protein shake, vegan protein, bodybuilding supplements

Eiwitshakes met de beste smaak - 6 veganistische eiwitshakes !!!

WAT HEBBEN VEGAN PROTEIN SHAKES TE BIEDEN?

Vegan protein shakes are protein-dense diet shakes made from plant-based agricultural produce. Bodybuilding and intensive training demand more protein intake. Getting all that from food could be a burden. You could, but you’d have to eat way too much food making you uncomfortable. That is what protein shakes help you with.

De pure eiwitisolaatcollectie van Vitaminfood vult de extra eiwitten aan die uw lichaam nodig heeft. Zuiver proteïne-isolaat is voor iedereen die klaar is om de resultaten op het gebied van gewichtsverlies en bodybuilding te verbeteren.

Het eiwitisolaat is ontworpen om iedereen te helpen wiens maaltijdplan en levensstijl een hogere dan normale eiwitinname vereisen; bodybuilders, gewichtheffers, slachtoffers van spierverlies en intensieve trainers.

Hier zijn enkele veelvoorkomende plantaardige eiwitbronnen die worden gebruikt bij het maken van de shakes:

 • Erwteneiwit – erwten hebben een gezond, compleet eiwitprofiel en zijn zeer eiwitrijke peulvruchten. Dit is de geselecteerde eiwitbron van Vitaminfood.
 • Bruine rijst-eiwit – is een geweldige eiwitbron, vooral voor eiwitisolaatconcentraten waarin het zetmeel is geëxtraheerd. Het bevat ten minste 37% van het profiel van essentiële aminozuren en kan baat hebben bij combinatie met andere bronnen.
 • Soja-eiwit – dit is een complete eiwitbron, die negen essentiële aminozuren bevat. Het wordt ook veel gebruikt vanwege de kosten en beschikbaarheid. Allergieën gerelateerd aan deze eiwitbron kunnen echter zeer ernstig zijn en moeten worden vermeden als ze allergisch zijn.
 • Hennep eiwit – bevat 20 aminozuren; dat omvat alle 9 essentiële. Van het eiwit alleen word je natuurlijk niet high, omdat het de cannabinoïden mist. Hennep is ook rijk aan omega 3 en 6. Als onderdeel van de acceptatie van hennep in de gezondheids- en voedingsindustrie, onderzoekt Vitaminfood een combinatie van erwten en hennepproteïnen.

Met al deze eiwitbronnen en nog veel meer die hier worden vermeld, is het nog steeds heel normaal om nieuwe veganisten en critici van veganisme te vinden die klagen over "genoeg eiwitten binnenkrijgen als veganist". Er zijn voldoende lekkere plantaardige eiwitbronnen, meer dan genoeg zelfs. Dit zijn onder meer de peulvruchten en de producten die daarvan worden gemaakt, zoals tofu, tempeh, vleesvervangers, veganistische melk enz. Noten zijn ook een geweldige eiwitbron en belangrijke bron van veganistische melk.


VITAMINFOOD PROTEIN SHAKES SMAKEN


Vitaminfood is meester in het creëren van natuurlijke smaken. Onze afkeer van kunstmatige smaakstoffen is dat ze schadelijke suikers zijn, vals volume geven en in tegenspraak zijn met de doelstellingen voor gezond gewichtsverlies waarvoor we deze eiwitpoeders hebben ontworpen. Om deze redenen hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van eersteklas natuurlijke smaken. Vitaminfood eiwitshakes zijn ook alleen gezoet met alleen stevia.

De verscheidenheid aan smaken omvat:

 1. Aardbeien fruit
 2. Vanille crème
 3. Koekje
 4. Pistache
 5. Yoghurt kers
 6. Oreo

  Hierdoor is Vitaminfood de eiwitshake met de beste smaak op de markt en ook een van de meest complete voedingssupplementen.

  Bij het kopen van eiwitshakes is het belangrijk dat u de voedingswaardelijst en de ingrediëntenlijst controleert om die met toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen of conserveermiddelen te vermijden. Eiwitpoeders hebben tal van voordelen, vooral als de juiste op het juiste moment wordt geplukt en geconsumeerd.


