weight management shakes

GEWICHTSBEHEER MET MAALTIJDVERVANGENDE SHAKES

GEWICHTSBEHEER MET MAALTIJDVERVANGENDE SHAKES

Gewichtsverlies, aankomen, maaltijdvervangers voor gewichtstoename en eiwitshakes voor gewichtsverlies. De taille, de perfecte lichaamsvorm, die zomerse fitnesslooks met buikspieren die allemaal zichtbaar zijn, hoe je de trap op en af hijgt, de skinny jeans die nog te los zit of gewoon de blikken die te strak zitten.

De meeste mensen die je op straat tegenkomt, hebben zulke gedachten en onzekerheden gehad over hun gewicht. Zelfs degenen die er altijd fit uitzagen en altijd als eerste werden uitgekozen in de gymles, willen waarschijnlijk toch kleine veranderingen in hun gewicht aanbrengen. Wie geen onzekerheden heeft over zijn huidige vorm en gewicht, wil die dan zeker behouden.

Het lichaam is als een tuin, je moet het blijven bewerken zodat het er altijd groen en weelderig uitziet. Blijf water geven als het te droog is. Als het te nat is, moet je het maaien en onkruid wieden. Als je het de gang van de natuur laat gaan, heb je daar een heel wilde struik en dat zal je merken. Het lichaam moet ook constant onderhouden worden. Gewichtsbeheersing is een langetermijnplan en het hebben van de juiste ingrediënten zal bepalend zijn voor hoe efficiënt het plan zal zijn, evenals het gemak van het uitvoeren van uw langetermijnstrategie voor gewichtsbeheersing.

Maaltijdvervangers zijn in de moderne tijd een efficiënte en relatief effectieve manier om gewicht te beheersen. Of het nu gaat om aankomen of afvallen, er is een maaltijdvervanger gemaakt voor het specifieke probleem.

Maaltijdvervangers en eiwitshakes zijn essentieel geworden voor spiergroei, kracht- en duurtraining. Gewichtstoename/-verlies hangt grotendeels af van uw verhouding tussen calorie-inname en calorie-uitgaven. Als u meer calorieën verbrandt dan u binnenkrijgt, is de kans groot dat u afvalt. Als uw calorie-inname echter hoger is dan de calorieën die u verbruikt voor verschillende activiteiten en lichaamsfuncties, dan zult u waarschijnlijk aankomen. Leer uw dieet en uw activiteit te optimaliseren voor uw gewichtsdoelen door dat basisprincipe te volgen en u zult het halen.


Gewichtstoename met maaltijdvervangers


Voor degenen die aan de bovenkant van de weegschaal staan, klinkt aankomen meestal als het gemakkelijkste. “je eet gewoon en je blaast op” dat is wat de meeste van hen zullen zeggen als je om hun advies vraagt. Als u echter niet aan de andere kant van de weegschaal staat, weet u dat het advies niet bij u werkt. Gewichtstoename is net zo moeilijk als afvallen voor sommige mensen kan zijn.

Eten tot je maag ongemakkelijk wordt, is niet de oplossing (een groter bord helpt wel). Evenmin is het consumeren van veel snacks en rommel met veel toegevoegde suikers. Dat is aankomen ten koste van je gezondheid en je krijgt geen kracht, alleen veel vet in plaats van spieren.


Hier zijn een paar tips om u te helpen aankomen:


Zoek een eiwitrijk dieet in plaats van ongezond fastfood en snacks.
Je zou er waarschijnlijk wat langer over doen dan met de rommel, maar je zult sterker zijn omdat eiwit spieren opbouwt in plaats van alleen vetcellen en -lagen toe te voegen die je waarschijnlijk snel zult verliezen nadat je bent overgestapt op een gezondere voedingskeuze. Een eiwitrijk dieet heeft ook een overvloed aan calorieën, dus je hebt een teveel in je lichaam om aan te komen.

Het consumeren van 1 of 2 eiwitshakes per dag zou kunnen helpen bij het verhogen van de eiwitinname. Als je een trainingsroutine volgt, zouden twee shakes goed werken. Het is ook aan te raden om de eiwitshakes te gebruiken als caloriesupplementen in plaats van als maaltijdvervangers... Onthoud dat we ons richten op een groter bord, dus als je supplementen toevoegt, heb je aanzienlijk meer in vergelijking met het vervangen van maaltijden door eiwitshakes.

Een goede keuze aan maaltijdvervangers is een gezonde mix van koolhydraten, eiwitten en aminozuren naast andere vitamines en mineralen voor de algehele voeding.

