je goed te voelen.

Voorbereiding
Vitaminfood gezonde maaltijdshakes zijn:

Klaar om te hebben
Alles in een
Eenvoudig te bereiden
Wat we presenteren is fastfood opnieuw uitgevonden. Als je fastfood als snel beschouwt, dan zijn wij veel sneller. Als u ze handig vindt vanwege de locatie van de winkel, zijn wij nog handiger. U kunt alles in minder dan twee minuten klaar hebben vanuit het comfort van uw stoel of bus.

Binnen enkele seconden heb je een complete maaltijd en hoef je je geen zorgen meer te maken over de benodigde voedingsstoffen.
Je bepaalt zelf hoeveel calorieën je shake moet bevatten. Pas eenvoudig het aantal schepjes Vitaminfood aan. Een halve maatlepel Vitaminfood shake poeder in combinatie met 250 ml (vegan) melk of water staat gelijk aan ongeveer 100 kcal. Elke halve schep die je toevoegt, in combinatie met 50 ml extra melk of water, voegt 100 kcal extra toe. Dit maakt het heel gemakkelijk om uw inname van calorieën onder controle te houden.
Je kunt veganistische melk gebruiken voor veganisten (onze aanbevolen keuze), waaronder soja-, amandel-, haver- en kokosmelk. U kunt ook water gebruiken en vervolgens roeren of mixen met behulp van onze shakers voor een gelijkmatige verdeling van het mengsel.
Smaken en smaak
Vitaminfood maaltijdvervangers in poedervorm zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat u uit een verscheidenheid kunt kiezen. We waarderen de rol van smaak in voedsel en het opzetten van een regelmatig maaltijdvervangend schema. De smaken zijn geweldig en je moet ze proberen.


De 7 verschillende smaken zijn:


Aardbei -zoete favoriete zomerervaring voor jou. de rijke smaak en volheid in termen van vitaminen en mineralen.
Banaan – dit is een populaire powerfruit waar velen de voorkeur aan geven en een universeel ingrediënt in smoothies en shakes. Een snelle energieboost naast volledige voeding.
Chocolade – je denkt al aan alle suiker die bij chocoladeproducten hoort. Wat als je een product krijgt met de smaak maar niet met de suiker; Suikervrije Vitaminfood maaltijdvervangende shakes.
Vanille – nog een favoriet aller tijden. Het moest natuurlijk een onderdeel zijn van ons smaakprofiel. Geniet van je vanille met een boost voor je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen.


Nieuwe smaken


Bosvruchtenshake - de eerste in onze premium upgrade voor smaken is alle wilde smaak en natuurlijke ervaring die naar je kopje wordt gebracht. Alle bessen in hun gezondheid.
Mango – een tropische smaak, rijk aan voedingsstoffen, voortreffelijke geur en smaak. Vitaminfood-mangosmaak is absoluut een smaak die je moet hebben.
Kokosnoot – de verfrissende koelte, de zeebries en het beeld van hoge palmbomen. Vitaminfood bezorgt zijn goede gevoel ook met de kokossmaak.
De smaken zijn inderdaad een geweldig assortiment van verschillende smaken, gevoelens en enkele nostalgische ervaringen die je allemaal kunt hebben op een plek naar keuze.


Gezond


Gezond is onze kenmerkende eigenschap. Boven alle prioriteiten die we hebben voor voeding staat gezond bovenaan. Onze maaltijdvervangende shakes zijn ronduit 100% gezond. Het hele team heeft een extra stap gezet in het ontwerpen en produceren van gezonde maaltijdvervangende shakes en poeders. Enkele van de factoren omvatten de geschetste.


Veganistisch

.
Vitaminfood is puur veganistisch. Alle ingrediënten zijn van veganistische oorsprong en in geen enkele stap van het productieproces worden dierlijke ingrediënten gebruikt. Dit komt door de overduidelijk hogere superioriteit van plantaardige maaltijden voor onze gezondheid als mens. Dierlijke producten zijn destructiever voor het lichaam hele planten hebben de neiging om de toestand van het lichaam en het immuunsysteem te verbeteren.

