Vitaminfood pre-workout supplementen

  PRE-WORKOUT

Pre-workout-supplementen of gewoon pre-workouts zoals ze regelmatig worden genoemd, zijn formules met meerdere ingrediënten die zijn ontworpen om een boost van energie en prestaties te geven.

We hebben verschillende voorkeuren voor onze trainingen. Sommigen geven er de voorkeur aan om 's ochtends een volledige lichaamstraining te doen en gaan dan op magische wijze door met een volledige dag kantoorwerk. De meesten geven er echter de voorkeur aan om het 's avonds te nuttigen en waarschijnlijk slechts enkelen tijdens de lunchpauze. Hoe dan ook, zoveel dingen hebben invloed op onze productiviteit en op sommige dagen stoppen we er niet zoveel in.

In het beste geval gebeurt het maar één keer. Je hebt een slechte dag gehad en slechts één keer heb je niet de psyche om te trainen. In het slechtste geval begin je geleidelijk aan een staat van fitness te krijgen en stop je uiteindelijk. Dat zou zonde zijn, niet? En dat wil niemand…Vitaminfood pre-workout is, net als vele anderen, een mix van verschillende ingrediënten die je lichaam stimuleert om gedurende de hele sessie voldoende energie te produceren.

Pre-workouts verhogen uw productiviteit op de volgende parameters:

Kracht
Stroom
Uithoudingsvermogen
Vermindert vermoeidheid
Thermogenese
Verbeterd herstel
Focus en cognitieve functie
Een goede pre-workout zou op al deze aspecten of zoveel mogelijk voordelen moeten opleveren.


Voordelen van pre-workouts
Verbeterde prestatie


Je vooruitgang is waarschijnlijk afgevlakt na een paar maanden gewichtheffen, of je programma voor gewichtsverlies loopt achter op schema en je hebt het gevoel dat dit grotendeels komt doordat je niet zoveel moeite doet.

Pre-workout zoals Vitaminfood cola-aangedreven pre-workout is ontworpen om u te helpen uw vooruitgang te schalen en om de newbie-uitbundigheid die u had toen u begon met trainen, te verjongen. Vitaminfood pre-workout helpt vermoeidheid te verminderen, verhoogt het uithoudingsvermogen, vooral bij intensieve training en bevordert de groei van spiermassa. Een overwinning op zoveel fronten.


Krachtige ingrediënten


Een degelijke pre-workout zou niet alleen ingrediënten moeten bevatten om je metabolisme te stimuleren en een valse toevoer van energie. Een goede formule zou een aantal fytonutriënten en zogenaamde "superfoods" moeten bevatten. Deze stimuleren de cognitieve functie, stimuleren het herstel en helpen bij uw training op niet zo directe manieren, maar toch van vitaal belang. Het maakt deze producten ook een betere deal voor uw geld.


Gewichtsverlies


Veel oefeningen verhogen je dagelijkse metabolisme enorm en daarmee komt thermogenese. Een pre-workout zou ook in de eerste plaats moeten dienen om te helpen bij het afvallen door thermogenese tijdens en na de training te induceren. Zo'n combinatie van intrinsiek gestimuleerde thermogenese en


Verminderde hersteltijd


Deze toevoer van noodzakelijke ingrediënten voor de training verkleint het risico dat uw lichaam veel spieren scheurt. Bèta-alanine, BCAA, CLA en andere soortgelijke voedingsstoffen kunnen in kleinere hoeveelheden worden toegevoegd om de hersteltijd te verkorten en ervoor te zorgen dat u dagelijks in de sportschool bent.

Deze pre-workoutformule is een krachtige mix van ingrediënten die je superhyped en energiek zullen maken als je aan je trainingssessies begint. De door coca aangedreven formule zorgt ervoor dat je als een fluitje van een cent door je dagelijkse doelen heen snijdt.

Elke keer dat je deze cola-formule neemt, heb je een ongelooflijke ervaring tijdens je sportschool of trainingssessie. Dergelijke ervaringen zijn waarvoor het is ontworpen.


Waar teken je voor?


Een constante toevoer van energie houdt je tijdens je training soepel en alert.
Maximalisatie van krachtprestaties tijdens training en showdag. Door Coca aangedreven pre-workoutformule ontgrendelt het potentieel om verder te gaan dan de normale toeren.
Voorkomt spierpijn en crasht na de training. Maximale pomp- en bloedtoevoer naar spieren zorgen ervoor dat melkzuur, dat krampen en spiertrekkingen veroorzaakt, uit de spieren wordt verwijderd.
Cola pre-workoutformule: baanbrekende formule


Voor wie is deze pre-workout formule bedoeld?


Deze door coca aangedreven mix is voor iedereen die letterlijk van spel wil veranderen. Als je al die tijd een amateur bent geweest of een hindernis hebt gehad waar je niet overheen lijkt te komen, dan is deze Vitaminfood pre-workout mix voor jou bedoeld.

Het is ontworpen om je lichaam te stimuleren om die laatste barrière te doorbreken en uit de weg te ruimen, zodat je eindelijk je doelen kunt bereiken. 300 mg cafeïne, 1,5 mg taurine en 4,6 g bèta-alanine zijn alle hulp die je nodig hebt om naar het volgende niveau te groeien.

Word een professional en vergroot je dominantie in het spel met een door coca aangedreven mix.