Combineer uw dieetplan met een relevante trainingsroutine.
Probeer een intensieve gewichtheffen-sessie met slechts een beetje cardio (voor cardiovasculaire doeleinden) in tegenstelling tot een intense sessie met aerobe oefeningen, wat gunstiger zal zijn voor diegenen die wat kilo's willen kwijtraken.

Deze oefeningen creëren een kans voor je lichaam om nieuwe spieren op te bouwen terwijl het die gescheurde vezels herstelt. Casestudy: de meeste bodybuilders die aanvankelijk slank waren, komen zoveel aan alleen door gewichtheffen.


Gebruik een romige basis in plaats van water
Gebruik bij het bereiden van je eiwitshakes van het eiwitpoeder melk in plaats van water. Dat geeft je meer eiwitten en calorieën in vergelijking met water dat letterlijk nul calorieën bevat.

Veganistische gewichtstoename

De algemene samenleving leeft ook met het valse idee dat een dieetverandering naar een meer plantaardige optie ertoe zal leiden dat je mager wordt en veel gewicht verliest. Het is waar, alleen niet helemaal waar.

Het is bewezen dat een verschuiving naar veganisme of vegetarisme helpt bij het bereiken van doelstellingen voor gewichtsverlies. Dat komt alleen omdat het enorm helpt bij het maken van gezondere voedingskeuzes en het vermindert uw vetinname van biefstuk, kip, worstjes en kaas, enz.

Dat betekent echter niet dat je niet kunt aankomen met een veganistisch dieet. Je kunt als veganist heel gemakkelijk aankomen. Enkele aanpassingendie je zou kunnen maken om te helpen bij je reis naar gewichtstoename als veganist, zijn onder andere:


Zoek naar veganistische vleesvervangers


Dit doet je eetlust enorm goed waardoor je meer gaat eten. Een goede optie bevat ook voldoende eiwitten en gezonde vetten die je calorie-inname zouden moeten kunnen verhogen.


Vegan eiwitshakes


Neem veganistische eiwitshakes op in uw dieetplan. Extra eiwit is nuttig bij het opbouwen van meer spieren, wat resulteert in gewichtstoename. Als veganist kan het soms een strijd zijn om genoeg plus extra eiwitten uit alleen je dieet te krijgen. Bekijk Vitaminfood-eiwitsupplementpoeders om uw eiwitinname te stimuleren.


Peulvruchten variëteit


Dit gaat je vaardigheden in de keuken op de proef stellen. Verschillende peulvruchten hebben een verschillend voedingsprofiel. Welke essentiële aminozuren er ook ontbreken in de ene peulvrucht, die vind je in een andere. Probeer dus verschillende soorten peulvruchten uit en blijf ze afwisselen in je vegan menu.

Vitaminfood makkelijk te bereiden eiwitpoeder bevat het volledige voedingsprofiel zodat het je aan niets ontbreekt. Aanvulling met maaltijdvervangers en eiwitshakes verkleint de kans op een tekort aan een bepaald aminozuur of bepaalde voedingsstof.


Afvallen met maaltijdvervanger


De regel is "om af te vallen moet je meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt". Wat uw inname ook is, hoe hoog of hoe laag, u moet meer calorieën gebruiken dan u binnenkrijgt.

Dit creëert een calorietekort dat het lichaam dwingt zijn reserves aan te boren. De reserves zijn het extra gewicht dat u van plan bent kwijt te raken. Houd het lang genoeg vol en je zult de resultaten beginnen te zien die je verwacht. Vitaminfood biedt een thermogene vetverbrander die helpt bij het proces van vetverbranding.

Vitaminfood vetverbrander is een mix van thermogene vetverbrandende ingrediënten om u te helpen extra gewicht te verliezen, uw taille te verkleinen en buikvet te verminderen. De vetverbrander bevat cafeïne, L-carnitine en groene thee. Dit zijn drie van de meest actieve vetverbranders die samen zijn gecombineerd om u te helpen al hun inspanningen tegelijkertijd te benutten.

Eiwitshakes die speciaal zijn ontworpen om uw calorie-inname te verminderen, zullen ook helpen bij het afvallen. Het mooie van het gebruik van eiwitshakes voor gewichtsverlies is dat je uiteindelijk een goede spiermassa krijgt, in tegenstelling tot degenen die ervoor kiezen om maaltijden en andere niet-duurzame methoden over te slaan. Eiwitshakes helpen een deel van het vet te vervangen door eiwitrijke spieren, en dat is precies wat je wilt.