De andere reden om veganistisch voedsel te produceren, zijn de gezondheidsvoordelen voor het ecosysteem en de aarde. Een veganistische keuze verkleint de ecologische voetafdruk aanzienlijk in termen van koolstof (IV) oxideproductie en waterverbruik. Door onze producten te gebruiken, zet u zich ook in en draagt u bij aan deze nobele koers.


Superfood


Maca is een primair ingrediënt in al onze shakes, zowel de maaltijdvervangers als de eiwitshakes. Het heeft tal van gezondheidsvoordelen en wordt beschouwd als een superfood. Daarmee is Vitaminfood het enige product op de markt dat een superfood bevat. Stel je alle supergezondheidsvoordelen voor die je zou kunnen missenuitzingen op dit exacte moment.


Suikervrij


Suiker is een bestanddeel waar we allemaal genoeg van hebben en horen, vooral kunstmatige suiker in de vorm van toevoegingen, smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen. Wij helpen je deze strijd aan te gaan door alle kunstmatige vormen van suiker te elimineren. Vitaminfood bevat dan geen kunstmatige suiker of andere verborgen suikers.

Onze maaltijdvervangende shakes zijn gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia in combinatie met natuurlijke aroma's, die de shake een delicate en natuurlijke smaak geven, zoals een lichtzoete milkshake. De maaltijdshakes zien eruit als een milkshake, maar zijn wat milder en minder zoet. In tegenstelling tot veel andere maaltijdvervangers en voedingsmiddelen bevatten onze shakes geen toegevoegde, verborgen of kunstmatige suikers.

Vitaminfood is met stevia gezoet. Je lichaam heeft tijd nodig om de gewoonte van ongezonde zoetstoffen af te leren, maar voor je het weet geniet je van alle voordelen van suikervrije voeding.

Vitaminfood bevat 53 gram complexe koolhydraten, waarvan 0,5 gram natuurlijke suikers. Koolhydraten zijn nodig voor je lichaam. Ze voorzien je van energie om je spieren en hersenen goed te laten functioneren.

Complexe koolhydraten (ook wel langzame koolhydraten genoemd) worden langzaam opgenomen in je bloed en leiden dus niet tot pieken en dalen in de bloedsuikerspiegel zoals snelle koolhydraten dat wel doen. Hierdoor voel je je energieker en heb je geen last van suikerdips.

Wij zijn een vertrouwd suikervrij product en ook hierin kunt u ons vertrouwen.


Natuurlijk geproduceerd en niet-GMO
Natuurlijk voedsel is het beste en in het licht hiervan hebben onze maaltijdvervangende shakes zeer minimale verwerking ondergaan, meestal alleen fysieke verwerking met malen en drogen. Dit is om alle gezondheid van voedsel te behouden dat gewoonlijk wordt verwijderd door intensieve raffinage.

Voor ons is het nog makkelijker om een natuurlijke keuze aan te bieden omdat erwteneiwit (het door ons geselecteerde plantaardige eiwit) mechanisch wordt verwerkt in plaats van chemisch. Vitaminfood = natuurlijk.

Onze ingrediënten zijn ook geen GGO-producten in navolging van de banden die GGO-producten hebben met chronische ziekten zoals kanker en andere aandoeningen op latere leeftijd. We willen niet dat u op hoge leeftijd betaalt voor de fouten van uw jeugd, dus maak bij ons de juiste keuze zoals wij hebben gedaan door niet-GMO te zijn.


Allergeen vrij


Alle veelvoorkomende allergenen, waaronder soja, zuivelmelk, eieren, pinda's, gluten en vis, zijn allemaal uitgesloten van onze ingrediënten. Alle gezondheidsvoordelen die hieraan zijn gekoppeld, zijn vervangen door aanvullende ingrediënten.


Macro's


Uw portie Vitaminfood bevat 33 g eiwitten, wat erg nuttig is, vooral bij gewichtsverlies voor spierbehoud en gewichtstoename voor spieropbouw. Eiwit houdt je ook langer vol, dus dit voorkomt dat je gaat snacken en dat je verloren gewicht weer terugkomt.

Gezonde langzame koolhydraten. De 53 gram koolhydraten zijn complexe koolhydraten; de gezondere optie voor enkelvoudige koolhydraten. Dit is afkomstig van natuurlijke grondstoffen en bevat fytonutriënten om het lichaam onder controle te houden, goede bacteriën in de darmen te voeden en de immuniteit te verbeteren.