  Wat zijn de voordelen van veganistische eiwitsupplementen


  Iedereen kan de voordelen ervaren van een voedingstransformatie naar een veganistisch of vegetarisch dieet. Ze omvatten al het volgende:

  Gewichtsverlies - natuurlijke plantaardige diëten bevatten minder vet en minder calorieën dan vlees en bewerkte voedingsmiddelen. Bovendien is veel van de koolhydraten uit planten in de vorm van vezels die niet in de bloedbaan worden opgenomen. Deze twee factoren helpen bij het stimuleren van gewichtsverlies.
  “ We vergeten vaak eiwitshakes aan ons dieet toe te voegen, wat een game changer is om effectief af te vallen en toch op krachten te blijven. Een gezond dieet en lichaamsbeweging hebben eiwitinname nodig om spierkracht op te bouwen“.

  Gewichtsverlies is dus bijna verzekerd tijdens een veganistische transformatie. Veganistische diëten bevatten weinig niet-voedende koolhydraten die tot gewichtstoename leiden. Het extra vet en de calorieën zullen worden afgeworpen en er zal geen vervanging plaatsvinden nadat het lichaam ze heeft gemetaboliseerd.

  Snacken wordt ook verminderd vanwege de vezeldichtheid waardoor je langer een vol gevoel hebt. Verwacht de ongezonde koolhydraten en extra vet kwijt te raken.

  Over het algemeen zijn plantaardige diëten geweldig voor je metabolisme, hier is een artikel dat dieper ingaat op het metabolisme - "Je metabolisme verhogen en gezond worden"

  2. Verbeterde gezondheid – planten hebben fytonutriënten, vitamines, mineralen en een voedingsbalans die een natuurlijke stimulans is voor onze gezondheid.

  Net als bij groenten en fruit, verbeteren veganistische maaltijden de afweer van je lichaam. Gezondheid is de grootste verwachting van een dieettransformatie.

  Nieren – vlees bevat veel zout, ongebruikte eiwitten, mineralen en heemijzer. Dat geldt ook voor bewerkte voedingsmiddelen.
  Sommige van deze ingrediënten worden na opname door het lichaam als rommel behandeld en in tegenstelling tot de calorieën die als vet in reserves worden opgeslagen, worden deze allemaal afgevoerd naar de nieren.

  De werking van de nieren wordt belemmerd door meer gifstoffen uit dergelijk voedsel en er wordt nog meer werk aan toegevoegd om het te voltooien. Nieren raken overbelast en vergiftigd, zodat ze falen en stenen vormen.

  Plantaardige diëten zijn gezonder, minder gifstoffen en verbeteren de nierfunctie in plaats van deze te verminderen. Verwacht bij een veganistische transformatie gezondere nieren en een gezond, schoon bloedsysteem.

  Lever - net als bij de nieren helpen planten de lever bij het reinigen van de gifstoffen van het lichaam en het optimaliseren van de werking ervan.
  Chemische gifstoffen uit snacks, verwerkte dranken en toegevoegde suikers worden allemaal geëlimineerd. Fytochemicaliën voor levercellen vervangen ze. Een gezondere lever reinigt dus een gezondere voedselinname.

  Artritis en chronische gewrichtspijn - voor reumatoïde artritis hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat plantaardige diëten helpen.
  Deze verminderen chronische ontstekingen in slechts twee weken. Verminderde ontsteking vermindert pijn.

  Het calcium wordt beter opgenomen, de botstructuur verbeterd door de aanmaak van collageen en creatine en dit is allemaal een genezing.

  Atletische prestatieverbetering - planten verbeteren uw spierkwaliteit, blessurepreventie en herstel.


  Erwten bijvoorbeeld, de favoriete plantaardige eiwitbron van Vitaminfood, vergroten de dikte van de spieren.

  Veganistisch eiwit verbetert ook de weerstand van duurtrainers en sporters. Ook vermijd je later in je leven complicaties als gevolg van dierlijke eiwitten, zoals kanker. Bovendien verouder je gracieus met behoud van een gezonde lichaamsmassa en gespannen spieren in plaats van dystrofie.

  Gezondere huid – een zuiverdere huid, soepel, acnevrij en zacht stralende uitstraling is wat u van uw huid kunt verwachten met deze transformatie.
  Een vetarm dieet voedt de huid waardoor deze kan bloeien. Cystic acne wordt ook geëlimineerd en de collageenproductie wordt gestimuleerd voor een betere huidstructuur. De gezwollen huid wordt vervangen door een magere huid met duidelijk gedefinieerde randen waardoor u aantrekkelijker en aantrekkelijker wordt.

  Verbeterd zelfbeeld en mentaal welzijn – wetende dat je goede brandstof in je lichaam hebt, geeft een goed gevoel.
  Het maakt voelen en gezond zijn. Het verhoogt uw vertrouwen in verschillende aspecten. Je zult je ook beter voelen over je mentale capaciteiten en fysieke capaciteiten.

