Vitaminfood Genomineerd Top Nutrition Company

Vitaminfood is verheugd het jaar met zo'n eervolle vermelding te beginnen. We zijn genomineerd als topvoedingsbedrijf van Nederland, zeker in tijden die gekenmerkt worden door quarantaine en lockdowns.


De voedingsindustrie heeft een grote klap gekregen tijdens deze COVID-19-pandemie. Met alle voortdurende strijd en in een poging om de sluitingen en hersluiting van de openbare ruimtes te overleven, is de voedingsindustrie waarschijnlijk de industrie die het grootste gewicht heeft gedragen. En dus is het een grote eer voor ons om door Toatsfried.com te zijn genomineerd als toonaangevend voedingsbedrijf. U kunt ook de originele blog lezen door op de link te klikken.


Deze nominatie is ronduit fantastisch en een juiste weerspiegeling van de moeite die is gestoken in het ontwikkelen en produceren van gezonde complete maaltijdvervangers. De nominatie is ook een motivatie om dieper te graven en betere producten voor menselijke voeding te bieden.
We werden genoemd naast marketing-leidende grootheden zoals:

  • Virtuagym B.V
  • Fitmo
  • Campina
  • FUL foods
  • XXL nutrition


Als een door waarden gedreven bedrijf streven we ernaar om de beste maaltijdvervangende optie te bieden als een middel om fastfood opnieuw uit te vinden en vooral ook vanwege hun nut.


Onze waarden zijn:


1. Volledige voeding
Elke afzonderlijke voedingsstof is nodig voor een optimale werking. Soms realiseer je je misschien niet dat je een specifieke mist totdat het te laat is en de effecten anatomisch zijn geworden en moeilijk ongedaan te maken zijn. Welnu, een van onze belangrijkste doelen is om dat te voorkomen. Je kunt gezond en vol van brandstof blijven door regelmatig wat Vitaminfood naar binnen te werken.


2. Veganistisch
Plantaardige diëten en volledig veganistische maaltijden kunnen de wereld redden van zelfvernietiging. Ze zijn met een enorme marge een gezondere optie en duurzamer, dus waarom zou je niet voor zo'n maaltijd kiezen? Een maaltijd die zorgt voor nageslacht. Een veganistische keuze is een bewuste keuze.


3. Duurzaamheid
Een maaltijd die je zo lang kunt gebruiken als nodig is en toch heilzaam is voor het lichaam. Een maaltijd waarvan de consumptie in evenwicht is met de productie ervan. Zulke zijn zo zeldzaam als ze maar kunnen zijn en Vitaminfood is een van de weinige andere die dit doel promoten.


4. Gezond
Suikervrij - suiker is die ene afknapper geworden van een verder geweldige maaltijd. Verrassend genoeg blijft het nog steeds de grootste attractie in snacks. Vitaminfood weet heel goed wat een tol van je gezondheid is met elke onnodige gram suiker, en daarom kiest Vitaminfood ervoor om je de optie te geven van suikervrije maaltijdvervangers gezoet met alleen stevia en geen verborgen suikers.


Non-GMO – GGO staat bovenaan de lijst van kankerverwekkende stoffen. Door het aan onze voeding toe te voegen, stellen we onze consumenten eerlijk gezegd bloot aan kankerrisico's en het uitsluiten ervan vermindert daarmee de blootstelling aan risico's. Biologisch geproduceerde producten vormen het grootste deel van onze grondstoffen en daarom is uw gezondheid veilig bij ons.


Zuiverheid - alleen natuurlijke producten worden gebruikt bij de verwerking van ons voedsel, waardoor ze een uitstekende keuze zijn. Synthetische verbindingen zijn schadelijk voor het lichaam en meestal gifstoffen voor de lever- en nierreinigingsmechanismen. Vitaminfood = natuurlijk door minimale bewerking en geen toevoeging van kunstmatige toevoegingen voor smaak of conservering of welke andere industriële reden dan ook; additieven zijn zeker niet om nutritionele redenen.


Allergeenvrij – we gebruiken geen gangbare allergeenproducten bij de productie van onze maaltijdvervangers. Zelfs geen soja-eiwit, dus het is veilig voor consumptie door het grootste deel van de bevolking.


5. Gemak, gemak en eenvoud
We ontwerpen ons product zo dat het gemakkelijk te bereiden, licht en gemakkelijk mee te nemen en op reis is, en ook handig om overal te consumeren.

In een tijd waarin het clean label zo vaak opduikt en bijna klinkt als een marketingfaçade, streven we ernaar om precies te leveren wat we beloven en geen enkel compromis te sluiten. Groen gaan is een enorme explosie en het zal dit decennium nog veel groter worden. Je weet wat ze zeggen: "hoe meer hoe beter." Blijf niet achter!! Dooon niet!!!


Elke dag worden er veel innovaties en baanbrekende producten onthuld en dit stemt ons tevreden met hoe duurzaam onze voeding hoogstwaarschijnlijk zal zijn als de meeste mensen meedoen aan de transitie. Foodhack bevat vooral enkele van de beste vorderingen en voor ons is het allemaal een plezier om deel uit te maken van de transformatie als leveranciers van duurzame maaltijdshakes.


Laten we Vitaminfood wat beter leren kennen en het concept achter onze producten.


Fastfood opnieuw uitgevonden


Zoals je in de loop der jaren misschien hebt opgemerkt, is fastfood en tussendoortjes een steeds groeiende en steeds veranderende industrie. Er komen altijd nieuwe spelers bij en een beperkt aantal vertrekt. Maar in het Covid-tijdperk is fastfood echt getransformeerd naar een ander formaat. Nu winkels sluiten en sommige worden omgevormd tot donkere online winkels, volgen minder mensen een informeel fastfooddieet of gaan ze uit eten in restaurants en heeft de branche een transformatie doorgemaakt.