Onze gezonde maaltijdvervangende shakes die helpen bij het afvallen bevatten alleen onverzadigde vetten


Volledige voeding


De maaltijdvervangende shakes van Vitaminfood bevatten allerlei vitamines en voedingsstoffen. Ze bevatten vitamine A voor je huid, haar en nagels, maar ook voor je ogen en immuunsysteem. Ze bevatten ook vitamine B12 voor de aanmaak van rode bloedcellen. Andere vitaminen in onze shakes zijn vitamine B2, vitamine B6, vitamine D3, vitamine B1, vitamine K en mineralen zoals kaliumcitraat, calciumcarbonaat en natriumfosfaat. De volledige voedingsfiches specifiek voor de verschillende smaken zijn ook inbegrepen.

Krijg zelf een piek, lees de voedingsfactsheets en leer wat u consumeert. De toestand van de voedingsindustrie vereist dat iedereen op zijn minst basiskennis heeft van informatiebladen over voeding.

Nutritional factsheets

Banana Nutritional Values

Nutritional Value

per 100g

per portion 150g

per 450g

kCal

449

673

2019

kJ

1877

2815

8445

Protein

22,22

33,33

100

Carbohydrates

53,9

80,9

242,6

of which sugars

0,5

0,8

2,4

Fat

15,5

23,3

69,8

of which saturated

1,7

2,6

7,8

of which linoleic acid

6,6

9,9

30,0

of which Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dietary fibre

6,7

10,0

30,0

Salt

0,3

0,4

1,3

Strawberry Nutritional Values

Nutritional Value

per 100g

per portion 150g

per 450g

kCal

448

672

2016

kJ

1873

2810

8430

Protein

22,22

33,33

100

Carbohydrates

53,7

80,6

241,7

of which sugars

0,5

0,8

2,4

Fat

15,5

23,3

69,8

of which saturated

1,7

2,6

7,8

of which linoleic acid

6,6

9,9

30,0

of which Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dietary fibre

6,7

10,0

30,0

Salt

0,3

0,4

1,3

Vanilla Nutritional Values

Nutritional Value

per 100g

per portion 150g

per 450g

kCal

450

675

2025

kJ

1882

2823

8470

Protein

22,22

33,33

100

Carbohydrates

54,1

81,1

243,4

of which sugars

0,5

0,8

2,4

Fat

15,5

23,3

69,9

of which saturated

1,7

2,6

7,8

of which linoleic acid

6,6

9,9

30,0

of which Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dietary fibre

6,7

10,0

30,1

Salt

0,3

0,4

1,3

Chocolate Nutritional Values

Nutritional Value

per 100g

per portion 150g

per 450g

kCal

448

673

2018

kJ

1875

2813

8438

Protein

22,22

33,33

100

Carbohydrates

53,6

80,4

241,2

of which sugars

0,5

0,8

2,4

Fat

15,6

23,4

70,3

of which saturated

1,9

2,9

8,7

of which linoleic acid

6,6

9,9

30,0

of which Omega 3

1,1

1,7

5,2

Dietary fibre

6,7

10,0

30,0

Salt

0,3

0,4

 