  Veranderingen in levensstijl en mindset - dit verwijst naar hoe u uw beslissingen neemt, hoe u over uzelf denkt en hoe tevreden u bent over uw zelfbeeld.


  Eiwitshakes voor spiermassa


  Eiwitten stimuleren het metabolisme van het lichaam, dragen bij aan de groei van droge spieren en herstellen weefselmassa na zware trainingen. In tegenstelling tot koolhydraten worden eiwitten gemakkelijk door het lichaam verteerd. Ze breken niet af om in vet om te zetten en worden opgeslagen, waardoor het gewicht toeneemt.

  Als de spieren weinig of geen energie hebben, verliezen ze massa en veroorzaken ze pijn en pijn. Daarom is het essentieel om eiwitpoeder te consumeren om spiervermoeidheid te voorkomen. Fitnessliefhebbers raden vaak aan om wei-eiwit te nemenideaal voor gewichtsverlies. Eiwitpoeders vervangen op efficiënte wijze de inname van tussendoortjes en bieden complete eiwitten die nodig zijn voor gewichtsverlies. Bovendien bevatten ze magnesium, calcium, ijzer en essentiële vitamines die nodig zijn in een uitgebalanceerd dieet.

  Het consumeren van alleen een eiwitshake zal je echter niet helpen bij gewichtsbeheersing. Naast eiwitpoeders is het eten van hele voedingsmiddelen en lichaamsbeweging essentieel voor natuurlijk gewichtsverlies.


  Wanneer proteïneshakes drinken?


  Eiwitshakes kunnen het beste 's ochtends op een lege maag worden geconsumeerd om de opname van eiwitten te stimuleren en ze de hele dag door tot uw primaire energiebron te maken.

  Het wordt echter aanbevolen om voor of na een training eiwitshakes te drinken om spieren te herstellen en op te bouwen. Rond lichamelijke activiteiten moet de eiwitinname binnen 30-60 minuten na het sporten zijn. Eiwitshakes kunnen ook worden ingenomen als vervanging voor het ontbijt.

  Bovendien is het ook een goede optie om ze als tussendoortje te hebben in plaats van junkfood te eten. Ze houden je de hele tijd vol en verminderen ook je eetlust.


  Waarom overstappen op een plantaardig dieet:


  Plantaardige diëten en eiwitsupplementen veroveren de wereld met geweld. Seitan, tofu en tempeh zijn veelgebruikte vleesalternatieven voor veganisten. Plantaardig eiwit is veiliger en gezonder, voor jou en voor de planeet.

  Vitaminfood is een aanbevolen keuze voor plantaardige eiwitshakes en eiwitshakes zonder suiker. Vitaminfood biedt gezonde plantaardige eiwitpoedersupplementen en shakes. Geen veganistische rotzooi zoals sommige populaire veganistische vleesalternatieven en hamburgers. Plantaardig eiwit kan ook worden verkregen uit eiwitrepen en inclusieve maaltijdplannen.

  Waarom zou je overstappen op plantaardige eiwitbronnen en een over het algemeen plantaardig dieet? De redenen zijn talrijk en volledig gerechtvaardigd.

  Plantaardig eiwit is een gezonder alternatief voor vlees en dierlijke bronnen. Kies voor Vitaminfood; een veganistisch, vegetarisch of flexitarisch dieet en begin de vruchten te plukken van groen eten. Als de klim te steil lijkt, begin dan langzaam met afbouwen en langzaam vervangen door Vitaminfood, geleidelijk verhogend tot volledige eliminatie.


  Bij Vitaminfood geloven we dat een plantaardige voedingskeuze een bewuste keuze is.

   

  References:

  1. https://www.greenmatters.com/food/vegan-whey-protein
  2. https://www.pinkvilla.com/lifestyle/health-fitness/vegan-protein-sources-1162653
  3. https://www.birmingham.ac.uk/news/2022/can-vegan-protein-supplements-support-muscle-health
  4. https://www.kxan.com/reviews/br/kitchen-br/food-br/the-10-best-vegan-protein-powders/
  5. https://news.yahoo.com/le-bernardin-serving-vegan-protein-193000904.html?guccounter=1
  6. https://theislandnow.com/blog-112/how-to-use-protein-powder-for-weight-loss/
  7. https://www.livescience.com/vegan-diet-plan-for-beginners
  8. https://vitaminfood.com/blogs/magazine/pea-protein-isolate-what-is-it?
  9. https://vitaminfood.com/blogs/magazine/a-deep-dive-into-plant-protein

  Reactie plaatsen