Vitaminfood eiwitshakes voor gewichtsverlies bevatten geen toegevoegde suikers of valse volumegevende ingrediënten. U kunt de voedingsfactsheet gebruiken om precies te weten hoeveel calorieën u binnenkrijgt en om een duurzaam plan voor uw reis uit te werken.

  Enkele voordelen van de eiwitshakes zijn:    

 • Veel eiwit -Het eiwit komt uit erwten en zal een grote rol spelen bij zowel vetverbranding als spieropbouw. Naast vetverbrandende en spieropbouwende eigenschappen, zijn eiwitten ook goed om je een verzadigd gevoel te geven, waardoor de kans op onbedwingbare trek en honger wordt verkleind.

 

 • Vermindert de opbouw van lactaat om uw spieren fris te houden: tijdens het trainen bouwt zich melkzuur op en dit kan uw spieren afbreken, waardoor u niet zo lang en zo hard kunt trainen als u zou willen. BCAA en CLA werken om de opbouw van melkzuur in het lichaam te verminderen, waardoor het lichaam fris blijft, waardoor sneller spierherstel en langere, effectievere trainingen mogelijk zijn. Omdat de ophoping van melkzuur na verloop van tijd ernstige leverschade kan veroorzaken, bespaart u uw lichaam in de toekomst ook veel problemen door het lactaat in uw lichaam te verminderen.

 

 • Enzymen die helpen bij de afbraak van vetreserves en extra koolhydraten

Een intense hoeveelheid vezels: Vezels helpen niet alleen de stofwisseling in een stroomversnelling te brengen, wat helpt bij gewichtsverlies en vetverbranding, maar het heeft ook het voordeel dat je je vol voelt. Verhoogde stofwisseling kan ook leiden tot een boost van energie, samen met een verlaging van de bloedsuikerspiegel. Al met al zijn vezels een geweldige bron voor een gezond metabolisme, een verbeterde algehele gezondheid en een vermindering van honger om te voorkomen dat u te veel eet.

 • Voedsel dat rijk is aan antioxidanten: de ingrediënten zitten niet alleen boordevol eiwitten en vezels, maar ze zitten ook vol met antioxidanten zoals selenium, zink, vitamine D en nog veel, veel meer. Antioxidanten zijn om een aantal redenen goed voor je. Om te beginnen helpen antioxidanten bij het verminderen van vrije radicalen in het lichaam die kunnen leiden tot hartaandoeningen, kanker en andere aandoeningen. Ten tweede helpen antioxidanten de bloedstroom te verhogen en ontstekingen te verminderen, waardoor er meer zuurstof naar de spieren kan reizen, wat ook helpt om melkzuur te verminderen. • Gewicht en calorieën bijhouden

Tracking helpt u op de hoogte te blijven. Beschouw jezelf als een accountmanager en je moet alle middelen die binnenkomen en uitgaan in de gaten houden. Hoe beter u het doet, hoe gemakkelijker het is om accountproblemen op te sporen en de voortgang op te volgen.

Hoe lang moet ik plannen?


Gewichtsbeheersing is een totale transformatie van levensstijl. Streven om binnen een paar maanden in en uit te stappen is een misplaatste en slecht gevormde gedachte. Je bent er om te blijven, want herwinnen is heel gemakkelijk. het is beter om langetermijndoelen te plannen en rekening te houden met onderhoud.

Maak het u gemakkelijk en tijd zal geen probleem zijn.


References:

 1.     https://www.livescience.com/can-protein-shakes-help-you-gain-weight
 2.     https://www.mayoclinichealthsystem.org/hometown-health/speaking-of-health/are-you-getting-too-much-protein
 3.     https://www.livestrong.com/article/13772802-best-vegan-meats/
 4.     https://www.firstpost.com/health/best-meal-replacement-shakes-for-weight-loss-satisfy-your-hunger-while-losing-weight-10595181.html
 5.     https://www.naturalproductsinsider.com/sports-nutrition/new-ingredients-research-boost-sports-nutrition
 6.     https://www.thesun.co.uk/health/18901043/meal-replacement-shake-summer-holidays-beach-body/
 7.     https://www.nebraskamed.com/weight-loss/do-meal-replacement-shakes-work-what-you-need-to-know
 8.     https://www.womenshealthmag.com/weight-loss/a32682832/best-meal-replacement-shakes/
 9.     https://www.insider.com/guides/health/diet-nutrition/protein-shakes-for-weight-loss

Reactie plaatsen