Voordelen van orale collageensuppletie

Voordelen van orale collageensuppletie

Voordelen van orale collageensuppletie

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en vertegenwoordigt ongeveer 30% van alle lichaamseiwitten. Het is ook het belangrijkste structurele eiwit van bindweefsels vanwege de vezelachtige structuur van fibrillen die cellen bij elkaar houden. Collageen is een van die voedingsstoffen die je lichaam na verloop van tijd verliest. Tot nu toe heb je je echter al gerealiseerd dat je het je niet kunt veroorloven om weinig collageen te hebben.

Vitaminfood collageenpeptiden geven uw lichaam de boost die het nodig heeft om een gezonde collageenindex te behouden en de vruchten te plukken van de suppletie. Laten we meer te weten komen over de collageenpeptiden van Vitaminfood en de voordelen van dit collageen.


Inleiding tot collageen:

peachesandscreams

Explore Peaches and Screams, where pleasure knows no boundaries


Wat de meeste mensen niet weten over collageen, is dat er meer dan 16 verschillende soorten collageen in het lichaam zijn. Van deze 16 zijn er twee dominant aanwezig en nuttiger dan de andere. Omdat het een eiwit is, wordt het in het lichaam samengesteld uit aminozuren - glycine, proline en hydroxyproline.

Collageen wordt aangetroffen in huid, botten, kraakbeen en pezen, waar het het lichaam helpt om uitrekken te weerstaan. Vandaar dat het al lange tijd wordt aangeprezen om huidveroudering tegen te gaan, artritische pijn te verlichten en zelfs te helpen bij het afvallen.


Trend in collageenproductie naarmate je ouder wordt:


Het lichaam slijt vanzelf naarmate je ouder wordt. De jaren twintig zijn het hoogtepunt, als je goed voor je lichaam zorgt, misschien ook begin dertig. Voor collageen is de situatie wat ontmoedigender. Het verlies van collageen begint tussen de 18 en 26 jaar en tegen de leeftijd van 40 begint de productie elk jaar met 1% af te nemen. Op de leeftijd van 80% produceert uw lichaam tot 75% minder collageen. Tenzij je bovenmenselijke genen hebt, begint je huid tegen het midden van de veertig te verouderen en te rimpelen.

De productie neemt af. Collageen wordt gemakkelijker beschadigd door omgevingsfactoren zoals UV-stralen. Consumptie van meer collageen in de voeding of door suppletie kan deze vooruitgang helpen vertragen en ervoor zorgen dat de fysiologische functies niet in het gedrang komen.

Vitaminfood collageenpeptiden bevatten 2,5 g collageen, 60 mg vitamine C en 20 mg hyaluronzuur, die allemaal samenwerken om uw lichaam intact te houden en uw huid er jong uit te laten zien.

Gezondheidsvoordelen van het aanvullen van de inname van collageen:


Betere huidgezondheid


De eerste op de lijst is uiteraard de gezondheid van de huid. Het gebruik van collageen bij het revitaliseren van de huid is waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom u het tegenkomt op verschillende sociale-mediaplatforms.

Hoewel het meeste onderzoek naar suppletie voor huidvoordelen geheel of gedeeltelijk wordt gefinancierd door bedrijven die hiervan zouden kunnen profiteren, zijn er geloofwaardige resultaten van veel verschillende onderzoekers dat collageen zeker wonderen doet op de huid.

peachesandscreams

Explore Peaches and Screams, where pleasure knows no boundaries


Deze "eetbare botox" helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en rimpels te verminderen. Het helpt de hydratatie en dermale collageendichtheid te bevorderen. Je ziet er jonger uit als het goed voor je werkt. Veel beroemdheden hebben publiekelijk bekend dat ze het gebruiken en zweren bij de geweldige effecten. Hun fans hebben ook positieve resultaten gemeld bij het werken met collageen. Deze effecten kunnen allemaal worden samengevat als het omkeren van huidveroudering.

Wat echter een leugen zou kunnen zijn, is de mate waarin deze omkering plaatsvindt. Vitaminfood gehydrateerde collageenpeptiden helpen je huid.

Een steiger die het lichaam bij elkaar houdt
Zie collageen als de lijm die het lichaam bij elkaar houdt. Van de cellulaire structuur tot organen zoals de huid, hele structuren zoals botten en pezen, collageen houdt het lichaam letterlijk bij elkaar.


Vermindert gewrichtspijn


Na voordelen voor de huid is collageen het populairst vanwege de medische toepassing bij het verlichten van gewrichtspijn, vooral bij osteoartritische pijn in heupen, handen en knieën. Drs. Linsenmeyer en Bradley hebben bevestigd dat suppletie met collageen via de voeding helpt om gewrichtspijn te verminderen en effectief is bij pijnbeheersing op korte termijn bij deze patiënten.


Spiermassa en gewichtsverlies


Collageen is een eiwit en de geconsumeerde aminozuren kunnen helpen de spiermassa te vergroten en tegelijkertijd vet te verliezen. Het bevordert niet onafhankelijk gewichtsverlies, maar helpt bij effectief en gezond gewichtsbeheer. Het is ook essentieel bij de aanmaak van bepaalde spiereiwitten zoals creatine.

Bovendien, en in vergelijking met andere eiwitten zoals caseïne, zorgt collageen voor meer verzadiging na een maaltijd. Onderzoeksdeelnemers die collageen bij hun maaltijden innamen, consumeerden 20% minder calorieën dan degenen die dat niet deden. Degenen die collageen slikten hadden 44% minder honger dan degenen die caseïne-eiwit hadden. Op deze manier helpt collageensuppletie in de voeding bij een gezonde gewichtsbeheersing.