VITAMINS & MINERALS

Vitamins Micronutrients Table

VITAMINS

per 100g

per portion 150g

DRI*

per 150g

DRI* per 450g

Vitamin A

177,5 ug

266,3 ug

33,33%

100%

Vitamin B1

0,2 mg

0,3 mg

33,33%

100%

Vitamin B2

0,3 mg

0,5 mg

33,33%

100%

Vitamin B3

3,6 mg

5,4 mg

33,33%

100%

Niacine B3

3,6 mg

5,4 mg

Pantothenic acid B5

1,3 mg

2,0 mg

Vitamin B6

0,3 mg

0,5 mg

33,33%

100%

Biotine B8

11,1 ug

16,7 ug

33,33%

100%

Folic acid B11

44,4 ug

66,6 ug

33,33%

100%

Vitamin B12

0,6 ug

0,9 ug

33,33%

100%

Vitamin C

17,8 mg

26,7 mg

33,33%

100%

Vitamin D

1,1 ug

1,7 ug

33,33%

100%

Vitamin E

2,7 mg

4,0 mg

33,33%

100%

Vitamin K

16,7 ug

25,0 ug

33,33%

100%

Minerals Micronutrients Table

MINERALS

per 100g

per portion 150g

DRI*

per 150g

DRI* per 450g

Calcium

177,5 mg

266,3 mg

33,33%

100%

Phosphorus

155,5 mg

233,3 mg

33,33%

100%

Magnesium

83,3 mg

125,0 mg

33,33%

100%

Iron

3,1 mg

4,7 mg

33,33%

100%

Iodine

33,3 ug

50,0 ug

33,33%

100%

Zinc

2,2 mg

4,7 mg

33,33%

100%

Potassium

444,0 mg

666,0 mg

33,33%

100%

Selenium

12,2 ug

18,3 ug

33,33%

100%

Copper

0,2 mg

0,3 mg

33,33%

100%

Manganese

0,4 mg

0,7 mg

33,33%

100%

Chromium

8,9 ug

13,3 ug

33,33%

100%

Molybdenum

11,1 ug

16,7 ug

33,33%

100%

Chloride

177,8 mg

266,7 mg

Sodium

210 mg

315 mg

 

Vitaminevoeding ontwikkeling


Vitaminfood is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gecertificeerde voedingsdeskundigen en volgens de strikte International Food Standard (IFS)-normen en is een voedingsgecertificeerd en internationaal geaccepteerd product. Elke maaltijd wordt met de grootste zorg samengesteld en geproduceerd. Onze productietechnieken zijn van hoge kwaliteit, efficiënt, duurzaam en dierproefvrij.


Kosten per maaltijd


Een zak Vitaminfood kost ongeveer € 2,98 per maaltijd. de grotere pakketten verlagen die kosten met € 1, tot € 2,00 per maaltijd. Dat is voordeliger dan je fastfood zeker met prijsindex inflatie.

Vergelijk dat maar eens met een kopje latte of een burger, patat en een blikje frisdrank. Dit zijn allemaal ongezonde keuzes die misschien net iets minder zijn dan wat we hebben, maar de kosten die u later betaalt, zijn niet vergelijkbaar met het verschil van een paar centen. Onze vitaminemaaltijden zijn een echte deal, de voedingswaarde gaat veel verder dan de toegevoegde waarde.


Waarom dit soort maaltijdvervangende shakes?


De eerste maaltijdvervangers waren gevuld met suiker en verhoogden gewoon de calorieën in je lichaam. De meeste waren zelfs schadelijker dan fastfood. Maar dit is veranderd en Vitaminfood maakt deel uit van een grotere transitie. Fastfood wordt nog erger. Integendeel, Vitaminfood wordt steeds beter.

Denk aan pap of pap die oude maaltijden zijn. Deze zijn fatsoenlijk, echt gezond en waren de bron van voedsel voor onze overgrootouders. Dit komt omdat ze natuurlijk, biologisch zijn en geen vulstoffen zoals suiker bevatten. Stel je voor dat je dat beter maakt.

Onze voorouders hadden geen kennis van evenwichtige voeding, maar wij wel. Het zou de grootste vorm van dwaasheid zijn om dergelijke informatie te verachten en te negeren. Dat doet Vitaminfood. Neemt uw traditionele zeer gezonde maaltijdformaat en maakt het nog beter.

Wij geven je meer tijd, lagere kosten, meer gemak, minder gifstoffen en alle voedingsstoffen.


Globaal genomen


Goed eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Dat bewijst Vitaminfood. U wilt de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen, zonder dat u er veel tijd en moeite aan hoeft te besteden.

Eén oplossing die al uw voedselproblemen oplost, van het krijgen van een fatsoenlijke maaltijd voor iedereen tot het krijgen van volledige voeding en dat gemakkelijk krijgen. Niet te vergeten dat deze maaltijd ook zorg draagt voor het milieu. Dus ja ... aan het einde van dit alles. Maaltijdvervangers van Vitaminfood zijn slechts één duurzame en effectieve manier om aan je voeding te komen.