Bereik je doelen met de coca-aangedreven pre-workoutformule van Vitaminfood.

Wat zit er in de pre-workout oplossing

4,6 g bèta-alanine

1,5 gram taurine

300 mg cafeïne

Vitamine C, vitamine B, arginine en nog veel meer.

Het label bevat de volledige lijst van ingrediënten die zorgvuldig zijn gekozen en opgenomen in deze geweldige formule.

Het is voor u ontworpen, laat niemand anders uw voordelen wegnemen. Vertrouw op Vitaminfood om altijd aan uw voedingsbehoeften te voldoen.


Op welke ingrediënten moet je letten?


Cafeïne
Cafeïne is een van de meest populaire stimulerende middelen, vaak aangetroffen in dranken. Het wordt ook gevonden in bijna alle thermogenenvetverbranders waaronder Vitaminfood vetverbrander. Cafeïne helpt de mentale alertheid te verbeteren tijdens trainingen, sporten en teamtrainingen. Het verhoogt het vetmetabolisme en de glycogenolyse.

creatine
Creatine staat bekend om zijn effectiviteit bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen, vooral voor bodybuilders en andere intensieve trainers. Creatine zorgt ervoor dat je lang actief blijft door de snelheid van spiervermoeidheid te verminderen. Het helpt de spieren water vast te houden en vermindert de ophoping van melkzuur in de spieren, wat zeker krampen en een algemeen gevoel van vermoeidheid zou veroorzaken.


Bèta-alanine
In het lichaam kan een niet-essentieel aminozuur worden aangemaakt dat een rol speelt bij het spieruithoudingsvermogen, vooral tijdens intensieve training. Een grotere inspanningscapaciteit is voor de meeste mensen wenselijk en zal veel goeds doen voor uw schema en doelen.

BCAA
BCAA verhoogt de groei van spiermassa en vermindert spierpijn. Ze verminderen de eiwitafbraak, zodat je geen eiwit verliest tijdens het afvallen, maar alleen het vet. BCAA's zijn gunstig als ze vóór de training worden geconsumeerd, omdat ze een goede energiebron zijn.

Koolhydraten
Natuurlijk heb je koolhydraten nodig om energie te leveren voor de training. Zorg er dus bovenal voor dat u veel calorieën binnenkrijgt - langzame koolhydraten als u kiest voor Vitaminfood pre-workout voor professionals. Je krijgt alles wat je nodig hebt en het voordeel van langzame koolhydraten is dat ze relatief langzamer energie vrijgeven. Dus in plaats van een suikerbui te hebben in het eerste halfuur en je extreem uitgeput te voelen in het laatste uur, zorgen de langzame koolhydraten van de cola-aangedreven formule van Vitaminfood ervoor dat je de hele sessie energiek blijft.

Stikstofmonoxide/NO-voorlopers
Stikstofmonoxide is een van de vele vasodilatatoren. Dit zijn chemicaliën die de gladde spieren rond bloedvaten ontspannen, waardoor een veel betere bloedstroom en uitwisseling van materialen en verwijdering van afvalstoffen door het hele lichaam mogelijk wordt. Het transport door het bloed is dus efficiënter.

Zijn voorlopers omvatten l-arginine, l-citrulline


Wat te vermijden?


Te veel cafeïne
Te veel cafeïne veroorzaakt overstimulatie van neuronale cellen en veroorzaakt na verloop van tijd hun desensibilisatie, verslaving….

Toegevoegde suiker
Het is nooit wenselijk geweest, tenzij een acute daling van de suikerspiegel. Kanker, diabetes... Vermijd ten koste van alles kunstmatige zoetstoffen en suiker.


Cola formule van Vitaminfood bevat nooit (verborgen) ingrediënten; het staat allemaal op het etiket voor uw veiligheid en voordeel.

Meng slechts één theelepel (15 g) in 200 ml water en drink dit 30 minuten voor de training op voor een maximaal effect.

Beter uw professionele status

Vitaminfood neemt geen genoegen met goed zijn. Goed is voor ons niet goed genoeg. Dat zou het ook niet voor jou moeten zijn. Deze pre-workout formule is er om je beter te maken

Ben jij de pro in je vak? De beste in gewichtheffen, de snelste op de baan of de spil van het boksen? Vitaminfood heeft alleen tot doel u beter te maken.

Vitaminfood zorgt voor je psyche en energievoorziening, zodat je enige zorg is om naar de sportschool of de atletiekbaan te gaan en de beste te worden die je kunt zijn.

Word gemakkelijk hyped en vol energie door de vitaminfood workout-formule in 200 ml water te mengen.

Presteer beter met de pre-workoutformule van Vitaminfood.

P.S. - deze is voor PRO's. 

References:

  1. https://www.grenade.com/blogs/all/should-i-take-a-pre-workout
  2. https://www.menshealth.com/uk/health/g33594968/best-home-workouts/
  3. https://www.healthline.com/nutrition/pre-workout-supplements#bottom-line
  4. https://www.self.com/story/pre-workout-supplements
  5. https://www.sfgate.com/market/article/best-preworkout-supplements-16647259.php
  6. https://www.webmd.com/fitness-exercise/health-benefits-pre-workout-supplements
  7. https://usnkenya.com/life/articles/how-to-choose-the-right-pre-workout-for-you/
  8. https://www.healthyu.co.ke/product-category/sports-nutrition/pre-workout/Reactie plaatsen