Voorkomt botverlies


Collageen is een bestanddeel van botten en met verminderde productie brengt dit de samenstelling van de botten in gevaar. Suppletie kan echter helpen de opname en assimilatie van aminozuren in collageen te vergroten. Direct beschikbaar collageen helpt de integriteit van het bot te behouden en bijwerkingen zoals vatbaar voor breuken als gevolg van botverdunning en broosheid te voorkomen.


Hart gezondheid


Een laag van de bloedvaten is gemaakt van collageen. Dit maakt ze elastisch en gevoelig voor verhoging of verlaging van de bloeddruk. De pols die je kuntgevoel is omdat bloedvaten, vooral slagaders, elastisch zijn en daarom kunnen rekken tijdens systole samentrekkingen van het hart en ontspannen tijdens diastole. Wanneer deze vaten verharden, treden complicaties op vanwege een inefficiënte bloedtoevoer. Vaten zijn meer vatbaar voor scheuren en bloedingen, schokken en beroertes veroorzaken.

Medisch en cosmetisch gebruik
Collageen heeft nog meer medische en cosmetische toepassingen, waaronder:

Huidvullend voor rimpels, littekens en kloofjes.

Wondverband – trekt nieuwe huidcellen aan op het punt van aanbrengen en wordt gebruikt om wondgenezing te stimuleren bij chronische, granulerende en necrotische wonden.

Begeleide weefselregeneratie bij kaakchirurgie

Vaatprothesen en perifere zenuwregeneratie, arteriële reconstructie.Collageen heeft zoveel toepassingen vanwege zijn vitale rol in ons leven. Suppletie kan helpen deze rollen te versterken en positieve effecten bij genezing en revitalisering van de huid te stimuleren.

Factoren die collageen vernietigen:

Bepaalde factoren verhogen de snelheid van collageenvernietiging in het lichaam. Deze omvatten roken, alcoholgebruik, overmatige blootstelling aan zonlicht en UV-straling, onvoldoende slaap en rust krijgen, een stressvol leven leiden en overmatige suikerconsumptie. Deze factoren bevorderen de afbraak van collageen en kunnen worden bevestigd door het uiterlijk van de huid van degenen die zich overgeven aan deze activiteiten. Ze lijken meestal ouder te zijn dan hun niet-toegeeflijke leeftijdsgenoten.

Vitaminfood-collageenpeptiden kunnen u helpen hun effecten om te keren als u ervoor kiest ze te stoppen en uw huid en lichaam beter te verzorgen.

peachesandscreams

Explore Peaches and Screams, where pleasure knows no boundaries


Om de collageenproductie te stimuleren, kunt u het volgende doen:


Verhoog de inname van vitamine C samen met collageenpeptiden - vitamine C is nodig voor een van de stappen van collageenvorming. Dus een tekort aan vitamine C zal hoogstwaarschijnlijk de kans op voldoende vorming van collageen in gevaar brengen.

Zink, koper, vitamine A en anthocyanidinen zijn ook nuttig bij de chemische reacties die leiden tot de vorming en assimilatie van collageen in de spieren en verschillende weefsels. Gelukkig voor jou bevatten Vitaminfood-collageenpeptiden al deze voedingsstoffen die fungeren als cofactoren en tussenproducten bij de vorming van collageen.

Krijg onze collageenpeptiden en krijg ook vitamine C en hyaluronzuur.


CONCLUSIE


Als je gek wordt van een gerimpelde huid, of als de gedachte aan gewrichtspijn je knieën doet piepen en spierverlies je een zwak gevoel geeft. Maak je geen zorgen meer, want Vitaminfood collageenpeptiden zijn hier om je te redden.

Vitaminfood collageenpeptiden zijn als lijm die uw lichaamsbestanddelen bij elkaar houdt. Ze houden je gezond en intact.

Collageen + vitamine C + hyaluronzuur = 20 voor altijd (geen leeftijd natuurlijk, maar je zult je jonger voelen en er jonger uitzien).

De collageenpeptiden kunnen de fysieke tekenen van veroudering helpen verminderen en u langer fit houden

Componenten van onze collageenpeptiden

Voor elke maatschep (2,5 g) krijgt u:

2,5 g collageen
60 mg vitamine C
20 mg hyaluronzuur
De producten van Vitaminfood bevatten geen verborgen suikers of vals volumegevende ingrediënten. Vertrouw op ons om de benodigde hoeveelheid voor een gezond leven te leveren.

Vitaminfood collageenpeptiden zijn gemakkelijk oplosbaar in water en oplosmiddelen op waterbasis. Om al deze voordelen in 2 minuten of minder te claimen, meng je 1 lepel in een glas water of vruchtensap voor maximale oplosbaarheid.

Haal alle vitamines die je nodig hebt uit de collageenpeptiden van Vitaminfood.


Voor wie is collageenpeptide bedoeld?


Dit trio van collageenpeptiden is voor iedereen die zijn gladde, elastische huid en gezonde spieren en botten wil behouden.

Iedereen die bang is om rimpels te ontwikkelen vanwege leeftijd of blootstelling aan schadelijke omstandigheden zoals overmatig zonlicht, kan dit pakket gebruiken om de integriteit van hun huid, gewrichten, spieren of botten te behouden.

Bereid in minder dan een minuut, de oplossing van collageenpeptiden houdt je jong en euforisch.

Blijf gezond met Vitaminfood collageenpeptiden.

 

References:

 

Reactie plaatsen