Onthoud dat door voor ons te kiezen, u helpt de planeet te verbeteren en iemand anders een maaltijd aanbiedt via het Vitaminfood for Life-initiatief. Kies ons nu en maak deel uit van iets groters dan je je had voorgesteld. Meld u nu aan of maak een account aan.Ingrediëntenlijst voor de verschillende smaken

Algemene ingrediënten

Pea protein isolate, Oatmeal (contains GLUTEN), Maltodextrin from potato, Fat powder (from sunflower oil), Flaxseed flour, Minerals (Potassium citrate, Calcium carbonate, Sodium phosphate, Magnesium carbonate, Sodium chloride, Iron (II) sulfate, Zinc sulfate, Potassium iodide, Sodium hydrogen selenite, Copper (II) gluconate, Manganese sulfate, Molybdenum, Chromium picolinate), Dietary fibre (inuline), Thickener (Xanthan gum), Natural aroma (Banana flavour), Choline bitartrate, Sweetener (Stevia (Steviol glycosides)), Maca root powder, Vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate), Vitamin C (L-ascorbic acid), Niacin (Nicotinamide), Vitamin A (Retinyl acetate), Biotin (D-Biotin), Pantothenic acid (Calcium-d-pantothenate), Folic acid (Pteroylglutamic acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B1 (Thiamine mononitrate), Vitamin K (Phylloquinone)

 

Vitaminfood Strawberry Ingredients

Pea protein isolate, Oatmeal (contains GLUTEN), Maltodextrin from potato, Fat powder (from sunflower oil), Flaxseed flour, Minerals (Potassium citrate, Calcium carbonate, Sodium phosphate, Magnesium carbonate, Sodium chloride, Iron (II) sulfate, Zinc sulfate, Potassium iodide, Sodium hydrogen selenite, Copper (II) gluconate, Manganese sulfate, Molybdenum, Chromium picolinate), Dietary fibre (inuline), Thickener (Xanthan gum), Colouring agent (Beet red), Natural aroma (Strawberry flavour), Choline bitartrate, Sweetener (Stevia (Steviol glycosides)), Maca root powder, Vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate), Vitamin C (L-ascorbic acid), Niacin (Nicotinamide), Vitamin A (Retinyl acetate), Biotin (D-Biotin), Pantothenic acid (Calcium-d-pantothenate), Folic acid (Pteroylglutamic acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B1 (Thiamine mononitrate), Vitamin K (Phylloquinone)

 

Vitaminfood Vanilla Ingredients

Pea protein isolate, Oatmeal (contains GLUTEN), Maltodextrin from potato, Fat powder (from sunflower oil), Flaxseed flour, Minerals (Potassium citrate, Calcium carbonate, Sodium phosphate, Magnesium carbonate, Sodium chloride, Iron (II) sulfate, Zinc sulfate, Potassium iodide, Sodium hydrogen selenite, Copper (II) gluconate, Manganese sulfate, Molybdenum, Chromium picolinate), Dietary fibre (inuline), Thickener (Xanthan gum),Natural aroma (Vanilla flavour), Choline bitartrate, Sweetener (Stevia (Steviol glycosides)), Maca root powder, Vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate), Vitamin C (L-ascorbic acid), Niacin (Nicotinamide), Vitamin A (Retinyl acetate), Biotin (D-Biotin), Pantothenic acid (Calcium-d-pantothenate), Folic acid (Pteroylglutamic acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B1 (Thiamine mononitrate), Vitamin K (Phylloquinone)

 

Vitaminfood Chocolate Ingredients

Pea protein isolate, Oatmeal (contains GLUTEN), Maltodextrin from potato, Fat powder (from sunflower oil), Cacao powder, Flaxseed flour, Minerals (Potassium citrate, Calcium carbonate, Sodium phosphate, Magnesium carbonate, Sodium chloride, Iron (II) sulfate, Zinc sulfate, Potassium iodide, Sodium hydrogen selenite, Copper (II) gluconate, Manganese sulfate, Molybdenum, Chromium picolinate), Dietary fibre (inuline), Thickener (Xanthan gum),Natural aroma (Cacao), Choline bitartrate, Sweetener (Stevia (Steviol glycosides)), Maca root powder, Vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate), Vitamin C (L-ascorbic acid), Niacin (Nicotinamide), Vitamin A (Retinyl acetate), Biotin (D-Biotin), Pantothenic acid (Calcium-d-pantothenate), Folic acid (Pteroylglutamic acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B1 (Thiamine mononitrate), Vitamin K (Phylloquinone)

 

 

Reactie plaatsen