Ook Vitaminfood is gesmeed door dit vuur en er staan een aantal verrassingen in het verschiet, groter en beter. Ons product zal binnenkort universeel en tot ver buiten de huidige grenzen kunnen worden genoten.


Het belevingscafé dat een integraal onderdeel is van ons model, moet zeker op uw eetvoorkeuren staan. Kom en ervaar een totale dieettransformatie bij de moeder van onze agenda voor het heruitvinden van fastfood.


Dit restaurant is in de toekomst the place to be. Alle voedingsstoffen in hun geheel en gezondheid voordat ze worden vermalen tot een wit poeder. Het eten en de uitstraling is niet het soort dat je graag zou willen missen.


Tot nu toe heeft het team een alternatief voor junkfood ontwikkeld dat nog meer gemak en eenvoud biedt, laat staan de gezondheidsvoordelen. Het café laat je de schoonheid van natuurlijk voedsel ervaren, terwijl de maaltijdshakes voor compleetheid zorgen.


De e-commerce winkel is de andere pijler. Online shoppen is the way to go en een enorme trend in de voedingsindustrie. Dit sluit ook aan bij de vermindering van de ecologische voetafdruk en stelt mensen in staat om goederen op afstand te krijgen. Het vergroot ook ons bereik zodat veel meer mensen kunnen genieten van de suikervrije maaltijdvervangende shakes.


Het gemak en het contactloos aanschaffen van producten is alom geaccepteerdn door ouderen. Dit is weer een enorme stap voor de industrie en ook voor onszelf. U kunt overal bestellen en de producten bijna overal laten bezorgen.


Smaak


Gezondheid en volledigheid boven alles. Dat gezegd hebbende, de smaak is nog steeds een integraal onderdeel van elk dieet en ook van Vitaminfood. Dit alleen is bepalend voor het aantal calorieën en de hoeveelheid voedingsstoffen die u binnenkrijgt. Als de smaak geweldig is, maar heel weinig voedingsstoffen, is de kans groot dat je er nog steeds meer van zult nemen in vergelijking met wanneer het compromis op smaak is in plaats van op voedingsstoffen.


De pandemie heeft daarbij geholpen en we beschouwen deze verbeterde besluitvorming allemaal als een stap voorwaarts naar betere maaltijden. Dit alles wetende en er goed rekening mee houdend, hebben we verschillende smaken ontwikkeld om de smaak te verbeteren.


Voeding is onze kern en daar onderhandelen we zo goed als niet over. Smaak komt echter op de tweede plaats en onze met stevia gezoete maaltijdshakes zijn er in 7 verschillende smaken waaruit je kunt kiezen. We proberen nog steeds andere opties voor natuurlijke smaakverbetering uit om u het product van uw smaak te geven. Factoren zoals textuur zijn opgelost, maar smaak, natuurlijke smaak, blijft een sectorbreed probleem dat we voortdurend onderzoeken.


Vitaminfood begrijpt dat smaak de enige factor is die verantwoordelijk is voor de langzame acceptatie van plantaardige diëten en de reden waarom enkelen het dieet zouden oppakken en in korte tijd weer zouden laten vallen. We beloven altijd het beste te geven en de maaltijdvervangers voortdurend te verbeteren.


We adviseren ook om het bij de bereiding op smaak te brengen met natuurlijk fruit en bessen; je krijgt precies wat je zoekt. Dit is iets dat anders de houdbaarheid van onze 100 natuurlijke producten in gevaar zou brengen. Onderzoek is altijd aan de gang om de smaak te verbeteren en naar veel meer synthetische producten zonder compromissen voor de gezondheid.


Een klein koopje op de smaak is een eerlijke prijs voor gezonde volledige voeding.


Gezondheid en volledigheid boven alles.

Gedreven door noodzaak


Het is een drukke wereld en alles draait zo snel om ons heen. We hebben weinig tijd over en besteden die liever aan familie en vrienden. Maar over een ongezonde maaltijd?? Echt?


Kijk eens hoe de situatie er in het echt uitziet: overdag krijg je op je werk patat, kip, burger of burrito's en een frisdrankje. Allemaal behoorlijk ongezond, maar je had geen zin om een lunch mee te nemen naar je werk of had geen tijd om er 's ochtends een klaar te maken en je hebt niet genoeg voor een maaltijd in een goed restaurant. Het is waarschijnlijk ook te duur om dagelijks te doen. 'S Avonds pak je een pizza omdat het een geweldige optie is om met vrienden en familie te hebben en waarschijnlijk te moe om een lekkere maaltijd te bereiden.


Behoorlijk triest, toch? Maar het is allemaal waar.


Het lijkt erop dat je geen controle hebt over je voedingskeuzes en slachtoffer bent van omstandigheden. Je moet de controle terugkrijgen en we geven je een manier om die terug te krijgen. Elk nieuw product lost iets op, bijvoorbeeld de eetbare lepels voor voetafdrukken of onmogelijke hamburgers en diëten voor smaak en Vitaminfood lost onder andere gemak op.


Het einde


Het eindigt bij jou... de klant maakt het waar.


Heb je een voedingsdoel? Laten we dat doel dit jaar bereiken en beter zijn dan ooit tevoren. Bij Vitaminfood zijn we als team gefocust op het geluk van onze klanten en datgene wat hen gelukkiger, beter en gezonder maakt, is wat we produceren. Maak een account, abonnement of bestelling aan en krijg nu jouw deel van het geluk.

Reactie plaatsen